-
mahla bpz مرسی خوبم
️
تو چطوری؟
چه خبر؟ -
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mohammadhassan
سلام شبتون بخیر مرسی تاپیک عالی ای هست
ولی فک نمیکنید وقتی ی نفر تاپیک بزنه تاپیکش رو ببندید بعد با همون موضوع خدتون تاپیک بزنید بی احترامی ب شخصیه ک تاپیک زده؟سلام بنا به این شد که تاپیک جداگونه از طرف مدیریت برای پایه و کنکور زده بشع تا بچه ها همه بتونن فعالیت کنن
تا الان تاپیکای این چنینی خیلی زیاد بوده از طرف بچه ها
بهترین راه حل این بود که برای جلوگیری از محتوای تکراری خودمون تاپیک بزنیم و دعوت به فعالیت کنیم
تاپیکای قبلی هم قرار هست که کلا قفل بشننوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شده@m-ba78
به به خیلیم عالی
ولی اگ یکی از بچه ها تاپیک زده بود بقیه نمیتونستن فعالیت کنن؟
بیخیال مهم نیس ب هرحال پیشرفت بچه ها مهمه -
.
.
امید,غیرت,شرف,آبرو,عزت
دمت گرم که پرچمو بالا بردی
دم همه اونایی که واسه پرچم این کشور تلاش می کنند گرم
دم همه اونایی که خار چشم بعضیان گرم
بدون هیچ حمایتی(متاسفانه)
دمتون گرم که مردمو خوشحال کردیدنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط Opal انجام شده@mohsen-sari در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
.
.
امید,غیرت,شرف,آبرو,عزت
دمت گرم که پرچمو بالا بردی
دم همه اونایی که واسه پرچم این کشور تلاش می کنند گرم
دم همه اونایی که خار چشم بعضیان گرم
بدون هیچ حمایتی(متاسفانه)
دمتون گرم که مردمو خوشحال کردیدسلام. این مسابقه کی پخش شد؟
(اصلا پخش شد؟)
-
mohammadhassan اره
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan میرسونم دستشون ولی من توی این بحث ها دخیل نیستم.
-
@dr-aryan میرسونم دستشون ولی من توی این بحث ها دخیل نیستم.
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan تشکر
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار منم خوبم قربونت
هیچ
️
-
mohammadhassan
ولی فک نمیکنید وقتی ی نفر تاپیک بزنه تاپیکش رو ببندید بعد با همون موضوع خدتون تاپیک بزنید بی احترامی ب شخصیه ک تاپیک زده؟نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mohammadhassan
ولی فک نمیکنید وقتی ی نفر تاپیک بزنه تاپیکش رو ببندید بعد با همون موضوع خدتون تاپیک بزنید بی احترامی ب شخصیه ک تاپیک زده؟باور کنید نمیخوام کشش بدم این بحثو ولی شما نظری ندارید راجبش؟ @M-ba78
-
@m-ba78
به به خیلیم عالی
بیخیال مهم نیس ب هرحال پیشرفت بچه ها مهمهنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@m-ba78
به به خیلیم عالی
بیخیال مهم نیس ب هرحال پیشرفت بچه ها مهمهخیلی ممنون که به فکر پیشرفت بچه هایی
قبلا هم گفتم که تصمیمی که گرفته میشه قرار نیست دقیقا موافق با شخص شما باشه ولی به نفع همه هست،.
از امشب فعالیتتون رو توی همین تاپیکا شروع کنید به امید موفقیت -
mahla bpz خداروشکر
️
-
@ida-shateri @dr-aryan میدونی تو یکی از کتابای ارنستو ساباتو نوشته:
حافظه در حکم روشنایی خیره کننده ای هس ک موزه نکبت بار شرمساری رو روشن میکنه -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار فعلا زهرایی
-
mahla bpz موفق باشی
فعلا️
-
mohammadhassan
ولی فک نمیکنید وقتی ی نفر تاپیک بزنه تاپیکش رو ببندید بعد با همون موضوع خدتون تاپیک بزنید بی احترامی ب شخصیه ک تاپیک زده؟نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mohammadhassan
ولی فک نمیکنید وقتی ی نفر تاپیک بزنه تاپیکش رو ببندید بعد با همون موضوع خدتون تاپیک بزنید بی احترامی ب شخصیه ک تاپیک زده؟میشه به این فکرکرد که تاپیکش باز بشه و بعد از تصمیم گیری فقط داخل همون فعالیت باشه
اما هدف این نیست که استارتر حتما خودمون باشیم.
-
@m-ba78
به به خیلیم عالی
بیخیال مهم نیس ب هرحال پیشرفت بچه ها مهمهخیلی ممنون که به فکر پیشرفت بچه هایی
قبلا هم گفتم که تصمیمی که گرفته میشه قرار نیست دقیقا موافق با شخص شما باشه ولی به نفع همه هست،.
از امشب فعالیتتون رو توی همین تاپیکا شروع کنید به امید موفقیتنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-ba78
خواهش میکنم
درست میفرمایید
ان شالله هممون موفق باشیم و بچه ها هم با گزارش دادن توی تاپیکا پیشرفتشون روز افزون شه منم خیلی وقته شروع کردم توی دفتر قلم چیم گزارش میدم ممنون ک ب فکر هستید -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@kosar-mottaghi ما کنکور دادیم اونا منتظرن
اره
خیلی مشتاقا -
mohammadhassan
ولی فک نمیکنید وقتی ی نفر تاپیک بزنه تاپیکش رو ببندید بعد با همون موضوع خدتون تاپیک بزنید بی احترامی ب شخصیه ک تاپیک زده؟میشه به این فکرکرد که تاپیکش باز بشه و بعد از تصمیم گیری فقط داخل همون فعالیت باشه
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mohammadhassan
بله صددرصد
میشه هم ب این فک کرد ک چرا باید استارتر خودت نباشی وقتی ی تاپیک رو زدی
ب هرحال تو پست قبلیم گفتم مهم پیشرفت بچه هاست مرسی بابت تاپیکا -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سو
اینطور ک معلومه از فردا شب باید شب نشینی رو شروع کنیم برا نتایج
و من الله توفیق -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mohammadhassan
بله صددرصد
میشه هم ب این فک کرد ک چرا باید استارتر خودت نباشی وقتی ی تاپیک رو زدی
ب هرحال تو پست قبلیم گفتم مهم پیشرفت بچه هاست مرسی بابت تاپیکا@dr-aryan خیلی گیر نده از این اتفاقا زیاد می افته
-
@m-ba78
خواهش میکنم
درست میفرمایید
ان شالله هممون موفق باشیم و بچه ها هم با گزارش دادن توی تاپیکا پیشرفتشون روز افزون شه منم خیلی وقته شروع کردم توی دفتر قلم چیم گزارش میدم ممنون ک ب فکر هستیدنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@m-ba78
خواهش میکنم
درست میفرمایید
ان شالله هممون موفق باشیم و بچه ها هم با گزارش دادن توی تاپیکا پیشرفتشون روز افزون شه منم خیلی وقته شروع کردم توی دفتر قلم چیم گزارش میدم ممنون ک ب فکر هستید -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من واسه بازی امروز استرس و هیجان بیشتری داشتم تا تک تک مراحل کنکور