-
حسین کامکار میتونین واقعا؟؟
Rahaa1999
yes of course
@Ygn-Nuri
راضیش کن باهاش حرف بزن@YGN-SH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حسین کامکار
چی بش گفتی قبول کرد؟؟؟؟وضع جامعه رو....هزاران ادمی ک میرن میخونن رشته های دیگه تازه با زن و بچه میان باز تجربی میدن...
30 سالگی بچه ت پزشک باشه خوبه یا 26 سالگی مثلا فلان رشته
و و و
@Dr-agon
مرسی -
@Dr-agon
یکیش بی تفاوت بودنه
یکیش آدما رو خوب شناختنه
یکیش هر آدمیو انسان ب حساب نیوردنه
یکیش بی خیال بودنه
یکیش حس کردن خدا تو زندگیه
همه اینا باعث میشه ی آدم قوی بشه مخصوصا اگه ی آدم تو زندگیش خیلی سختی کشیده و شکست خورده اون آدم میتونه قوی تر بشه نسبت ب بقیهنوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@YGN-SH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Dr-agon
یکیش بی تفاوت بودنه
یکیش آدما رو خوب شناختنه
یکیش بی خیال بودنه
همه اینا باعث میشه ی آدم قوی بشه مخصوصا اگه ی آدم تو زندگیش خیلی سختی کشیده و شکست خورده اون آدم میتونه قوی تر بشه نسبت ب بقیهخب سخته ادم سخت بشه :))
-
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alex Leon در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
...بمیرید بمیرید و زین نفس ببرید
که این نفس چو بندست و شما همچو اسیرید...
یکیتیشه بگیرید پی حفره ی زندان....
-
Rahaa1999
yes of course
@Ygn-Nuri
حسین کامکار
چی بش گفتی قبول کرد؟؟؟؟وضع جامعه رو....هزاران ادمی ک میرن میخونن رشته های دیگه تازه با زن و بچه میان باز تجربی میدن...
و و و
@Dr-agon
مرسیحسین کامکار
کاش من ب بابام میگفتم بابام قبول میکرد من ب بابام بگم میگه اینا رو کجا برداشتی خوندی راسش بگو -
Rahaa1999
نه کم نیستتو قبلا خوندی همه رو
الان فقط واسه اینه ک اون قسمتایی ک شاید رفته باشه عقبمقبای ذهنت بیاریشون جلو
یه مرور چشمی خیلی وقتا بسه واسه یادآورینوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-آبی مرسی از راهنماییت
سه فصل اخر زیست پیشم همه رو یادم رفته خلاصه هم ندارم -
Rahaa1999
yes of course
@Ygn-Nuri
حسین کامکار
و و و
@Dr-agon
مرسینوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط Dr.agon انجام شدهحسین کامکار در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Rahaa1999
yes of course
@Ygn-Nuri
حسین کامکار
و و و
@Dr-agon
مرسیحقیقته خب
طول می کشه اما ایندت متضمنه
خواهش
امسال ی روش جدید برا خوندن اختیار کن ی کار دیگه امتحان کن
ی کاری ک تاحالا نکردی -
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تهش که چی؟
-
تهش که چی؟
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@YGN-SH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Dr-agon
یکیش بی تفاوت بودنه
یکیش آدما رو خوب شناختنه
یکیش بی خیال بودنه
همه اینا باعث میشه ی آدم قوی بشه مخصوصا اگه ی آدم تو زندگیش خیلی سختی کشیده و شکست خورده اون آدم میتونه قوی تر بشه نسبت ب بقیهخب سخته ادم سخت بشه :))
@Dr-agon
همچی دست خود ادمه آدم خودش اگه اراده کنه همونی میشه ک میخواد فقط ی اراده قوی لازمه برا تغییر همه چی -
حسین کامکار
کاش من ب بابام میگفتم بابام قبول میکرد من ب بابام بگم میگه اینا رو کجا برداشتی خوندی راسش بگو@YGN-SH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حسین کامکار
کاش من ب بابام میگفتم بابام قبول میکرد من ب بابام بگم میگه اینا رو کجا برداشتی خوندی راسش بگواگ خودت حس میکنی نمیتونی،یکی رو واسطه کن
ولی خودت حرف بزنی بهتره،شاید بار اول نتونی وسظش بزنی زیر گریه،شاید بار دوم بگه خفه شو اصلا گمشو نبینمت همین ک من میگمه،ولی بالاخره یبار این تلاشت رو واسه رسیدن میبیته و قانع میشه -
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahaa1999
واسه زیست منم خلاصه نداشتم چون کلش مهم بود
کتابو بزار جلوت چشمی مرور سریع ..... -
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فرمولای مشتق
مرور بهتره یا ازمون؟؟
چرا هرچی ازمون میزنم خیالم راحت نمیشه -
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-agon
ته این همه دویدن -
@YGN-SH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حسین کامکار
کاش من ب بابام میگفتم بابام قبول میکرد من ب بابام بگم میگه اینا رو کجا برداشتی خوندی راسش بگواگ خودت حس میکنی نمیتونی،یکی رو واسطه کن
ولی خودت حرف بزنی بهتره،شاید بار اول نتونی وسظش بزنی زیر گریه،شاید بار دوم بگه خفه شو اصلا گمشو نبینمت همین ک من میگمه،ولی بالاخره یبار این تلاشت رو واسه رسیدن میبیته و قانع میشهحسین کامکار
نه ببین من اگه ده سالم پشت کنکور بمونم میمونم حالا میخوان قبول کنن میخوان نکنن اصلا اونا بگن ما تو رو عروس میکنیم آغا مگه من نباید بله بگم سر سفره عقد؟؟ خب نمیگمو تمام
اونقد ضعیف نیستم اگه سال اول ب هدفم نرسیدم بی خیال بشم بعد هر چیز و هرکسی بخواد مانع هدفم بشه خیلی از شیک و مجلسی از سر رام برش میدارم -
@Dr-agon
ته این همه دویدن@اسمان-آبی
داشتن اون زندگی ک لیاقتته -
@Dr-agon
ته این همه دویدننوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Dr-agon
ته این همه دویدنچرا ب تهش فک می کنی؟
تهش ک برسه می خوای چی کارکنی؟ -
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعضی وقتا به یه نقطه ای میرسی همه رو راضی میکنی واسه موندن ولی خودت از خودت مطمئن نیستی امیدوارم هیشکی به این نقطه نرسه
-
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@YGN-SH
میدونیچیه
هیمیدوییم
میدوییم
ک برسیم به اون روزای خوب
اون زندگی قشنگ
یهو به خودت میای میبینی اصن این بینزندگی نکردی تازه خیلی چیزاروهم از دست دادی
یوقتایی فقط در حد حرف و شعاره..... -
حسین کامکار
نه ببین من اگه ده سالم پشت کنکور بمونم میمونم حالا میخوان قبول کنن میخوان نکنن اصلا اونا بگن ما تو رو عروس میکنیم آغا مگه من نباید بله بگم سر سفره عقد؟؟ خب نمیگمو تمام
اونقد ضعیف نیستم اگه سال اول ب هدفم نرسیدم بی خیال بشم بعد هر چیز و هرکسی بخواد مانع هدفم بشه خیلی از شیک و مجلسی از سر رام برش میدارم@YGN-SH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حسین کامکار
اونقد ضعیف نیستم اگه سال اول ب هدفم نرسیدم بی خیال بشم بعد هر چیز و هرکسی بخواد مانع هدفم بشه خیلی از شیک و مجلسی از سر رام برش میدارمبعله میشه ولی وقتی میشه در راه جریان رودخانه به مسیر رسید چرا عکس جریان رفت
آدمهایی ک میتونن توی این مسیر کمکت کنن،چرا زدشون کنی؟!
صرف دیوانه وار جنگیدن نیست،اینک رسیدن ب ی بلوغ فکری ک تا جایی ک ممکنه محیط رو با خودت هماهنگ کنی ک با ارامش بیشتری بتونی کار کنی و ب افرادی ک دوست دارن اطمینان بدی و اونا رو از خودت نرونی -
@اسمان-آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Dr-agon
ته این همه دویدنچرا ب تهش فک می کنی؟
تهش ک برسه می خوای چی کارکنی؟نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-agon
هوم
نمیدونم
سخته به تهش فکر نکردن