-
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@MaryaM-_-sh خوبم مرسی
-
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از بس که به بقیه گفتم هر چی خدا بخواد همون میشه که دهنم سرویس شد
-
@nafas-m
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شدهfatemeh8181 مشکل اینجاست فامیل غربیه که صد سالم زنگ نمیزنه یادش میاد بعد کنکور زنگ بزنه و تو کنکور داری
-
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بدترین چیز کنکوری بودن اینه که تو حوزه آزمون کنکوری زیاد میبینی
-
Doyle در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
99 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
چند دقیقه پیش یه نفر توی پی ویم بود خیلی ناراحت و عصبانی بودم اومد تبریک گفت تولدمو هر چند خودش هم حال خوبی نداشت واسه کنکورش یه حالت خوشحالی غمگینی داشتم نمیدونستم چی بگم ولی واسم جالب شد که کسایی که بهشون تبریک گفتم تولدشونو حتی تبریک هم نگفتند نه فکر نکن من کمبود محبت دارم من آخرین تولدمو 18 سالگی که الآن شما ها اکثرن تو این سن هستین گرفتم یکی از بهترین روزای عمرم بود.معتقدم واسه تولد باید جشن عزا گرفت ازینکه یکسال به نابودی نزدیک میشیم.
چه جالب آدمایی هستیم.!الان میتونم تبریک بگم؟
نه نیازی نیست
متوجه شددم نیاز به بازننگری شدیدی دارم
بابت پستهایی که به نظرتون ضداعتقادی بودن پوزش میخوام -
fatemeh8181 مشکل اینجاست فامیل غربیه که صد سالم زنگ نمیزنه یادش میاد بعد کنکور زنگ بزنه و تو کنکور داری
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nafas-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
fatemeh8181 مشکل اینجاست فامیل غربیه که صد سالم زنگ نمیزنه یادش میاد بعد کنکور زنگ بزنه
اونا میخوان زنگ بزنن که ببینن چیکار کردی یه وقت موفق نشی اونا نارحت بشن
-
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mono در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Doyle نمیخام الان حال خوبشو داغون کنم
هووووفهووم میفهمم..، هرحال ناخوشی،موندنی نیس ب حسای خوب فکر کن، ب حال خوبی ک میتونی الان رغم بزنی، اگه نگرانیت واس ایندس ک کلااا ولش! چون نیومده هنوز، ممکنه اصلا اونی نشه ک فک کنی! اگرم ب گذشته، ک گذشت! میشه جبران کرد
،.. مثل نفس کشیدن توو لحظه زندگی کن!
-
انشالله که حال دلتون همیشه خوب باشه شبتون خوش
Fragile Doyle @n. @nafas-m
Bad Fighter sandiiii
@دانش-آموزان-آلاء -
@nafas-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
fatemeh8181 مشکل اینجاست فامیل غربیه که صد سالم زنگ نمیزنه یادش میاد بعد کنکور زنگ بزنه
اونا میخوان زنگ بزنن که ببینن چیکار کردی یه وقت موفق نشی اونا نارحت بشن
Mo B خوب وقتی خودمون نمیدونیم چطور دادیم بیایم بگیم دکتریم .... من موندم وقتی بچت 100 سال دیگه کنکور داره کنکور منو بپرسی فرقی به حالتم داره
-
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mo B خوب وقتی خودمون نمیدونیم چطور دادیم بیایم بگیم دکتریم .... من موندم وقتی بچت 100 سال دیگه کنکور داره کنکور منو بپرسی فرقی به حالتم داره
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nafas-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
منم دارم همینو میگم
-
Bad Fighter sandiiii
@دانش-آموزان-آلاءMono قربونت عزیزم شبت طلایی
-
@MaryaM-_-sh
-
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش دیگه کنکور به زمان بچه هامون نرسه
-
@nafas-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
منم دارم همینو میگم
Mo B باید بعد از کنکور گوشیا رو خاموش کرد
-
Bad Fighter sandiiii
@دانش-آموزان-آلاءMono خیلی ممنون همچنین
-
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یک میلیون جوون بهترین عمرشون رو تلف میکنن واسه یه رقابت سخت و نابرابر
-
چند دقیقه پیش یه نفر توی پی ویم بود خیلی ناراحت و عصبانی بودم اومد تبریک گفت تولدمو هر چند خودش هم حال خوبی نداشت واسه کنکورش یه حالت خوشحالی غمگینی داشتم نمیدونستم چی بگم ولی واسم جالب شد که کسایی که بهشون تبریک گفتم تولدشونو حتی تبریک هم نگفتند نه فکر نکن من کمبود محبت دارم من آخرین تولدمو 18 سالگی که الآن شما ها اکثرن تو این سن هستین گرفتم یکی از بهترین روزای عمرم بود.معتقدم واسه تولد باید جشن عزا گرفت ازینکه یکسال به نابودی نزدیک میشیم.
نه نیازی نیست
بابت پستهایی که به نظرتون ضداعتقادی بودن پوزش میخوامنوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده99 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه نیازی نیست
بابت پستهایی که به نظرتون ضداعتقادی بودن پوزش میخوامولی اجازه بدین تبریک بگم
،اگه بنده یا هرکی تبریک بگیم نشان از نیاز ک نیس! احترامیه ک ادما نسبت بهم دارن
...
تبریک میگم اقا میلاد،نمیدونم چند سالگی ولی هرسنی ک هس،انشالله سلامتی،رسیدن ب هدفاتون و نگاه پرمهرخدا، سهمتون از زندگی باش