-
SEPEHR ALIZADEH
دارم به خودم میخندم با یه بارسایی میحرفم میگه چی دارینوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شدهRAMIN1380 بخند که خندت دووم نداره
کومان کوووچه تون بذاره یه ذره حال کنیم
باخت های سانتیاگو برنابئو هم یادشون میره
کلا فراموش کارن آقایون ذغالی
فک کنم از خواص سگ پولیه -
RAMIN1380
چرا در عین اینکه به یه قرن پیش کار نداری به تعداد قهرمانیایی مینازی که نصفشون تو یه قرن پیش گرفته شده ؟نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__
چون اون قهرمانی ها ثبت شدست دوست من لیگ اروپا رو دی استفانو نخریده -
RAMIN1380
چرا در عین اینکه به یه قرن پیش کار نداری به تعداد قهرمانیایی مینازی که نصفشون تو یه قرن پیش گرفته شده ؟نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شده__chakisaldva__ ناز گفتی
-
خب این ده دوازده سال اخیرو از تاریخ بارسا حذف کنیم تنهایی جشن هایی که براشون میمونه جشن تاسیس باشگاشونه
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خب این ده دوازده سال اخیرو از تاریخ بارسا حذف کنیم تنهایی جشن هایی که براشون میمونه جشن تاسیس باشگاشونه
-
RAMIN1380 بخند که خندت دووم نداره
کومان کوووچه تون بذاره یه ذره حال کنیم
باخت های سانتیاگو برنابئو هم یادشون میره
کلا فراموش کارن آقایون ذغالی
فک کنم از خواص سگ پولیهنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH
کومان شاید بتونه دستشو به کله زیدان بماله و حال کنه
حیف شد فرازمینی داره میره میموند تو زمین از نزدیک شاهکار وینسیوس رو ببینه
حیف شد واقن -
__chakisaldva__
چون اون قهرمانی ها ثبت شدست دوست من لیگ اروپا رو دی استفانو نخریدهنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380
اینکه من گفتمم اسنادش هست
چرا راه دور ؟!
قهرمانی این فصل لالیگاتون رو ندیدی نه ؟ -
SEPEHR ALIZADEH
کومان شاید بتونه دستشو به کله زیدان بماله و حال کنه
حیف شد فرازمینی داره میره میموند تو زمین از نزدیک شاهکار وینسیوس رو ببینه
حیف شد واقننوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 الکلاسیکو بعدی آنلاین میشی همینجا یه ذره از شاهکار برات بگم
-
RAMIN1380
اینکه من گفتمم اسنادش هست
چرا راه دور ؟!
قهرمانی این فصل لالیگاتون رو ندیدی نه ؟نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__
چرا دیدم ولی الان بگم برو مارکا رو ببین میگی رئالیه کل دنیا قبولش داشتن پنالتیا همشون درس بودن دارین از چی میگین خدایی از داور نگین که برم فیلم پاریس و چلسی رو بیارم
️
️
️
-
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
zzz r حالا دوبار
MSN
سوارز نوک بود |:
نه باو، اگه تو دید بود چرا پاریس نیمار اوسکول رو با قیمت نجومی اون موقع خریدSEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zzz r حالا دوبار
MSN
سوارز نوک بود |:
نه باو، اگه تو دید بود چرا پاریس نیمار اوسکول رو با قیمت نجومی اون موقع خریدببین من الان دقیق یادم نیس
ولی من تا اونجایی ک یادمه تو ی مصاحیه نیمار گف بخاطر بابام دارم میرمازونجا ازش بدم اومد
-
RAMIN1380 الکلاسیکو بعدی آنلاین میشی همینجا یه ذره از شاهکار برات بگم
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH
اوکی داداش خون بالا نیار یه سوال
۸ تا رو هضم کردی -
RAMIN1380 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii اون سال هایی که تو میگی یه سری قهرمان چمپیونز داشت که الان دیگه تیمشون وجود نداره
خوبی؟
و در ضمن تو همون اوضاع بارسا باز داشت تو سانتیاگو در ها رو باز میکرد -
__chakisaldva__
چرا دیدم ولی الان بگم برو مارکا رو ببین میگی رئالیه کل دنیا قبولش داشتن پنالتیا همشون درس بودن دارین از چی میگین خدایی از داور نگین که برم فیلم پاریس و چلسی رو بیارم
️
️
️
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380
ام
بازی بارسلونا اتلیکومادرید
بازی رئال مادرید و سوسیه داد
دوتا بازی خیلی مهم و تعیین کننده -
نوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حیف سال کنکورم با فوتبال خدافظی کردم
-
RAMIN1380
ام
بازی بارسلونا اتلیکومادرید
بازی رئال مادرید و سوسیه داد
دوتا بازی خیلی مهم و تعیین کنندهنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__
اره چون تقریبا فرازمینی تو همه ی بازی های بزرگ غیب میشه -
zzz r در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Fragile در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
https://www.borna.news/بخش-ورزشی-7/1049948-مقصد-جنجالی-مسی-مشخص-شد-عکس
نیمار ک رفته اینیستا هم ک رفته مسی ک دارع میره
ی سوارز وحشی موند ک
من الان طرفدار کی باشم خورونالدو
عهه مهساااا
اخه رونالدو چراا مسی بهترع ک
من رونالدو رو خیلییی میدوس
https://www.borna.news/بخش-ورزشی-7/1049948-مقصد-جنجالی-مسی-مشخص-شد-عکس
نیمار ک رفته اینیستا هم ک رفته مسی ک دارع میره
ی سوارز وحشی موند ک
من الان طرفدار کی باشم خورونالدو
عهه مهساااا
اخه رونالدو چراا مسی بهترع ک
من رونالدو رو خیلییی میدوس
خداییش بازیکن درجه یکیه ولی ب مسی نمیرسع
-
SEPEHR ALIZADEH
اوکی داداش خون بالا نیار یه سوال
۸ تا رو هضم کردینوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380 آخه واقعا یه مادریدی در مورد بارسا حرف میزنه آدم عوقش میگیره
هنوز نگاه دیماریا به مسی رو تو نیوکمپ یادم نمیره -
sandiiii اون سال هایی که تو میگی یه سری قهرمان چمپیونز داشت که الان دیگه تیمشون وجود نداره
خوبی؟
و در ضمن تو همون اوضاع بارسا باز داشت تو سانتیاگو در ها رو باز میکردنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii اون سال هایی که تو میگی یه سری قهرمان چمپیونز داشت که الان دیگه تیمشون وجود نداره
خوبی؟
و در ضمن تو همون اوضاع بارسا باز داشت تو سانتیاگو در ها رو باز میکردواکنشتون نسبت به کدوم پستمه؟!
-
__chakisaldva__
اره چون تقریبا فرازمینی تو همه ی بازی های بزرگ غیب میشهنوشتهشده در ۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRAMIN1380
و یار دوازدهم رئال توی بازیای حساس فعال
میگن پرز دیده هرچقدرم ترکیب کهکشانی بچینه نتیجه نمیگیره
سیاستشو عوض کرده به سمت خرید یار کارامدتر