-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشب خوش
️
-
Nazanin Jamali در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Porya-Eydane مگه کجایی؟
ما اینجا با اینکه قرمزه ولی مدارس بازهمن به خاطر کار بابام جزیره خارگ زندگی میکنم
اینجا اموزش و پرورش اجازه باز کردن نداده بای این که سفیدهنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Porya-Eydane در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Porya-Eydane مگه کجایی؟
ما اینجا با اینکه قرمزه ولی مدارس بازهمن به خاطر کار بابام جزیره خارگ زندگی میکنم
اینجا اموزش و پرورش اجازه باز کردن نداده بای این که سفیدهاینو من برم بکنم تو چشم این اداره استان خودمون که میگه نود درصد آموزش باید آنلاین باشه
-
شب خوش
️
-
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شاید به بعضی حرفا بخندی..
بعد بپرسن ناراحت که نشدی؟!
لبخند بزنی و بگی نه این چ حرفیه:)
اما فقط خودت میدونی که چقدر
قلبت شکست.. -
@Porya-Eydane در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Porya-Eydane مگه کجایی؟
اینجا اموزش و پرورش اجازه باز کردن نداده بای این که سفیدهاینو من برم بکنم تو چشم این اداره استان خودمون که میگه نود درصد آموزش باید آنلاین باشه
mahla bpz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@Porya-Eydane مگه کجایی؟
چه استانی هستی؟؟
-
شاید به بعضی حرفا بخندی..
بعد بپرسن ناراحت که نشدی؟!
لبخند بزنی و بگی نه این چ حرفیه:)
اما فقط خودت میدونی که چقدر
قلبت شکست.. -
@Porya-Eydane مگه کجایی؟
ما اینجا با اینکه قرمزه ولی مدارس بازهمام مدارس بازه معلمامونم به جز یکیشون که فیلم کلاسشو گذاشت ما رو اصلا دانش آموز حساب نمیکنن میگن دوس دارید بیاین مدرسه
خب معلومه که دانش اموزا براشون مهم نیستن
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Porya-Eydane عاقااا من مامان بابام معلمن حتی با اینکه مامانم معلم دبستانه برا بچه هایی که نمیان آنلاین درس میده بابامم تو هنرستانه با اینکه بچه ها آنلاین نمیشن هرچند حضوریم که یکی دونفرشون میرن ولی بازم درسشو آنلاین هم میده
-
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Porya-Eydane مگه کجایی؟
چه استانی هستی؟؟
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Porya-Eydane چهارمحال
شهرکرد -
@Porya-Eydane عاقااا من مامان بابام معلمن حتی با اینکه مامانم معلم دبستانه برا بچه هایی که نمیان آنلاین درس میده بابامم تو هنرستانه با اینکه بچه ها آنلاین نمیشن هرچند حضوریم که یکی دونفرشون میرن ولی بازم درسشو آنلاین هم میده
@Porya-Eydane عاقااا من مامان بابام معلمن حتی با اینکه مامانم معلم دبستانه برا بچه هایی که نمیان آنلاین درس میده بابامم تو هنرستانه با اینکه بچه ها آنلاین نمیشن هرچند حضوریم که یکی دونفرشون میرن ولی بازم درسشو آنلاین هم میده
خب یک سری معلم با وجدان مثل مامان بابای تو تو این مملکت کم پیدا میشه
دانش اموزاشون باید قدر بدونن -
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
melikaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii زینب از دستم ناراحتی؟:(((
نه این چ حرفیه:)
از پام چی؟:|
من دوست دارم:(((
میدونی که؟ -
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده
بچیَل شو خَش
شه وباش هوال
شب شیک
فقط ترکی بلد نیستم به بزرگواریتون دیگه
فعلا -
خب یک سری معلم با وجدان مثل مامان بابای تو تو این مملکت کم پیدا میشه
دانش اموزاشون باید قدر بدونننوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Porya-Eydane دلمون خوش بود معلم داریم .خوشم میاد بیشتر بچه هامونم میرن اصلا نمیگن کزونا هس نیس حالام که قرار شده هر کی میخواد هر روز خواست بره زوج و فرد تعطیل
-
میدونی که؟نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmelikaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میدونی که؟دیوونه ناراحت نیستم ازت:)
اصن نمیدونم باید بخاطر چی ازت ناراحت باشم؟!:)
میدونم .. تو هم میدونی ک؟!:) -
@Porya-Eydane دلمون خوش بود معلم داریم .خوشم میاد بیشتر بچه هامونم میرن اصلا نمیگن کزونا هس نیس حالام که قرار شده هر کی میخواد هر روز خواست بره زوج و فرد تعطیل
@Porya-Eydane دلمون خوش بود معلم داریم .خوشم میاد بیشتر بچه هامونم میرن اصلا نمیگن کزونا هس نیس حالام که قرار شده هر کی میخواد هر روز خواست بره زوج و فرد تعطیل
ببین دکتر مهندس های اینده این کشورو
-
ببین دکتر مهندس های اینده این کشورو
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Porya-Eydane خیر سرشون میرن درس میخونن هزار جاهم که کلاس میرن آخرشم ب ما میگن خر خون
-
میدونم .. تو هم میدونی ک؟!:)نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میدونم .. تو هم میدونی ک؟!:)منم نمیدونم بخاطر چی باید ازم ناراحت باشی:|
خواستم بپرسم:((
خوبه که میدونی
میدونم :)) -
@Porya-Eydane خیر سرشون میرن درس میخونن هزار جاهم که کلاس میرن آخرشم ب ما میگن خر خون
حرس نخور اگه بخوای حرس بخوری ها تا صبح دووم نمیاری
-
@Porya-Eydane خیر سرشون میرن درس میخونن هزار جاهم که کلاس میرن آخرشم ب ما میگن خر خون
حرس نخور اگه بخوای حرس بخوری ها تا صبح دووم نمیاری
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Porya-Eydane ن حرص نمیخورم میگم ماهم جونمونو از سر راه نیووردیم که .اگه هم میخواستیم خودمون درس بخونیم پ مدرسه میریم برا چی؟؟؟
-
@Porya-Eydane ن حرص نمیخورم میگم ماهم جونمونو از سر راه نیووردیم که .اگه هم میخواستیم خودمون درس بخونیم پ مدرسه میریم برا چی؟؟؟
@Porya-Eydane ن حرص نمیخورم میگم ماهم جونمونو از سر راه نیووردیم که .اگه هم میخواستیم خودمون درس بخونیم پ مدرسه میریم برا چی؟؟؟
چه رشته ایی هستی