-
0-0ftm مگه تا به حال ندیدیش؟
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط 0-0ftm انجام شدهfateme moosavi 0 نه متاسفانه
-
fateme moosavi 0 نه متاسفانه
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm وای...دی.او.....سهو...سهون...چنیول...چن...بکهیون....
-
fateme moosavi 0 نه متاسفانه
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm کلا چن بار گروه هی کم زیاد شد الان فک کنم 6 نفرن
-
0-0ftm وای...دی.او.....سهو...سهون...چنیول...چن...بکهیون....
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 همشووون
🥺
حتی لوهان و تائو و کریس و لی ک نیستن:( -
fateme moosavi 0 همشووون
🥺
حتی لوهان و تائو و کریس و لی ک نیستن:(تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm کریس
-
0-0ftm کلا چن بار گروه هی کم زیاد شد الان فک کنم 6 نفرن
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 اره
لی اسما هست:/ولی تو ام وی ها نیس:||| -
0-0ftm کریس
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 کریس چی؟!•_•
-
fateme moosavi 0 کریس چی؟!•_•
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm نمدونم؟
-
fateme moosavi 0 کریس چی؟!•_•
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm لوهانم خیلی بامزس
-
0-0ftm لوهانم خیلی بامزس
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 خیلیییی
-
fateme moosavi 0 خیلیییی
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm هی
کدوم از اهنگاشون رو دوس داری؟ -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من:EXO - Call Me Baby
-
0-0ftm هی
کدوم از اهنگاشون رو دوس داری؟نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 لاو می رایت
لوتو و آبسشن اینارو بیشتر میدوست -
fateme moosavi 0 لاو می رایت
لوتو و آبسشن اینارو بیشتر میدوستتجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm لاو میرایتم قشنگه...با گرگ
-
0-0ftm لاو میرایتم قشنگه...با گرگ
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 ارهههه
-
fateme moosavi 0 ارهههه
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm تا به حال از بی تی اسم گوش دادی؟
-
0-0ftm تا به حال از بی تی اسم گوش دادی؟
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfateme moosavi 0 ی بار فک کنم گوش دادم
ولی یادم نیس اسم اهنگشونو
همین ک رتبه ش خیلی خوب شد بود فک کنم -
تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
من یبار دیگه با گوشی رفتم تو سایت
تو قسمت ویرایش
ولی هیچیو تغییر ندادم و مث قبل ذخیرهاش کردم
الان این کد واسه من نیومده
چ کنم؟!
@Amir-Bernousi
اکالیپتوس
میشه لطفا کمک کنیدنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من یبار دیگه با گوشی رفتم تو سایت
تو قسمت ویرایش
ولی هیچیو تغییر ندادم و مث قبل ذخیرهاش کردم
الان این کد واسه من نیومده
چ کنم؟!
@Amir-Bernousi
اکالیپتوس
میشه لطفا کمک کنید -
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده