-
fateme moosavi 0 برو بابا
میخای ایستگاه بگیری -
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چی؟؟؟
-
fateme moosavi 0 سرکاریه؟
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to mrrf on ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrrf برای چی؟
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to mrrf on ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrrf نه بابا
-
fateme moosavi 0 پس نکته شو بگوووو
-
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس . من چون زبان فارسیم خوب بود معلمه خیلی حوامو داشت ولی انصافا املا رو متنفر بودم
اکالیپتوس هوامو
بیا وضعیت املا رو ببین
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to mrrf on ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrrf نکته چی؟نکته نداره جواب اون چیزی هم که گفتم تو عکس باید ببینی
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
D.fateme.r در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
این مرحله اولیه بود که گذاشتمش فر تا سرخ بشه️
مرحله دوم اضافه نمودن شیره بود️
وآمااااا مرحله آخر که دل همه براش رفت و حتی سرش دعوا شد
خدایشش خودم خیلی ذوق دارمعااالیههه
D.fateme.r بیا ببینمن الان باقلوا میخوام کی پاسخگوعه؟
اصن عکسش با ادم حرف میزنه لامصبفازی
تا دیروز تو انجمن دنبال قطاب بود از این به بعد باقلوا هم میخوام
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط fateme moosavi 0 انجام شده
-
fateme moosavi 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
mrrf نکته چی؟نکته نداره جواب اون چیزی هم که گفتم تو عکس باید ببینی
میدونم.من که متوجه نشدم
بگید مام بفهمیم و بخندیم -
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to mrrf on ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrrf خودت خوب دقت کن به فیلمه
-
fateme moosavi 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
این دیگه سادس
پیرهن دوستشو رنگی کرد در ادامه دعوام میکنن صددرصد -
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمنوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نگا کن به کجا ها کتک میخوره
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to mrrf on ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrrf نه به او نا که هم دیگرو کتک میزنن
-
Nazanin Jamalireplied to fateme moosavi 0 on ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
fateme moosavi 0 تجربی دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل دوازدهمreplied to Nazanin Jamali on ۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nazanin Jamali فهمیدی؟
-
mrrf اره
486701/846714