-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته
ببخشید سلاااام -
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم میخواد ابان زودتر تموم شه تو هر ماهی باشیم به جز ابان /:
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra tg سلام
️
-
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام به همگی
-
Zahra tg سلام
️
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط Zahra tg انجام شدهNazanin Jamali چطوری خوبی؟؟
️
-
Nazanin Jamali چطوری خوبی؟؟
️
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra tg مرسی فدات شم تو خوبی؟
-
Zahra tg مرسی فدات شم تو خوبی؟
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali ممنون
️
شکر که خوبی -
Nazanin Jamali ممنون
️
شکر که خوبینوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra tg خدارو شکر
زهرا بانو ما چشه؟؟ -
Zahra tg خدارو شکر
زهرا بانو ما چشه؟؟نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali هیچ بیخیال
️
️
-
Nazanin Jamali هیچ بیخیال
️
️
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
️
️
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra tg من وقتی خودم حالم خوبنی این جمله یعنی دوباره بپرس تا برات بگم
-
Zahra tg من وقتی خودم حالم خوبنی این جمله یعنی دوباره بپرس تا برات بگم
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Zahra tg من وقتی خودم حالم خوبنی این جمله یعنی دوباره بپرس تا برات بگم
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali اگه خواستی باکسی حرف بزنی من هستم اگه خیلی پیله نمیکنم چون نمیدونم توام مث منی یانه اگه خواستی بیا باهم حرف بزنیم
-
️
️
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra tg اینو میگم من وقتی میگم ببخیال یعنی دوباره بپرس تابرات بگم نمیدونم توام اینجوری یانه
-
Nazanin Jamali اگه خواستی باکسی حرف بزنی من هستم اگه خیلی پیله نمیکنم چون نمیدونم توام مث منی یانه اگه خواستی بیا باهم حرف بزنیم
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali ممنونم ازت
️
️
-
Nazanin Jamali ممنونم ازت
️
️
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra tg خواهش
-
Zahra tg اینو میگم من وقتی میگم ببخیال یعنی دوباره بپرس تابرات بگم نمیدونم توام اینجوری یانه
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!