-
mahla bpz سلام
خوبی؟؟نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 سلام
️بد نیستم
-
Zahra Taghizadeh 0 سلام
️بد نیستم
mahla bpz شکر
️
-
Amir 6
اره خب ولی برای وقت تلف کردن!
کاش حداقل کسایی که اینجا میان یه حرف علمی یا یه بحثی بکنن که بدرد زندگیشون بخوره خیلی بهتره تا اینهمه بحث بی مورد!نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
حرف شما درسته
اما خب بعضی اوقات دل پره
اینجا خیلی خوبه که آدم صحبت میکنه درد و دل میکنه یه کم حال دلش خوب میشه بلکه انگیزش هم برا درس چند برابر میشه -
mahla bpz شکر
️
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 اقا چرا ادم ی روز که امتحان ی چیزی داره دلش نمیخاد اون درسو بخونه؟
-
Zahra Taghizadeh 0 اقا چرا ادم ی روز که امتحان ی چیزی داره دلش نمیخاد اون درسو بخونه؟
mahla bpz اره چرا واقعا
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدرد دل با کس نگفتم
درد من گفتن نداشت
خنده بر لب میزنم
هرچند خندیدن نداشت... -
mahla bpz اره چرا واقعا
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0
فردا امتحان ادبیات دارم پنج تا درسه من تا حالا دوتاشو خوندم ولی تا دلت بخاد تست ریاضی و زیست زدم با عربی که اونو جزو تکالیفم بود باید میزدم
ادبیاتم ک هم زیاده هم نچسب البته برا من
-
Zahra Taghizadeh 0
فردا امتحان ادبیات دارم پنج تا درسه من تا حالا دوتاشو خوندم ولی تا دلت بخاد تست ریاضی و زیست زدم با عربی که اونو جزو تکالیفم بود باید میزدم
ادبیاتم ک هم زیاده هم نچسب البته برا من
mahla bpz نه ادبیات خوبم
منم امتحان شیمی دارم اصلا نتونستم بخونم اما تا دلت بخواد ریاضی و ادبیات خوندم کل روزم برای این دوتا گذشت -
@infinitie-a
حرف شما درسته
اما خب بعضی اوقات دل پره
اینجا خیلی خوبه که آدم صحبت میکنه درد و دل میکنه یه کم حال دلش خوب میشه بلکه انگیزش هم برا درس چند برابر میشهنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir 6 حسش نیست
ول کن الان وقت بحث کردن نیس
اوکیه شبت بخیر -
Amir 6 حسش نیست
ول کن الان وقت بحث کردن نیس
اوکیه شبت بخیرنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
شب خوش -
mahla bpz نه ادبیات خوبم
منم امتحان شیمی دارم اصلا نتونستم بخونم اما تا دلت بخواد ریاضی و ادبیات خوندم کل روزم برای این دوتا گذشتنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 شیمی...منم پارسال کلی باهاش مشکل داشتم ولی خب بعدش عادت کردم و کم کم بهتر شدم توش ...چیشو مشکل داری بیشتر؟
-
Zahra Taghizadeh 0 شیمی...منم پارسال کلی باهاش مشکل داشتم ولی خب بعدش عادت کردم و کم کم بهتر شدم توش ...چیشو مشکل داری بیشتر؟
mahla bpz کلا مشکل دارم
-
mahla bpz کلا مشکل دارم
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 اگه مسئله هاشه اول برا خودت گوشه برگه بنویس که مثلا داده سوال چیه و خواسته ش چیه بعدش بیا ببین چه مراحلیو باید طی کنی تا بهش برسی و بعد بگو چه راهایی رو باید طی کنی خیلی میتونه کمکت کنه
-
zzz r در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Nili دیدی بعد دوروز ان شدم گفتی
دقت نمیکنی دیگ
هواست ب من نیسآفرین دخترم
ن دارمت غمت نباشه
-
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط moein انجام شده
یه قدم عقبتر از جایی که وایساده بود...
-
Zahra Taghizadeh 0 اگه مسئله هاشه اول برا خودت گوشه برگه بنویس که مثلا داده سوال چیه و خواسته ش چیه بعدش بیا ببین چه مراحلیو باید طی کنی تا بهش برسی و بعد بگو چه راهایی رو باید طی کنی خیلی میتونه کمکت کنه
mahla bpz باشه ممنون
-
امروز خیلی خوب خوندم حداقل شش ساعت
مهم نیست بازم -
mahla bpz باشه ممنون
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹، ۲۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 خواهش
شبت بخیر