-
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
بچه ها نتم ضعیفه و پینترست وا نمیشه برام و تا نیم ساعت بعد فرصت دارم از هر کدوم یدونه تصویر اراعه بدم
تصویر هشدار دهنده
تصویر اطلاع رسانی
تصویر تزعینی
یا تصویری که یه مفهومی رو میگه
یه پوستر یه تصویر تبلیغاتی ...کسی هست کمکم کنه ???? -
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من پر از نورم و شن
و پر از دار و درخت
پرم از راه، از پل، از رود، از موج
پرم از سایه برگی در آب
چه درونم تنهاستسهراب سپهری
-
بچه ها نتم ضعیفه و پینترست وا نمیشه برام و تا نیم ساعت بعد فرصت دارم از هر کدوم یدونه تصویر اراعه بدم
تصویر هشدار دهنده
تصویر اطلاع رسانی
تصویر تزعینی
تصویر هشدار دهنده
تصویر اطلاع رسانی
تصویر تزعینی
یه پوستر یه تصویر تبلیغاتی ...کسی هست کمکم کنه ????اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تصویر هشدار دهنده
تصویر اطلاع رسانی
تصویر تزعینی
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تصویر هشدار دهنده
تصویر اطلاع رسانی
تصویر تزعینی
یه پوستر یه تصویر تبلیغاتی ...کسی هست کمکم کنه ????نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza farajzade1974 مرسی مرسی
-
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter اره اینشکلی مرسییییی یع عالمه
-
سلام
-
سلام
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 سلام دختر...چ طوری؟
-
Zahra Taghizadeh 0 سلام دختر...چ طوری؟
zeinab dehghani مرسی خوبم
تو چطوری؟؟ -
Bad Fighter اره اینشکلی مرسییییی یع عالمه
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط Bad Fighter انجام شدهاکالیپتوس
.
این یکی میشه گفت یه چی مخفی داره -
zeinab dehghani مرسی خوبم
تو چطوری؟؟نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 منم خوبم و امروز موجب شد از خوندن شیمی لذت ببرم
-
Zahra Taghizadeh 0 منم خوبم و امروز موجب شد از خوندن شیمی لذت ببرم
zeinab dehghani خداروشکر
-
اکالیپتوس
.
این یکی میشه گفت یه چی مخفی دارهنوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter اینو خودم نگرفتم توضیح دادنی چی بگم مثلا یه تصویر اینجوری که با تصویر میگه درخت و قطع نکنیم و همچین چیزایی
-
Bad Fighter اینو خودم نگرفتم توضیح دادنی چی بگم مثلا یه تصویر اینجوری که با تصویر میگه درخت و قطع نکنیم و همچین چیزایی
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس بگو زندگی و هوای اطرافی که مابهش محتاجیم بستگی به درخت داره
-
اکالیپتوس بگو زندگی و هوای اطرافی که مابهش محتاجیم بستگی به درخت داره
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani نه نه منظورم این نبود
مرسی از کمکتون فک کنم نتم بهتر شد -
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده۱۱-۰۱-۳۹-14399745f535c10bdabc8db8f4f85fab.jpg
نمیدونم بدرد میخوره یا نه
-
نوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-