-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر باری بهش یه حرفی میزنم سرم غر میزنع
و من هر بار به خودم میگم دیگه نمیگم بهش چیزی
ولی کو گوش شنوا -
ولی کو گوش شنوانوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ولی کو گوش شنواواقعا کو گوش شنوا
-
-
Zahra Taghizadeh 0 جونت بی بلاا خوبی
Nazila Aali شما خوبین؟؟
-
شکل کتاب چقدر خسته اس
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazila Aali در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
به نظرم فشار روحی روانی داره.چون دستش رو سرشه....
-
Zahra Taghizadeh 0 جان؟
دریا کیه؟؟؟@behnaz-hajizadeh گفتم دریا
منظورم درسا بودن -
Nazila Aali شما خوبین؟؟
Zahra Taghizadeh 0 به خوبیت عزیز مرسی
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان ببینید من یه حرفی دارم که چند روزه دوست دارم اینجا تو انجمن بگم ولی نمیشه.حالا نمیدونم بگم یا نه؟!!!!
-
شکل کتاب چقدر خسته اس
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazila Aali من تو اون شکل قرار گرفتن اون یوی دستش که رو زمینه موندم..
اون دقیقا چجوری دستشو گذاشته رو زمین؟؟
هرجوری حساب میکنم اگه من اونجوری بکنم دستم میشکنه -
ولی کو گوش شنواamirh_hmyf سلام
خوبین؟؟ -
@behnaz-hajizadeh گفتم دریا
منظورم درسا بودننوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 اهاااان هیییچ سلام دارن خدمتت همینجوری دارن ول میگردن
-
دوستان ببینید من یه حرفی دارم که چند روزه دوست دارم اینجا تو انجمن بگم ولی نمیشه.حالا نمیدونم بگم یا نه؟!!!!
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند بفرمایین
-
Nazila Aali من تو اون شکل قرار گرفتن اون یوی دستش که رو زمینه موندم..
اون دقیقا چجوری دستشو گذاشته رو زمین؟؟
هرجوری حساب میکنم اگه من اونجوری بکنم دستم میشکنه@behnaz-hajizadeh
دستش کجه راست میگی دقت نکرده بودم واقعا چجوری اون جوری نشسته
-
Zahra Taghizadeh 0 اهاااان هیییچ سلام دارن خدمتت همینجوری دارن ول میگردن
@behnaz-hajizadeh
-
@behnaz-hajizadeh
دستش کجه راست میگی دقت نکرده بودم واقعا چجوری اون جوری نشسته
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazila Aali من از وقتی دیدمش دیگه زیستو رها کردم رفتم دنبال این بگردم که چجوری میشه یه آدم انقدررررر انعطاف پذیر باشه
-
Nazila Aali من از وقتی دیدمش دیگه زیستو رها کردم رفتم دنبال این بگردم که چجوری میشه یه آدم انقدررررر انعطاف پذیر باشه
@behnaz-hajizadeh
عالیه
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نوچ نوچ نوچ حالا معلم برمیگرده میگه چرا امتحان زیستو کم شدی؟!آخه مادر من خواهر من این عکسا که نمیزارن آدم بدرسه که چرا درک نمیکنین؟
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ببینید فرض زیر رو داشته باشین بعد نظر بدین:
من میرم کلاس زبان و تو کلاس زبان یکی هست(یکی هست تو قلبم...)که نمیدونم یه حسی خیلی خوبی نسبت بهش دارم و دوست دارم باهاش حرف بزنم.میدونین یه جوریه که انگار عاشقشم و میخام که باهاش حرف بزنم ولی نمیشه میدونین چون یا وقت نمیشه یا اینکه میخام برم اون با دوست هاش میره.نمیدونم چکار کنم.باور کنید از دیروز تا الان ساعت مطالعه ام تا6ساعت اومده چه کار کنم دارم دیوونه میشم.......
نظری نداری
چطور باهاش صحبت کنم و چی بگم.البتهاینستا هم داره ولی نمیخام فکر کنه که کم رو هستم.
چیکار کنم.... -
امیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من میرم کلاس زبان و تو کلاس زبان یکی هست(یکی هست تو قلبم...)که نمیدونم یه حسی خیلی خوبی نسبت بهش دارم و دوست دارم باهاش حرف بزنم.میدونین یه جوریه که انگار عاشقشم و میخام که باهاش حرف بزنم ولی نمیشه میدونین چون یا وقت نمیشه یا اینکه میخام برم اون با دوست هاش میره.نمیدونم چکار کنم.باور کنید از دیروز تا الان ساعت مطالعه ام تا6ساعت اومده چه کار کنم دارم دیوونه میشم.......
نظری نداری
چطور باهاش صحبت کنم و چی بگم.البتهاینستا هم داره ولی نمیخام فکر کنه که کم رو هستم.
چیکار کنم....نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نظری نداری
چیکار کنم....واقعا نظری ندارید؟!!!
-
نظری نداری
چیکار کنم....نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند برادر من .......والا اینا عشق نیست و فقط هوسه.....
برای پسرزیر۲۵ سال و برای دختر زیر۲۲ سال.....
البته استثنا هم داریم....
ول کن....بچسب به زندگی و درست.....والا هنوز دهمی...