-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند ن اتفاقا من ک خیلی با خواهرتون کیف کردم
خیلی از خواهرتون خوشم اومد.....ولی من انقدر ازش بدم میاد که نگو.مخصوصا امروز
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند منو فالو کنید
-
خیلی از خواهرتون خوشم اومد.....نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط امیرمحمد یوسفوند انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خیلی از خواهرتون خوشم اومد.....اخه هیچ روزی در این حد عصبانی نبوده.خواهرزادهمم دیگه داره مسخره م میکنه.چرا اسم تقلبی رو اوردید؟!!!!!
-
امیرمحمد یوسفوند منو فالو کنید
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند کارتون دارم
-
خیلی از خواهرتون خوشم اومد.....ولی من انقدر ازش بدم میاد که نگو.مخصوصا امروز
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند نگین اینجوری ...این کلا حس و حال هربچه ای به خواهر برادر بزرگترش هست......
اون میخواد ک شماحتی از خودش هم بهتر بشین.....
فقط کاشکی قبل از اینکه گوشی رومیدادین بهش به ما میگفتین ک از شما بزرگتره ..چون من بهش گفتم شما چندمی -
امیرمحمد یوسفوند نگین اینجوری ...این کلا حس و حال هربچه ای به خواهر برادر بزرگترش هست......
فقط کاشکی قبل از اینکه گوشی رومیدادین بهش به ما میگفتین ک از شما بزرگتره ..چون من بهش گفتم شما چندمینوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند نگین اینجوری ...این کلا حس و حال هربچه ای به خواهر برادر بزرگترش هست......
فقط کاشکی قبل از اینکه گوشی رومیدادین بهش به ما میگفتین ک از شما بزرگتره ..چون من بهش گفتم شما چندمیزینبی اخه چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
-
امیرمحمد یوسفوند کارتون دارم
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فقط کاشکی قبل از اینکه گوشی رومیدادین بهش به ما میگفتین ک از شما بزرگتره ..چون من بهش گفتم شما چندمیزینبی اخه چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند حالا غمی نیست.....
خیلی خوبه ک همچین کسی رو دارین ...بعد از رفتنشون هممون داشتیم میگفتیم ک کاش ماهم همچین کسی رو داشتیم -
از شیمی متنفرم نمی تونم بفهمم
Zahra Taghizadeh 0 منم:(
-
از شیمی متنفرم نمی تونم بفهمم
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 تو خود میدانی ک من از شیمی بیزارم
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند چتت رو باز کن
-
️
️
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 چ میکنی باشیمی!!!!!!
-
Zahra Taghizadeh 0 چ میکنی باشیمی!!!!!!
zeinab dehghani بستم گذاشتمش کنار
ادبیات آوردم بجاش
خیلی مسخرست
حتی یه کلمه هم نمی فهمم -
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد یاری
پارسال خیلی عالی با ایشون ارتباط برقرار میکردم
ولی امسال
نمی دونم چرا
دیگه نمیتونم -
zeinab dehghani بستم گذاشتمش کنار
ادبیات آوردم بجاش
خیلی مسخرست
حتی یه کلمه هم نمی فهممنوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 منم شیمی رو ندوس....
ادبیات راهم ندوس
امان از خودم -
Zahra Taghizadeh 0 منم شیمی رو ندوس....
ادبیات راهم ندوس
امان از خودماخراج شدهنوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط Zahra Taghizadeh 0 انجام شدهzeinab dehghani ادبیات رو چرا
من ادبیات فقط لغت و معنی می خونم
بقیه چیزاش رو نه
از اول همین بودم -
zeinab dehghani ادبیات رو چرا
من ادبیات فقط لغت و معنی می خونم
بقیه چیزاش رو نه
از اول همین بودمنوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0
دمت گرم....من همیشه سر زنگ فارسی البته وقتی مدرسه میرفتیم داشتم ته کلاس برای خودم حافظ ،سعدی،پروین،سهراب،مولانا....بلاخره هربار ی چی میخوندم.....کلا باادبیاتی ک توی مدرسه بهمون میگن حال نمیکنم...
-
منتظرم خودش بیاد
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی حالم بده