-
سلااام به همگی
@mahdi-e-0 سلام
-
سلااام به همگی
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-e-0 سلام همه ب ت
-
@mahdi-e-0 سلام همه ب ت
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط mahdi .e 0 انجام شدهمهدیس فیروزی شما از طرف خودت حرف بزن همه انگشت دارن که تایپ کنن
شوخی بودا کسی به دل نگیره
-
من چرا تازگیا از بحث عقب میمونم؟؟؟
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من چرا تازگیا از بحث عقب میمونم؟؟؟
منم همینطور
-
سلااام به همگی
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-e-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلااام به همگی
سلام.شما کلاس چندم و چه رشته ای هستید؟
-
مهدیس فیروزی شما از طرف خودت حرف بزن همه انگشت دارن که تایپ کنن
شوخی بودا کسی به دل نگیره
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-e-0 نوچ نوچ تو ذاتت یاد گرفته بشی برج زهرمار
️
️
حالا.. خبی تو
-
@mahdi-e-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سلااام به همگی
سلام.شما کلاس چندم و چه رشته ای هستید؟
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری متولد چه سالی هستی خودت؟؟؟
من دهمم
ریاضی -
@mahdi-e-0 نوچ نوچ تو ذاتت یاد گرفته بشی برج زهرمار
️
️
حالا.. خبی تو
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی واسه بعضیا اینجوریم
-
@امیرمسعود-جعفری متولد چه سالی هستی خودت؟؟؟
من دهمم
ریاضینوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-e-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من دهمم
ریاضیمن ۸۴/۴/۲۹ هستم.
دهم تجربی.
-
مهدیس فیروزی واسه بعضیا اینجوریم
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-e-0
-
من دهمم
ریاضیمن ۸۴/۴/۲۹ هستم.
دهم تجربی.
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری منم 83/11/11هستم
موفق باشی -
@امیرمسعود-جعفری منم 83/11/11هستم
موفق باشینوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-e-0 توام که رنده ماه و روزت جالبه
موفق باشی -
@miss-joker نه
تو همون حس و حالیدنوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
موفق باشینوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-e-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
موفق باشیبه همچنین.
خدا شما نیمه دومی ها رو نگه داره.
لااقل تو ۸ سالگی زمانی که یه چیزی میفهمیدید رفتید کلاس اول ولی بیچاره ما نیمه اولی ها زبونمون که بازشد دیدیم تو مدرسه ایم.
-
@mahdi-e-0 توام که رنده ماه و روزت جالبه
موفق باشینوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی سلامت باشید
اتفاقا از این رندا تو فامیلامون زیاده -
اخراج شدهنوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط Zahra Taghizadeh 0 انجام شده
@miss-joker عآااااو
-
مهدیس فیروزی سلامت باشید
اتفاقا از این رندا تو فامیلامون زیادهنوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-e-0 ممنان همچن
جالب تر عالیه -
موفق باشیبه همچنین.
لااقل تو ۸ سالگی زمانی که یه چیزی میفهمیدید رفتید کلاس اول ولی بیچاره ما نیمه اولی ها زبونمون که بازشد دیدیم تو مدرسه ایم.
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری من اخرای سالم خیلی هم بزرگتر نیستم
-
موفق باشیبه همچنین.
@امیرمسعود-جعفری دقیقااااا
-
منم دهمم