-
@جهاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بچه ها تراختور اومد بالای جدول 2 امتیاز اختلاف با صدر
اون روز که سپاهان اومده بود تبریز به اتوبوس سپاهان آدرس اشتباه داده بودند که مثلا مثل پارسال دیر برسه و بازی به نفع تراکتور تموم بشه ولی سپاهانی ها به همه نشون دادند که این کارا نمیتونه توی نتیجه تاثیر بذاره.
ایشالله سال دیگه یکی از کاپیتان های تیم ملی(احسان حاج صفی) از جمع سرخپوشان تبریزی جدا میشه و به خونه خودش(سپاهان)بر میگرده.قصد کل کل ندارم.
فقط امسال هر تیمی میخواد قهرمان بشه،قهرمان بشه به جز پرسپولیس.
دیگه واقعا با این پارتی بازیا دارن شورشو در میارن.احسان حاج صفی پارسال که توی یه بازی ها تراکتور اسیر اشتباهات داوری شد میگفت به جز جام حذفی و لیگ برتر یه تورنمنت دیگه هم تو کشور برگزار کنید که اگه این دو تا جام رو دادید به بعضیا بازم تیم ها انگیزه داشته باشن ادامه بدن.
به خاطر این حرفش توی کمیته انظباطی احضارش کردند.
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری احسان میتونست امسال بیاد ولی خودش نیومد در ضمن گفته بعد تراکتور ایران نمیمونه
الکی منتظرش نباشین -
@امیرمسعود-جعفری داداش قصد کل کل نداری ولی کل کل میکنی ماجرای ادرس اشتباهو نمیدونم
ولی سپاهان و تراکتور مث برادرن بازیکنای دوتیم اکثرا تو هر دو تیم بازی کردن
استقلال و پرسپولیس میراث دار وزارت ورزشن عمو مسعود داره ساپورتشون میکنهنوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری داداش قصد کل کل نداری ولی کل کل میکنی ماجرای ادرس اشتباهو نمیدونم
استقلال و پرسپولیس میراث دار وزارت ورزشن عمو مسعود داره ساپورتشون میکنهبله اینو که قبول دارم.
حالا احسان بیاد یا نیاد به حال ما فرقی نمیکنه.
وقتی دیدن بعضی تیم ها مثل سپاهان و تراکتور از بازیکنان خارجی خوب استفاده میکنند قانون ممنوعیت جذب بازیکن خارجی رو بیان کردند که مثلا به بعضی تیم ها آسیب برسه و توی نقل و انتقالات هم کولاک کردند.
انقدر دلم خنک شد که آل کثیر نمیتونه توی فینال پرسپولیس رو همراهی کنه.
آدرس اشتباه هم من از کسی شنیدمببخشید اگه ناراحت شدی.
-
استقلال و پرسپولیس میراث دار وزارت ورزشن عمو مسعود داره ساپورتشون میکنهبله اینو که قبول دارم.
حالا احسان بیاد یا نیاد به حال ما فرقی نمیکنه.
وقتی دیدن بعضی تیم ها مثل سپاهان و تراکتور از بازیکنان خارجی خوب استفاده میکنند قانون ممنوعیت جذب بازیکن خارجی رو بیان کردند که مثلا به بعضی تیم ها آسیب برسه و توی نقل و انتقالات هم کولاک کردند.
انقدر دلم خنک شد که آل کثیر نمیتونه توی فینال پرسپولیس رو همراهی کنه.
آدرس اشتباه هم من از کسی شنیدمببخشید اگه ناراحت شدی.
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری حاجی این چه حرفیه سپاهانیا و تراکتوریا مث برادرن
من ناراحت نشدم -
@امیرمسعود-جعفری حاجی این چه حرفیه سپاهانیا و تراکتوریا مث برادرن
من ناراحت نشدمنوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری حاجی این چه حرفیه سپاهانیا و تراکتوریا مث برادرن
من ناراحت نشدم
تراکتور تیم بزرگیه تاحالا ندیدم سه نا از کاپیتان های تیم ملی یه کشور توی یه تیم بازی کنند. -
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط 0-0ftm انجام شده
@M-an
سلام خسته نباشید
مدیر آقای کرمی که چن شب پیش مصاحبه بود باهاشون نمیان دیگه انجمن؟چون گفتن نمونه برنامشونو میفرسن! -
@M-an
سلام خسته نباشید
مدیر آقای کرمی که چن شب پیش مصاحبه بود باهاشون نمیان دیگه انجمن؟چون گفتن نمونه برنامشونو میفرسن! -
@m-an سلام مدیر جون
-
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an خوب هستین؟
-
@m-an جوای یک نکته به تو این هفته چی شد؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
سلام.بچه ها به نطرتون این انجمن برا ازدواج مناسبه؟
من ییکو اینجا دوست داشتم..
ولی اون کلن موافق نبود مجازی بخواد زن بگیره..
بعدش یکم علاقه مند شد..ولی آخرشم رفت..البته خودمم بی تقصیر نبودم برا رفتنش..
حالا من موندم و احساساتی که شعله ور شده..
چیکارکنم به نظرتون؟
ولی از من به شما نصیحت..هیچ وقت اینجوری خودتونو مص من بیچاره نکنید..بددردیه واقعن -
چیکارکنم به نظرتون؟
ولی از من به شما نصیحت..هیچ وقت اینجوری خودتونو مص من بیچاره نکنید..بددردیه واقعننوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@r-nil-par جواب جمله اولتونو تو جمله اخرتون دادید
-
چیکارکنم به نظرتون؟
ولی از من به شما نصیحت..هیچ وقت اینجوری خودتونو مص من بیچاره نکنید..بددردیه واقعننوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@r-nil-par فرق عشق و احساسات هیجانی رو باید درک کرد و حس کرد
-
@r-nil-par فرق عشق و احساسات هیجانی رو باید درک کرد و حس کرد
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@جهاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اخه نمیتونم بگم صرفا هیجان بود...
خیلی ندونم کاری داشتم..خیلی بچگی کردم..
اصن احساس میکنم وقتی آمادگی لازم نداشتم ..شروع کردم عاشق شدن..
خب آسیب پذیر شده بودم..اخرشم که اینجوری.. -
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اخه نمیتونم بگم صرفا هیجان بود...
خیلی ندونم کاری داشتم..خیلی بچگی کردم..
اصن احساس میکنم وقتی آمادگی لازم نداشتم ..شروع کردم عاشق شدن..
خب آسیب پذیر شده بودم..اخرشم که اینجوری..نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@r-nil-par
ببینید شما سال بعد کنکور دارید
الان فکرتونو به سمت درس سوق بدید -
سلام
-
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس فتبارک الله احسن الخالقین
-
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساعت چهار و نیم کلاس داشتم به کلیییی یادم رفت الان یادم افتاده