-
@behnaz-hajizadeh گفتم بزارمش کنار باباممیگه ترک عادت موجب مرضه
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
راس میگههه دقیقا ضرب المثل منو میگه
ولی بابات ایول دارهاااا دمش گرممممم
بابای من که هروقت میدید رمان دستمه نزدیک بود از حرص رگای گردنش بترکه -
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن نه شب نه روز هیچوقت مثل آدم نمیتونم بخونم
-
من نه شب نه روز هیچوقت مثل آدم نمیتونم بخونم
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 منم
-
نازنین جمالی 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بابای من که هروقت میدید رمان دستمه نزدیک بود از حرص رگای گردنش بترکهنوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh من مامانم اینجوری بود بابام میگفت چیکارش داری
-
@behnaz-hajizadeh من مامانم اینجوری بود بابام میگفت چیکارش داری
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 برای من هردو گزینه صحیح است
-
بابای من که هروقت میدید رمان دستمه نزدیک بود از حرص رگای گردنش بترکهنوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh اونکه عشق منه
️
️
-
@behnaz-hajizadeh اونکه عشق منه
️
️
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 کی؟
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهواییییییییییییییییی
-
واییییییییییییییییی
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
واییییییییییییییییی
چی شدددددددددد فشارت افتااااااد؟؟؟؟؟؟
-
نازنین جمالی 0 کی؟
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh بابام
️
️
-
@behnaz-hajizadeh بابام
️
️
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 اووووو یسسسسس می تو
-
واییییییییییییییییی
چی شدددددددددد فشارت افتااااااد؟؟؟؟؟؟
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh دقیقا چون فکم درد میکنه
-
@behnaz-hajizadeh دقیقا چون فکم درد میکنه
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 ای خداااااا تو به این نازی ما شفا بده به منم کمی پول بده نیاز دارم
-
نازنین جمالی 0 ای خداااااا تو به این نازی ما شفا بده به منم کمی پول بده نیاز دارم
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh الهی آااااااامممممممممییییییییننننننننننننن
-
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازی میگما سر صبحی چقد فک زدیم
-
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@behnaz-hajizadeh دقیقا من برم ساعت ۱۱ امتحان دارم بعدش میام
-
نازنین جمالی 0 ای خداااااا تو به این نازی ما شفا بده به منم کمی پول بده نیاز دارم
@behnaz-hajizadeh به تو پول به من نت بده
۸۰مگ
-
@behnaz-hajizadeh الهی آااااااامممممممممییییییییننننننننننننن
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0
یاد دعاهای صبحگاهی سر صف افتادم...هیییی یادش بخیر چقد زور میزدیم صدای ما از بقیه بلندتر باشه موقع آمین گفتن
کاش بچه میموندیم... -
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@behnaz-hajizadeh هیچی نخوندم
-
نوشتهشده در ۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اوکی
ایشاله که با همه نخوندنات برات وحی بیاد بتونی یه چی بنویسی حداقل ورقه سفید نمونه