-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@m-ba78
اون در برابر داخلی هیچی نیست
داخلی ۱ سه تا کتابه:/
دست بهشون نزدمنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@m-ba78
اون در برابر داخلی هیچی نیست
داخلی ۱ سه تا کتابه:/
دست بهشون نزدممن برونر هارو گرفتم کم کم بخونم چون استادمون چیز زیادی نمیگه
️
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
romisa اره
بقیش رو هم فهمیدم
اکالی ناراحت بود
رف
سندی هم رف
بعدی کیه؟من مشکل شخصی با هیچ آدمی ندارم
ولی هرجایی با نظم و قانون شکل می گیره و همه هم باید رعایت کنن و طبق وظیفه عمل کردم
ایشونوهم اولین بارشون نبوده روزای قبل هم اینطور پستایی میذاشتن ک گزارش میخورده وگرنه من مطمئنا بین اون همه پست تو روزای گذشته یهویی چشمم به پست ایشون نمیخوره که بخوام پاک کنم
البته امروز رو خودم دیدممیدونم اونجام گفتم شما وظیفتونو انجام میدید و منم اگر جای شما بودم قطعا طبق قوانین پیش میرفتم
احتمالا ناراحت بوده و اینااینجور مواقع شاید پیوی حرف زدن بهتر باشه
چون تو جمع وقتی یکی حرف میزنه جو ایجاد میشه
ولی به هر حال خودتون میدونیداینجا همه دوست دارن با هم دوست باشن . و دیدن اینکه دوتا از بهترینا و قدیمیای انجمن ناراحت باشن ناراحت کننده س!
به نکته ی قشنگی اشاره کردی در آخر
جواب پیام معصومه رو ندادن
منم واقعا دوست دارم با همه بچه های انجمن دوست باشم ولی وظیفم ایجاب می کنه گاهی قاطعانه برخورد کنم و در طی درخواستام همش از کلمه لطفا استفاده کردم ولی موثر نبودنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa بله متوجه شدم تو پیاماتون:)
پیش میاد این بحثهااکالی هم خداکنه خوب بشه برگرده:)
من خیلی وقته عضو شدم
از همون اولم تو دلی رو دیدم...ولی فقط ب عنوان تماشاگر میومدم و پیاما رو میخوندم
جو قبلیش بهتر بود همه بودن و میخندیدن ولی ی مدته همه چی خراب شدع و خیلیا رفتن:(شما نریااا
من همش میام پروفتون تاپیکایی ک توش فعالیت داشتید رو میخونم
مث رتبه برترای ۹۸
یا خاطرات دانشگاه .... -
romisa بله متوجه شدم تو پیاماتون:)
من خیلی وقته عضو شدم
جو قبلیش بهتر بود همه بودن و میخندیدن ولی ی مدته همه چی خراب شدع و خیلیا رفتن:(شما نریااا
مث رتبه برترای ۹۸
یا خاطرات دانشگاه ....نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من خیلی وقته عضو شدم
مث رتبه برترای ۹۸
یا خاطرات دانشگاه ....چقد دلمتنگ شده واسه اون تودلی و ادماش
-
من خیلی وقته عضو شدم
مث رتبه برترای ۹۸
یا خاطرات دانشگاه ....نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من خیلی وقته عضو شدم
مث رتبه برترای ۹۸
یا خاطرات دانشگاه ....نمی دونم از کی چک می کردی ولی اون سالی که ما کنکور داشتیپ یه اکیپ چن نفره بود که خیلیا توش بودن همشم داشتیم راجبه درسا و عدم موفقیت و ناامیدی و امید و خستگی و خیلی چیزا حرف می زدیم وسطش بحثای دیگه هم بود البته
اون سال و سالای قبلترش که فک کنم مربوط به تودلیای قبلی با شماره ۱و ۲و ۳ باشه خیلی بهتر بود اصلا یه فضای دیگه بود
تاپیک های اون زمان مثلا بچه ها همه کارنامه میداشتن درصد می گفتن نحوه موفقیتشون تو یه درس خاص
مثلا تاپیک غول فیزیک باش و خیلی چیزای دیگه
ولی خب هر سال با وجود همه تلاش هایی که انجام میشه مثل همین گذاشتن چالش نکته و .... به نظرم اون زمان یه چیز دیگه بود -
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب هاتون خوش
-
من خیلی وقته عضو شدم
مث رتبه برترای ۹۸
یا خاطرات دانشگاه ....چقد دلمتنگ شده واسه اون تودلی و ادماش
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی
میدونی پشت رفتنا واقعا ی حکمته
گاهی نبودنا بهتر از بودناس
من اینو کاملا حس کردم
منم تو همچین جمعی بودم و ب دلایلی مثل اینجا از هم پاشید
چقدر ناراحتی و گریه....
ولی تهش فهمیدم واقعا خوب شد ک نبودن
که رفتن و واقعی تر نشدن تو زندگیم
یکی از دلایل حرف نزدنم هم همین بودکه میترسم هنوزم معتاد اینجا واداماش بشم و تهش همون آش و همون کاسه
یادمه هیچوقت ب پیاما نمیرسیدمهمیشه عقب بودم اینقدر که همه حرف میزدن و میگفتن و میخندیدن
-
من خیلی وقته عضو شدم
مث رتبه برترای ۹۸
یا خاطرات دانشگاه ....نمی دونم از کی چک می کردی ولی اون سالی که ما کنکور داشتیپ یه اکیپ چن نفره بود که خیلیا توش بودن همشم داشتیم راجبه درسا و عدم موفقیت و ناامیدی و امید و خستگی و خیلی چیزا حرف می زدیم وسطش بحثای دیگه هم بود البته
اون سال و سالای قبلترش که فک کنم مربوط به تودلیای قبلی با شماره ۱و ۲و ۳ باشه خیلی بهتر بود اصلا یه فضای دیگه بود
تاپیک های اون زمان مثلا بچه ها همه کارنامه میداشتن درصد می گفتن نحوه موفقیتشون تو یه درس خاص
مثلا تاپیک غول فیزیک باش و خیلی چیزای دیگه
ولی خب هر سال با وجود همه تلاش هایی که انجام میشه مثل همین گذاشتن چالش نکته و .... به نظرم اون زمان یه چیز دیگه بودنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa همه چیز قدیمیاش خوبه:)
ی روزم میرسه بگیم تودلی چهار بهتر بوداره تاپیکای قبلاً خیلی جالب بودن
گاهی میبینم میگید یا کلا میگن که رقابت تراز و اینجور چیزا بود
ولی الان همچین چیزی دیده نمیشه.... و خیلی چیزای دیگه
انجمن شده چت محور!ی جورایی -
Mono در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس
https://s16.picofile.com/file/8418652834/Screenshot_20201223_215445_Instagram.png
خیلی یهویی و بامحبت بود چشام پر اشک شد مرسی
من فدات شم که
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Mono در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس
https://s16.picofile.com/file/8418652834/Screenshot_20201223_215445_Instagram.png
خیلی یهویی و بامحبت بود چشام پر اشک شد مرسی
من فدات شم که
خدانکنه ک مهربون
-
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چی شده همه دارن پیام خداحافظی میذارن
-
چی شده همه دارن پیام خداحافظی میذارن
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie نمیدونم
حس میکنم جو دوستانه بین کنکورای الا نیستش دیگه -
Morteza Khodaie نمیدونم
حس میکنم جو دوستانه بین کنکورای الا نیستش دیگهنوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg درسته انجمن از وقتی خانوم و .... رفتن دیگه مثل سابق نیس
-
M Tg درسته انجمن از وقتی خانوم و .... رفتن دیگه مثل سابق نیس
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie از وقتی کی رفته؟؟ من زیاد نیستم کسیو نمیشناسم کسی عم منو نمیشناسه و اصلا دوستی هم ندارم
خیلی تلخه
-
Morteza Khodaie از وقتی کی رفته؟؟ من زیاد نیستم کسیو نمیشناسم کسی عم منو نمیشناسه و اصلا دوستی هم ندارم
خیلی تلخه
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط Morteza Khodaie انجام شدهM Tg چند نفر از دوستان قدیمی تو انجمن بودن ک خداحافظی کردن الانم ک اکالیپتوس وسندی و نفر بعدی کیه خدا میدونه
-
M Tg چند نفر از دوستان قدیمی تو انجمن بودن ک خداحافظی کردن الانم ک اکالیپتوس وسندی و نفر بعدی کیه خدا میدونه
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie آهان
-
M Tg چند نفر از دوستان قدیمی تو انجمن بودن ک خداحافظی کردن الانم ک اکالیپتوس وسندی و نفر بعدی کیه خدا میدونه
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie بنظرم آلا یه جمع از کنکوریا رو برای امید دادن بهم و راهنمایی کردن و دوست شدن باهم کم داره این روزا واقعا روزای سختیه وقتی حتی دوستامونو توی مدرسه همنمیبینیم
-
-
Morteza Khodaie بنظرم آلا یه جمع از کنکوریا رو برای امید دادن بهم و راهنمایی کردن و دوست شدن باهم کم داره این روزا واقعا روزای سختیه وقتی حتی دوستامونو توی مدرسه همنمیبینیم
نوشتهشده در ۳ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg ولی الان دیگه مثل سابق نیس همه تو لاک خودشون هستن ی فضای عجیبی شده دلم میخاد منم برم ولی بخاطر جلسات رفع اشکال زیست و زبان و راه ابریشم نمیتونم