-
Kosar A003 نمی دونم بالغین اینجا چرا مقطع تحصیلیشون پایینه ..!
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf شما اینجا تراز میگیری میزان بالغی بچه هارو بسنجی برادر؟
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH زرنگ خودمون
نگرانیت برطرف شد؟
-
@black-wo_olf شما اینجا تراز میگیری میزان بالغی بچه هارو بسنجی برادر؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 بلی خاهر ..!
-
Kosar A003 بلی خاهر ..!
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf و نتیجه را نیز بفرمایید چگونه با چارتا چت سنجیده میشه؟
-
AMH زرنگ خودمون
نگرانیت برطرف شد؟
-
@black-wo_olf و نتیجه را نیز بفرمایید چگونه با چارتا چت سنجیده میشه؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH زرنگ خودمون
نگرانیت برطرف شد؟
عه تو ؟!
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
AMH زرنگ خودمون
نگرانیت برطرف شد؟
هااا برطرف شد
عه تو ؟!
دریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
AMH زرنگ خودمون
نگرانیت برطرف شد؟
عه تو ؟!
هستی برا رفع اشکال؟
-
AMH زرنگ خودمون
نگرانیت برطرف شد؟
هااا برطرف شد
عه تو ؟!
دریا دریایی اوو یادم رف احوال شریف بونصر ؟
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خوبه الان فهمیدی ابوالمعالی
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدرررر دلم برای تو دلی و شوخی ها و خنده ها تنگ شده... واسه اینکه بدون دغدغه ای بخندم با دوستام اونم از ته دل...
تودلی واسه خالی کردن خودمونه دیگه نه؟!
الان دلم پره میخوام خالی شم... ناشکری نمیکنماااا نه... خداروشکر،مثل همیشه شکر... اما یکم درد و دل نیازه...
کلی خوشحال بودم از اینکه امشب میام یه سر میزنم دست پر و کلی شارژ میشم... سه شنبه پیش مشاور جلو جلو برای هفته آینده که باز میخوام بیام خوشحال بودم که کلی مشاورم سربه سرم گذاشت... اما ظاهرا انجمن اومدنم بدتر انرژیمو گرفت... کاش دوتا از بهترین دوستام فقط اینجا نبودن... اونوقت هرجور بود از اینجا میرفتم... -
عرع بچه فهمیده ای ام
-
عرع بچه فهمیده ای ام
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAMH در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
عرع بچه فهمیده ای ام
احسنت به این اعتراف -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جانشینم کو
H_R -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۲۱:۲۱
-
چقدرررر دلم برای تو دلی و شوخی ها و خنده ها تنگ شده... واسه اینکه بدون دغدغه ای بخندم با دوستام اونم از ته دل...
الان دلم پره میخوام خالی شم... ناشکری نمیکنماااا نه... خداروشکر،مثل همیشه شکر... اما یکم درد و دل نیازه...
کلی خوشحال بودم از اینکه امشب میام یه سر میزنم دست پر و کلی شارژ میشم... سه شنبه پیش مشاور جلو جلو برای هفته آینده که باز میخوام بیام خوشحال بودم که کلی مشاورم سربه سرم گذاشت... اما ظاهرا انجمن اومدنم بدتر انرژیمو گرفت... کاش دوتا از بهترین دوستام فقط اینجا نبودن... اونوقت هرجور بود از اینجا میرفتم...نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کلی خوشحال بودم از اینکه امشب میام یه سر میزنم دست پر و کلی شارژ میشم... سه شنبه پیش مشاور جلو جلو برای هفته آینده که باز میخوام بیام خوشحال بودم که کلی مشاورم سربه سرم گذاشت... اما ظاهرا انجمن اومدنم بدتر انرژیمو گرفت... کاش دوتا از بهترین دوستام فقط اینجا نبودن... اونوقت هرجور بود از اینجا میرفتم...نمیدونم چرا دلم زبون نمیفهمه... خودش نابود میشه ها اما باز...
فقط میدونم سکوت و اشک و بغض قایمکی تهش میشه زدن به سیم آخر... یعنی بیخیالی... مهم نبودن هیچکس و هیچ چیز...
اینجا نیومدم چندروز تا آروم شم... تا بتونم درست فکر کنم... دیروز حالم بد شد و شاید فقط یکی بدونه چی شد... اما باز دلم کشوندم اینجا... کشوندم اینجا که آروم بگیره اما ظاهرا کسی منتظرش نبود
اکالیپتوس جونم کاش بودی... کجایی که به شدت بهت نیازمندم... -
جانشینم کو
H_R -
سلام وقت بخیر تخفیف جزوات برداشته شده ؟ پایین گذاشتن 30 درصد تخفیف ولی تو سبد خرید میندازم بدون تخفیفه
@m-anMorteza Khodaie
سلام ممنون
کدوم قسمت لینک میفرستید
تخفیف ها برای جشنواره یلدا بوده که تموم شده -
@ghazal-dalvand در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کلی خوشحال بودم از اینکه امشب میام یه سر میزنم دست پر و کلی شارژ میشم... سه شنبه پیش مشاور جلو جلو برای هفته آینده که باز میخوام بیام خوشحال بودم که کلی مشاورم سربه سرم گذاشت... اما ظاهرا انجمن اومدنم بدتر انرژیمو گرفت... کاش دوتا از بهترین دوستام فقط اینجا نبودن... اونوقت هرجور بود از اینجا میرفتم...نمیدونم چرا دلم زبون نمیفهمه... خودش نابود میشه ها اما باز...
فقط میدونم سکوت و اشک و بغض قایمکی تهش میشه زدن به سیم آخر... یعنی بیخیالی... مهم نبودن هیچکس و هیچ چیز...
اینجا نیومدم چندروز تا آروم شم... تا بتونم درست فکر کنم... دیروز حالم بد شد و شاید فقط یکی بدونه چی شد... اما باز دلم کشوندم اینجا... کشوندم اینجا که آروم بگیره اما ظاهرا کسی منتظرش نبود
اکالیپتوس جونم کاش بودی... کجایی که به شدت بهت نیازمندم...نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand برطرف شه انشالله
این حالت بره برنگرده:)