-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اقا این نسخه ی وسط پروفایلمو برداشتم اونو ندارم دیگه با اونی که پست کردم خودنویس فرق داره کسی ندارع اونو:( برگردونم
عه من دانلودش کرده بودم الان میفرستم برات
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
-
اقا این نسخه ی وسط پروفایلمو برداشتم اونو ندارم دیگه با اونی که پست کردم خودنویس فرق داره کسی ندارع اونو:( برگردونم
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
-
اکالیپتوس نبودی
انجمن اکالی نداشت -
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط Zaraa انجام شدهZaraa در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
توی عکس من بالاتر از همه ام
-
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اکالیپتوس دیگه بی خبر نریا
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
اکالیپتوس سلااااام خوبی؟
-
Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس مرصیییی انرژی قلب قلبی انجمننن
پیشاپیش سپاسگرازم عخشمقربونت برم که دلم برات تنگ شد
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس عاخه من که نینیه انجمن محسوب میشم چ دل تنگی دارع
قربون قلب مهربونت -
اکالیپتوس عاخه من که نینیه انجمن محسوب میشم چ دل تنگی دارع
قربون قلب مهربونتنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
قربون قلب مهربونتنی نی انجمن
کوچولوووووو -
Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
قربون قلب مهربونتنی نی انجمن
کوچولوووووونوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi درسته من نینی عم
ولی زودتر از همه راه رفتنو یاد گرفدم -
قربون قلب مهربونتنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 سنتو نیار پایین نکبت
همسن ننه بزرگ منی -
@saghi-mortazavi درسته من نینی عم
ولی زودتر از همه راه رفتنو یاد گرفدمنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi درسته من نینی عم
ولی زودتر از همه راه رفتنو یاد گرفدمآورین
-
Kosar A003 سنتو نیار پایین نکبت
همسن ننه بزرگ منینوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaaa خودتی بیشحور
ننه بزرگ شما هنوز در ۱۷ سالگی سیر میکنن عایا؟ -
mahsaaaa خودتی بیشحور
ننه بزرگ شما هنوز در ۱۷ سالگی سیر میکنن عایا؟نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 زود شوهر کرده
️