-
نوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند بنده همچین حرفی نزدم جناب
ولی اینجا معیار،حرف مرجع تقلیده....با تمام احترام و ارزشی که واسه سادات قائلیم،از حرف مراجع تقلید باید پیروی کنیم نه کس دیگه حتی سید
آیت الله خامنه ای هم سیدن....چرا حرفای ایشونو نمیخونین تا بهتر به عمق حرفام پی ببرین؟!اتفاقا صحبتای ایشون رو هم خوندم.که حرف شما رو تکذیب میکنه.میدونم که استفاده از کلماتی مانند جانم و عزیز و... با یه مونث گناهه ولی ایشون گفتن که صحبت کردن با مونث عیب نیست در صورت استفاده نکردن از کلمات بالا.
پ.ن:اصلا چرا یه کم فکرنمی کنید.شما تو دانشگاه میرید و کنفرانس میدید و باخیلی ها صحبت میکنیدنوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند بهتره محیط اجتماعی رو با محیط خصوصی اشتباه نگیرید
اون و این زمین تا اسمون فرق دارن -
@behnaz-hajizadeh من رو شما ریپلای زدم مگه ..؟-_-
نوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf
-
نوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@behnaz-hajizadeh -________-!
-
-
امیرمحمد یوسفوند بهتره محیط اجتماعی رو با محیط خصوصی اشتباه نگیرید
اون و این زمین تا اسمون فرق دارننوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اون و این زمین تا اسمون فرق دارنهیچ فرقی نداره سرکار.
وقتی یه نفر از شما سوال بپرسه باید جواب بدید.چه من چه بقیه -
-
وقتی یه نفر از شما سوال بپرسه باید جواب بدید.چه من چه بقیهنوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند سوالتونو بفرستین واسه مرجع تقلیدتون تا دو روز جوابش میاد ولی هرچی که هست رو بفرستین نه اینکه قضایا رو باهم قاطی کنین
اگه دقت کرده باشین بالای اون عکسی که شما بهش گیر دادین یه متن دیگه هم بود -
بیا حالا اگه دعوا بود هی پشت سر هم پی ام رو پی ام ولی گفتم کادو همه سکوت کردین
بعد میگن ما شلغمیم مگه -
وقتی یه نفر از شما سوال بپرسه باید جواب بدید.چه من چه بقیهنوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
وقتی یه نفر از شما سوال بپرسه باید جواب بدید.چه من چه بقیهوقتی دلیلی برای اثبات حرفتون ندارید بهتره که تو این برنامه ها سوالاتی که بلد یستن جواب بدن نپرسید
-
@behnaz-hajizadeh -________-!
نوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf یواش له شدین:|
-
نوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام سلام گل مجلس اومد
-
امیرمحمد یوسفوند سوالتونو بفرستین واسه مرجع تقلیدتون تا دو روز جوابش میاد ولی هرچی که هست رو بفرستین نه اینکه قضایا رو باهم قاطی کنین
اگه دقت کرده باشین بالای اون عکسی که شما بهش گیر دادین یه متن دیگه هم بودنوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط امیرمحمد یوسفوند انجام شده@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند سوالتونو بفرستین واسه مرجع تقلیدتون تا دو روز جوابش میاد ولی هرچی که هست رو بفرستین نه اینکه قضایا رو باهم قاطی کنین
اگه دقت کرده باشین بالای اون عکسی که شما بهش گیر دادین یه متن دیگه هم بودمن عکس ارسالیتون رو دارم.داخل تاپیک بزارم؟
چت رو هم دارم -
بیا حالا اگه دعوا بود هی پشت سر هم پی ام رو پی ام ولی گفتم کادو همه سکوت کردین
بعد میگن ما شلغمیم مگه -
@behnaz-hajizadeh کادو نمیدی بگو نمیدم خب
-
امیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
وقتی یه نفر از شما سوال بپرسه باید جواب بدید.چه من چه بقیهوقتی دلیلی برای اثبات حرفتون ندارید بهتره که تو این برنامه ها سوالاتی که بلد یستن جواب بدن نپرسید
نوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند من در حد خودم بلدم نه بیشتر نه کمتر ولی بهناز نیستم اگه با سنو مدرک و هزار تا دلیل ثابت نکنم که کارمون اشتباه بود و شایدم هنوز هست