-
In rell with Network
@M-an
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده@dedsec
شاید خیلی هاتون چند سال پیش دیده بودید که لباس هایی با این عبارت اومده بود و مد شده بود.
این پوستر برمیگرده به جنگ جهانی دوم که بریتانیا باهاش مردم رو تشویق میکرد و بهشون روحیه میداد.
-
@ghazal-dalvand آره ۱۸ سالگی آدما همیشه خاصه براشون (:
یادمه یه شب اینجا داشتم میگفتم وای من دارم ۱۸ ساله میشم معصومه چقدر خندید نگاه چه ذوقی داره واسه بزرگ شدن
حالا همونو دارم به تو میگم
پینوشت:جدی خس پیرزنا بهم دست دادنوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی ولی من امشب بدجور دلم گرفته...
انگار کلا شبا با من مشکل دارن -
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و چقدر بد که امشب تنهام...
-
@ghazal-dalvand آره ۱۸ سالگی آدما همیشه خاصه براشون (:
یادمه یه شب اینجا داشتم میگفتم وای من دارم ۱۸ ساله میشم معصومه چقدر خندید نگاه چه ذوقی داره واسه بزرگ شدن
حالا همونو دارم به تو میگم
پینوشت:جدی خس پیرزنا بهم دست دادنوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی من الان 18 سالمه .. حس خاصی ندارم .. چمه !؟-______-
آها فقط می دونم اون فیلمایی که قبل می دیدیم مجاز نبودیم الان ببینیم مجازه .. -
دریا دریایی من الان 18 سالمه .. حس خاصی ندارم .. چمه !؟-______-
آها فقط می دونم اون فیلمایی که قبل می دیدیم مجاز نبودیم الان ببینیم مجازه ..نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf نه فکر کنم شما عادی هستید!
-
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط Tragic Girl انجام شده
@ghazal-dalvand غزل برام نوتیف اومد دوباره بگو چی گفتی من نمتونم پستا قبلی و بیارم
-
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایها المردم کسی نیست؟؟
-
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ghazal-dalvand هست
-
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ghazal-dalvand ن
️
-
@ghazal-dalvand زیر ابیا هستن
-
@ghazal-dalvand غزل برام نوتیف اومد دوباره بگو چی گفتی من نمتونم پستا قبلی و بیارم
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@ghazal-dalvand غزل برام نوتیف اومد دوباره بگو چی گفتم من نمتونم گستا قبلی و بیارم
هیچی تشکر کردم ازت نوشتم ممنون که به یادم بودی
-
خب خداروشکر
-
@sadaf-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@ghazal-dalvand غزل برام نوتیف اومد دوباره بگو چی گفتم من نمتونم گستا قبلی و بیارم
هیچی تشکر کردم ازت نوشتم ممنون که به یادم بودی
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand قربونت بشم مگه میشه نباشه آدم ://
-
خطاب به همه بچه های گل دهم و یازدهمی:
میخوام درباره المپیاد حرف بزنم، حرف دلی
المپیاد های علمی ایران که اولینش ریاضی بود و بعد شیمی و فیزیک و کامپیوتر و نجوم و زیست و ادبیات و تو سالهایی اخیر سلول بنیادی و جغرافیا و زمین و مدیریت بهش اضافه شدنو سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان(سمپاد) برگزار میکنه.
من به عنوان کسی که 6 ساله سمپادیه و یه قسمت مهمی از زندگیشو صرف المپیاد کرده باهاتون صحبت میکنم.
عزیزان دل سمپاد و مسئولینش خیلی برای المپیاد اشون تبلیغ میکنن خام این تبلیغا نشین! سمپاد از درون خیلی با سمپادی که بقیه نشون میدن فرق داره! خیلی از بچه های بلند پرواز دهمی و یازدهمی با شنیدن اسم المپیاد و امتیازای ویژش آب از دهنشون راه میافته و سودای مدال طلا میکشدشون تو راه المپیاد ولی باید بدونید که دهم و یازدهم دیگه وقت المپیاد نیست!
خوده من بعد 4 سال جون کندن و تلاش امروز منتظر اعلام نتایج مدالهای المپیاد سلول بنیادیم هرچند زیستی بودم، ببینید خیلیا مثل من از هشتم شروع میکنن و به هدفشون یا حداقل هدف اصلی شون نمیرسن! المپیاد مثل کنکور نیست! المپیاد رقابت پول و امکانات و رانت و شانسه نه رقابت تلاش و شایستگی! فکرشم نمیکنید که دوستان عزیز ما توی مدارسی مثل حلی1 و فرزانگان 1 تهران و شهرای بزرگ دیگه مثل اصفهان و مشهد با چه معلمایی و امکاناتی المپیادی میخونن و حتی اونا هم خیلی وقتا موفق نمیشن!
میشناسم کسیو که 3 سال از آمریکا پاشد اومد ایران برای طلای زیست اما همین رانت عظیم باعث شد امسال به نقره اکتفا کنه! و دوستای زیادی از همین مدارس تاپ با سالها تلاش که امسال توی دوره40 المپ بنیادی هم قطار من شدن! دوست 6 ساله ای دارم که بعد 4 سال هزینه هنگفت امسال فقط تونست برنز فیزیک رو بگیره! منی که تو استان خودمون نفر اول و بی حریف بودم وقتی با همین عزیزان شکست خورده زیست از مدارس تاپ مواجه شدم فهمیدم که ای دل غافل کلا از دور رقابت خارج بودیم!
عزیزان دلتونو به المپیاد تو این سال ها خوش نکنید المپیاد ظاهرش فریبنده س ولی برخلاف ظاهرش از درون پوسیده س! و سازمان و باشگاه برگزار کننده ش هیچ تعهد و دلسوزی ندارن! خیلی احمقانه س که من کنکوری الان توی آخر دی ماه باید استرس رنگ مدالمو داشته باشم!
المپیاد رو شرکت کردید خیلی کار خوبی کردید ولی فقط مثل یه آزمونی که میرید میدید و میان نگاش کنید! نه رویاپردازی کنید بر اساسش و نه برنامه ریزی!نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBio خیلی نامردیه اگه با پول برنده بشن هیچی هم از زیست و…حالیشون نباشه…
-
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راه حل جهت آدمی که الان دلش میخواد بره قدم بزنه یا شهر رو تو تاریکی ببینه شایدم داد بزنه و یکمی گریه کنه ندارید؟
-
@ghazal-dalvand قربونت بشم مگه میشه نباشه آدم ://
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@ghazal-dalvand قربونت بشم مگه میشه نباشه آدم ://
ممنون
️
️
️
-
Bio خیلی نامردیه اگه با پول برنده بشن هیچی هم از زیست و…حالیشون نباشه…
مینا میناب کنکور که صندلی هم میخرن
فکر نمیکردم دیگه المپیاد رو اینجوری کنن
-
سلام بعد از دو هفته اومدم شهادت حضرت فاطمه رو تسلیت عرض میکنم خدمت همه
و خواهر خوبم غزل تولدت مبارک -
یاعلی خدانگهدار
-
امروز اخرین روز از این سال زندگیمه... سالی پر از درس و ماجرا... میدونید حس عجیبی دارم... یه حس گیجی... دارم به این فکر میکنم امسال چقدر بزرگتر شدم؟ چجوری گذروندمش؟ حسرت چیارو خوردم؟ چندبار دلم شکست؟! منم دل کسی رو شکستم؟ اگه اینجا دل کسی رو شکوندم باور کنید ناخواسته بوده و لطفا حلالم کنید
️
امسال هم گذشتچیزای تازه تجربه های تازه و خیلی چیزایی که هنوز تجربه نکردم و درانتظارمه... امسال مثل سالای پیش دلم میخواست خیلی ها پیشم میبودن که نبودن...
اتفاقای خوب و بد، روزای آسون و سخت، خنده ها و گریه ها، غرغر ها و خوشی ها... همه و همه گذشتن و شدن خاطره... خاطره های تلخ و شیرین که امسالم رو ورق زدن... نمیدونم تا سال دیگه عمری باقی باشه یا نه، نمیدونم اینجا باشم یا نه اما یه تیکه از دفتر زندگیم اینجا ورق خورده و یه تیکه از قلبم اینجا جامونده
امشب آخرین شب دوران نوجوانی منه! از فردا دیگه پا به دنیایی میذارم که توش امضام اعتبار داره، نظرم اعتبار داره و رای اولی هم حساب میشم
امشب دارم به چیزایی که یادگرفتم فکر میکنم... به آینده به گذشته و به حال!! دارم به دوستا و همراهای جدیدم مثل zeinab dehghani, @zt-d, @behnaz-hajizadeh, @bahar-khanoom, mahla bpz, amirh_hmyf, @امیرمسعود-جعفری, امیرمحمد یوسفوند, نازنین جمالی 0, chichak am, دریا دریایی, romisa و عمه دلارام خودمون dlrm و pouya hosein pour که عضو جدیدن
و یکی که جاش خیلییییییی خالییییی و دلم خیلی براش تنگ شده اکالیپتوسامیدوارم زود بیای
و یه نفر دیگه که نمیشه تگش کرد...
همتون برام مثل خانواده شدیددوستون دارم
️
راستش دلم میخواست خداحافظی کنم اما هنوز مطمئن نشدم... به هرحال امیدوارم حال دل همتون بهاری باشه
دعام کنید خیلیییی زیاد...نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand
غزل جونییی ایشالله که ۱۸سالگیت پر از اتفاقای خوب و خاطرات خوب باشه برات
️
️