-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Fateme S 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Fateme S 0 آخی چرا؟
اخه رفتم کانون کتاب گرفتم رفتم کتابخونه تحویل دادم کتابارو دوباره دو ساعت گشتم گرفتم
رفتم چشم پزشکی
رفتم کافی نتوای واقعا خسته نباشی
سلامت باشی خواهر
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آه ای سروتونین! امشب کمی بیشتر بمان در این سیناپس های عاری از زندگی
-
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره U ..
-
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره همممم فکر می کنم همه رفتن بخوابن ..
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بهاره همممم فکر می کنم همه رفتن بخوابن ..
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf توهم بلندشوبروتا 150 و چند روز دیگه ک گفتی://
-
@black-wo_olf توهم بلندشوبروتا 150 و چند روز دیگه ک گفتی://
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani زینب
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm حدست درست بود .. هر چند خودم خواستم به سمتش بری ..
-
@black-wo_olf توهم بلندشوبروتا 150 و چند روز دیگه ک گفتی://
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani چه خبر زینبی .. آره باید 154 روز نیست بشم ..
-
zeinab dehghani زینب
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi ساقی
چطوریایی؟
-
@saghi-mortazavi ساقی
چطوریایی؟
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani خوبم خداروشکر تو چطوری؟
-
zeinab dehghani چه خبر زینبی .. آره باید 154 روز نیست بشم ..
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf عععع چ ججب .....تو از کجا میدونی ک ملت ب من میگن زینبی!!
خبرهم ک هیچ.....
ثبت نام کنکور........ -
@black-wo_olf عععع چ ججب .....تو از کجا میدونی ک ملت ب من میگن زینبی!!
خبرهم ک هیچ.....
ثبت نام کنکور........نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani دخترا به هم یه پسوند ی اضافه می کنن ..
-
zeinab dehghani چه خبر زینبی .. آره باید 154 روز نیست بشم ..
@black-wo_olf سایناییییی
-
zeinab dehghani خوبم خداروشکر تو چطوری؟
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi همیشه خوب باشی...
منم خوبم....نفسی میادومیره -
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
@zt-d سلام
-