-
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm
بیا بیا خودم یافتم -
ali s 1 چه حیف،نوشتن و خوندن اشعار لذت بخش هست ولی اینکه با چندین نفر تحلیل کرد فوق العاده است،بعضی ابیات مفهوم خیلی زیبا و تاثیر گذاری دارند
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط ali s 1 انجام شدهparisa khany
خب خودت تاپیک رو بزن -
دریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ali s 1
به نظرت یک قلم اینجا مجاز نیست ؟مجاز از چی؟
میتونه معنی واقعی کلمه بده ک«یه نمونه،ی نوع»یا معنی کنایی...ولی مجازو نفهمیدم
بعد دقت کردی اینجا خودش چ تشبیه پنهانی ب کار رفته،میگ اسایش میخوای دنبال مدهوشی بگرد،نهه،عمیقتر در اغوش مدهوشی.
مثل پلک ک هر لحطه با لغزشش میخواد چشم خواب الودِ رو بغل بگیره و ب ارامش برسهنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali s 1
قلم معنیش میشه یک نوع ؟
چه جالب نمی دونستم -
parisa khany
خب خودت تاپیک رو بزننوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali s 1
parisa khany
فک کنم پیدا پنهان انجمن یه همچین تاپیک دارن
z Gheibi -
ali s 1
parisa khany
z Gheibiنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی آره من تازه زدم بیاید توش تبادل نظر داشته باشیم واقعا بحث کردن در مورد شعر عالیه
-
ali s 1
parisa khany
z Gheibiنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
ali s 1
قلم معنیش میشه یک نوع ؟
چه جالب نمی دونستمنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی
اره مخصوص توی اشعار بیدل،
قلم
رنگ
و....معنی نوع و...میدن -
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi دیدم جالب و خوب هست
ولی بیشتر نظرم در حد تک بیت یا دو بیت بود بیت های خاصی از مولانا،حافظ...یا همین بیدل که دوستان چند بیت گذاشته بودند -
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده
z Gheibi حیف این روزا وقت کم دارم وگرنه بودم حتما،واقعا بحث در این موارد فوق العاده زیبا است
-
دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
chichak am مرسی عزیزم من خوبم
تو چطوری؟
حال و احوال خوبهمنم خوبم عزیزم
خداروشکر
قلب بت:)نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am شکر
-
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
z Gheibi دیدم جالب و خوب هست
ولی بیشتر نظرم در حد تک بیت یا دو بیت بود بیت های خاصی از مولانا،حافظ...یا همین بیدل که دوستان چند بیت گذاشته بودندنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany خوب من خیلی شعر دوست دارم به یک تک بیت راضی نمیشم ، ضمن اینکه شاعر از گفتن یک غزل و ... یک هدفی داشته وقتی تک بیت را از شعر جدا می کنیم خط فکری شاعر گم میشه. البته در این زمینه خودمم خیلی نوپا هستم ، میشه از تک بیت شروع کرد و ادامه داد
-
0-0ftm
بیا بیا خودم یافتمنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی اوووو
️
-
دختر پاییز خیلی بده که نیستی الان
️
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار من فدا بشم
-
ali s 1
به نظرت یک قلم اینجا مجاز نیست ؟نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ali s 1
به نظرت یک قلم اینجا مجاز نیست ؟ولی قلم برای کنکور بجز معنی قلمه نوشتن و معناهای کنایی مثل قلم راندن و.... اغلب مجاز باید گرفت.
مژگان هم اینجا مجازه از پلکه -
z Gheibi حیف این روزا وقت کم دارم وگرنه بودم حتما،واقعا بحث در این موارد فوق العاده زیبا است
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany به درستون برسید بعدا وقت زیاده، خودتون به تنهایی شعر بخونید تا هم وقت کمتری ببره و هم فوایدی که اونجا گفتم را از دست ندید