-
RAMIN1380 دانشگاه یکیه
دانشکده ها جداست
دانشکده پزشکی دانشکده دندانپزشکی دانشکده داروسازی دانشکده پرستاری و مامایی و دانشکده پیراپزشکی
اون رشته های تاپ فکر کنم کلاسای اولیه شون تو خود دانشگاه برگزار میشه بعدش میرن دانشکده خودشون...البته یزد اینطوریهنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
RAMIN1380 دانشگاه یکیه
دانشکده ها جداست
دانشکده پزشکی دانشکده دندانپزشکی دانشکده داروسازی دانشکده پرستاری و مامایی و دانشکده پیراپزشکی
اون رشته های تاپ فکر کنم کلاسای اولیه شون تو خود دانشگاه برگزار میشه بعدش میرن دانشکده خودشون...البته یزد اینطوریهاها نمیدونسم |:
خیلی ممنون از توضیحات -
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
RAMIN1380 خو شب بیستم یکم دوبل میشه
حالا ی امروزم استراحت بودید مثلاحالا درستش میکنم به امید خدا
ولی 143 روز مونده همین تک روزا بعدا حسرت میشه البت خدا نکنه |: -
maryam111 عخیی
ایشالا کرونا تموم میشه شرایط بهترم میشهamirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111 عخیی
ایشالا کرونا تموم میشه شرایط بهترم میشهخداکنه
تازه داشتم به خوابگاه عادت میکردم که گفتن بیاید برید بیرون از اینجا کلاساتون تموم شده
-
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111 عخیی
تازه داشتم به خوابگاه عادت میکردم که گفتن بیاید برید بیرون از اینجا کلاساتون تموم شده
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111 عخیی
خوابگاهم تجربه خوبیه برا ادم -
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
RAMIN1380 دانشگاه یکیه
دانشکده ها جداست
اون رشته های تاپ فکر کنم کلاسای اولیه شون تو خود دانشگاه برگزار میشه بعدش میرن دانشکده خودشون...البته یزد اینطوریهاها نمیدونسم |:
خیلی ممنون از توضیحاتRAMIN1380 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
RAMIN1380 دانشگاه یکیه
دانشکده ها جداست
خیلی ممنون از توضیحاتخواهش میکنم
-
اینم مال ما -
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رومیسا چرا نیست خیلی وقته
-
-
maryam111 عخیی
خوابگاهم تجربه خوبیه برا ادمamirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111 عخیی
خوابگاهم تجربه خوبیه برا ادمآره
تازه وقتی میری دانشگاه میبینی آدما چقدر حضوری و مجازیشون فرق داره
-
شب همگی بخیر
-
شب همگی بخیر
-
سلام
-
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حیف شد نزدیک بود بارسا ببازه ها |:
یه همین دلخوشیم ازمون گرفت این بی تربیت -
منم برم بخوابم که فردا یکی باید بیدار باشه امتحان بیوشیمی رو پاس کنه
️
شب همگی بخیر -
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و سکوتی مرگبار حکم فرماس نمدونم چرا |:
-
ممن یموتون:))
حین یحبون:))
شبتون اروم اهل تودلی:))
سلام بچه ها
من این چن ماهه ک نسبت به جنس مخالفم یه حس عجیبی پیداکردم...همش دارم بهش فکرمیکنم،حتی یه لحظه هم ازتو ذهنم نمیرهه،هرکاری میکنم ک بتونم اونوفراموش کنم نمیشه...ارامشم تو درس خوندن به هم خورده واصلا تمرکز ندارم،ازقضا اینی ک میگم مشاورمم هست ومن مجبورم هرشب بهش گزارش ساعت مطالعه مو بدم واصلا نمیتونم همچین چیزی رو بهش بگم،هرکاری میکنم نمیشه فراموش کرد،میشه راه حل بدین -
سلام بچه ها
من این چن ماهه ک نسبت به جنس مخالفم یه حس عجیبی پیداکردم...همش دارم بهش فکرمیکنم،حتی یه لحظه هم ازتو ذهنم نمیرهه،هرکاری میکنم ک بتونم اونوفراموش کنم نمیشه...ارامشم تو درس خوندن به هم خورده واصلا تمرکز ندارم،ازقضا اینی ک میگم مشاورمم هست ومن مجبورم هرشب بهش گزارش ساعت مطالعه مو بدم واصلا نمیتونم همچین چیزی رو بهش بگم،هرکاری میکنم نمیشه فراموش کرد،میشه راه حل بدین -
سلام بچه ها
من این چن ماهه ک نسبت به جنس مخالفم یه حس عجیبی پیداکردم...همش دارم بهش فکرمیکنم،حتی یه لحظه هم ازتو ذهنم نمیرهه،هرکاری میکنم ک بتونم اونوفراموش کنم نمیشه...ارامشم تو درس خوندن به هم خورده واصلا تمرکز ندارم،ازقضا اینی ک میگم مشاورمم هست ومن مجبورم هرشب بهش گزارش ساعت مطالعه مو بدم واصلا نمیتونم همچین چیزی رو بهش بگم،هرکاری میکنم نمیشه فراموش کرد،میشه راه حل بدیننوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
سلام بچه ها
من این چن ماهه ک نسبت به جنس مخالفم یه حس عجیبی پیداکردم...همش دارم بهش فکرمیکنم،حتی یه لحظه هم ازتو ذهنم نمیرهه،هرکاری میکنم ک بتونم اونوفراموش کنم نمیشه...ارامشم تو درس خوندن به هم خورده واصلا تمرکز ندارم،ازقضا اینی ک میگم مشاورمم هست ومن مجبورم هرشب بهش گزارش ساعت مطالعه مو بدم واصلا نمیتونم همچین چیزی رو بهش بگم،هرکاری میکنم نمیشه فراموش کرد...اصلا تمرکز ندارم
میشه راه حل بدین