-
@sania-andiravan ممنون تو خوبی سلامتی 🥰
امروز دوباره استارت زدم برای درس
مهدیه بانو خوبم مررسی
خداروشکر
درود بر شما
حتما دهم رو خوب ببند یازدهم نیازش داری
-
Mehdi Hosseinbor با جهاد ما درست صحبت کن وگرنه از زیرآب میایم بیرون یقه ات رو میگیریم!
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Sajjad_ اوهو ..!
-
@sania-andiravan کل ایران طبیعتش محشره
Mehdi Hosseinbor دقیقا
-
مهدیه بانو خوبم مررسی
خداروشکر
درود بر شما
حتما دهم رو خوب ببند یازدهم نیازش داری
@sania-andiravan چشم عزیزم خدا رو شکر
️
-
Mehdi Hosseinbor با جهاد ما درست صحبت کن وگرنه از زیرآب میایم بیرون یقه ات رو میگیریم!
_Sajjad_ از زیر آب بیاین بیرون یقه ام رو بگیرین
من حرف بدی نزدم و از کسی هم ترسی ندارم شما که طرفدار جهادت هستی جهادت گفت این تاپیک درسیه پس شما فقط بحث درسیتو بکن بزار مام بحث غیردرسی خودمونو بکنیم -
ابراهیم طاها اگه با هنر کسی مشکل دارید راه حلش چک و لگد به طرفدارانش نیست (خفه کردن رو همه بلدن)
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSAinA woLF دقیقا
-
Mehdi Hosseinbor
بلاخره یه حرف درست زدی
مهدیه بانو والا تاپیک غیر درسیه نوشته اگه حوصلتون سر رفته بیاین اینجا ما هم همینکارو کردیم
-
_Sajjad_ از زیر آب بیاین بیرون یقه ام رو بگیرین
من حرف بدی نزدم و از کسی هم ترسی ندارم شما که طرفدار جهادت هستی جهادت گفت این تاپیک درسیه پس شما فقط بحث درسیتو بکن بزار مام بحث غیردرسی خودمونو بکنیمنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor مشکل من بحث غیردرسی نیست برادر
مشکل من و جهاد بحث بیهوده است درمورد افراد بیهوده -
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Sajjad_ داداش سجاد فضا ازاده
دارن از خوانندشون میگن
ما هدفمون اشناییه
همین
خودتو عصبی نکن -
Mehdi Hosseinbor مشکل من بحث غیردرسی نیست برادر
مشکل من و جهاد بحث بیهوده است درمورد افراد بیهودهنوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Sajjad_ بخاطر من ایندفعه کوتاه بیا از راهش انشالله
-
@sania-andiravan چشم عزیزم خدا رو شکر
️
مهدیه بانو افرین
️
️
️
-
مهدیه بانو والا تاپیک غیر درسیه نوشته اگه حوصلتون سر رفته بیاین اینجا ما هم همینکارو کردیم
Mehdi Hosseinbor والا هرمی یه سلیقه ای داره
-
Mehdi Hosseinbor مشکل من بحث غیردرسی نیست برادر
مشکل من و جهاد بحث بیهوده است درمورد افراد بیهوده_Sajjad_ والا توی تاپیک ننوشته بحث بیهوده نکنین نوشته خسته شدین بیاین خستگیاتونو در ببرین
-
_Sajjad_ داداش سجاد فضا ازاده
دارن از خوانندشون میگن
ما هدفمون اشناییه
همین
خودتو عصبی نکننوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابراهیم طاها
با این حساب شرمنده ام آقامهدی ببخشید
جهاد یه دقیقه میای pv -
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor داداش کارت درسته از خوانندت گفتی ولی بی زحمت
عرف جامعه رعایت کن
همین -
_Sajjad_ والا توی تاپیک ننوشته بحث بیهوده نکنین نوشته خسته شدین بیاین خستگیاتونو در ببرین
نوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor ببخشید
-
_Sajjad_ والا توی تاپیک ننوشته بحث بیهوده نکنین نوشته خسته شدین بیاین خستگیاتونو در ببرین
Mehdi Hosseinbor بیخیال بحث نکن
-
ما اینجا قصد توهین به کسی رو نداریم هرکسی فکر خودشو بسمت خوبی خودش بچرخونه
-
Mehdi Hosseinbor ببخشید
_Sajjad_ سلامت باشی داداش
-
Mehdi Hosseinbor داداش کارت درسته از خوانندت گفتی ولی بی زحمت
عرف جامعه رعایت کن
همینابراهیم طاها خوانندم نیستش فقط محض شوخی گفتم داداش