-
Mehdi Hosseinbor
واقعا امروز اون اتفاق افتاد از وقتی اومدم خونه تصمیم گرفتم رژیم بگیرم هیچ نخورم ، اعتصاب غذا
آغاااا من دیگه رد دادم ،اَی خِداااااااااا -
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111 ]اره واقعا چه رشته ایی.یه سال دیگه م مجازیه؟
پرستاری
مشخص نیست هنوز بستگی به شرایط کرونا دارهنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 موفق باشین.الان چیزیی یاد گرفتین
-
Mehdi Hosseinbor
واقعا امروز اون اتفاق افتاد از وقتی اومدم خونه تصمیم گرفتم رژیم بگیرم هیچ نخورم ، اعتصاب غذا
آغاااا من دیگه رد دادم ،اَی خِداااااااااا -
moohamad bahrami لطفا منو بکشید سرورم
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor سراوان سیستاان میشه
-
maryam111 بیچاره مریضایی ک تیغ کاراموزای مجازی میرن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کارآموزیامون که حضوریه
چطوری مجازی آنژیوکت وصل کنم؟
-
Mehdi Hosseinbor سراوان سیستاان میشه
moohamad bahrami نه بلوچستان
-
Mehdi Hosseinbor
فک کنم فرار مغزها بکنم برم تو یه روستایی چیزی که کلا محروم باشه که دیگ چشمم از هرچی فروشندس دور باشه وگرنه قتل عام صورت میگیره -
moohamad bahrami نه بلوچستان
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor سنی هستی
-
Mehdi Hosseinbor در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کارآموزیامون که حضوریه
چطوری مجازی آنژیوکت وصل کنم؟
maryam111 به سختی
-
maryam111 موفق باشین.الان چیزیی یاد گرفتین
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ممنون همچنین
دیگه هرکی بخونه یاد میگیره
ولی اوج یادگیریم اون دو هفته ای بود که حضوری رفتیم دانشگاه برای واحدهای عملی و درواقع به دردبخور ترین درس بود -
Mehdi Hosseinbor
فک کنم فرار مغزها بکنم برم تو یه روستایی چیزی که کلا محروم باشه که دیگ چشمم از هرچی فروشندس دور باشه وگرنه قتل عام صورت میگیرهparisa mrahimi اسکایو مینداختی تو پیرهنش
-
Mehdi Hosseinbor سنی هستی
moohamad bahrami اره
-
parisa mrahimi اسکایو مینداختی تو پیرهنش
Mehdi Hosseinbor
اسکای نباید شکلات کاکائویی بخوره برا همین برا خرید کاکائو نمیبرمش -
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ممنون همچنین
دیگه هرکی بخونه یاد میگیره
ولی اوج یادگیریم اون دو هفته ای بود که حضوری رفتیم دانشگاه برای واحدهای عملی و درواقع به دردبخور ترین درس بودmaryam111 یه نکته خیلی مهم درمورد سوزن بهت بگم؟
-
Mehdi Hosseinbor
اسکای نباید شکلات کاکائویی بخوره برا همین برا خرید کاکائو نمیبرمشparisa mrahimi اگ ب من انقد اهمیت میدادن الا تسلا بودم
-
maryam111 یه نکته خیلی مهم درمورد سوزن بهت بگم؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سوزن؟
خیاطیه مگه؟
بهش میگن نیدل
بفرمایید -
parisa mrahimi اگ ب من انقد اهمیت میدادن الا تسلا بودم
Mehdi Hosseinbor
خب اگه سگا کاکائو بخورن میمیرن
ببین من اگه انقد که به اسکای میرسم به خودم میرسیدم الان آنجلیناجولی زیر دستم کار میکرد -
Mehdi Hosseinbor در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سوزن؟
خیاطیه مگه؟
بهش میگن نیدل
بفرماییدmaryam111 بهش نمیگن سرنگ؟
-
Mehdi Hosseinbor
ببین من اگه انقد که به اسکای میرسم به خودم میرسیدم الان آنجلیناجولی زیر دستم کار میکرد -
Mehdi Hosseinbor
ببین من اگه انقد که به اسکای میرسم به خودم میرسیدم الان آنجلیناجولی زیر دستم کار میکردنوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa mrahimi روزیی چقد خرجشه