-
moohamad bahrami
کردی
میشناسمنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa mrahimi اره.ولی الان اینفد مسافر اوومدههه شهرذمون خیلی شلوغ شدهه امروز30 نفر کرونا گرفتن و کرونای انگلیسی هم زیاد شدهه.
-
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
parisa mrahimi پس شهر شما عشق است.تو گوگل بنویس شهر پاوه شهر مونه بهشت اورامانات هستش.اههه چقد بدم میاد از 13 بدر
واییی
چقد شهرتون قشنگه!!!نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهB Alavi اومدین؟ الان ب معنای واقعی بهشته
-
parisa mrahimi اره.ولی الان اینفد مسافر اوومدههه شهرذمون خیلی شلوغ شدهه امروز30 نفر کرونا گرفتن و کرونای انگلیسی هم زیاد شدهه.
moohamad bahrami
مواظبت کنین خب
شهرماهم مسافر خیلی اومده ولی هنوز وضعیت زردیم -
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
B Alavi حتما بیاین در خدمتیم
-
B Alavi اومدین؟ الان ب معنای واقعی بهشته
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه ولی خب خیلی دوست دارم بیام ببینمش
الان عکساشو تو اینترنت دیدم -
moohamad bahrami
مواظبت کنین خب
شهرماهم مسافر خیلی اومده ولی هنوز وضعیت زردیمنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa mrahimi والا من پاییز کرونا گرفتم دیگه حووصله ماسک رو ندارم
-
parisa mrahimi والا من پاییز کرونا گرفتم دیگه حووصله ماسک رو ندارم
moohamad bahrami
منم یبار گرفتم همون پاییز
ولی انقد سخت بود که ماسک همیشه میزنم
در یک قدمی مرگ بودم بخدا -
B Alavi حتما بیاین در خدمتیم
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami الان که نمیشه
-
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه ولی خب خیلی دوست دارم بیام ببینمش
الان عکساشو تو اینترنت دیدمنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهB Alavi بعد کرونا نمیدونم کی تموم میشه
دو سال سه سال دیگه بیاین در خدمتم
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حتما
-
moohamad bahrami
منم یبار گرفتم همون پاییز
ولی انقد سخت بود که ماسک همیشه میزنم
در یک قدمی مرگ بودم بخدانوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa mrahimi من تبم40 بود خیلی سخت بوود ولی تو خونه خوودم با کمک مادرم اینقد چیزای خوب خوردم خوب شدم دستاشو میبوسم چشاش و میبوسم مادر عزیزم خیلی زحمت کشید خودش کرونا گرفته بود ولی همش کمک من وو میکرد خوب شم
-
parisa mrahimi من تبم40 بود خیلی سخت بوود ولی تو خونه خوودم با کمک مادرم اینقد چیزای خوب خوردم خوب شدم دستاشو میبوسم چشاش و میبوسم مادر عزیزم خیلی زحمت کشید خودش کرونا گرفته بود ولی همش کمک من وو میکرد خوب شم
moohamad bahrami
خدا برات حفظش کنه
منم تو خونه بودم
ولی مامانم چون پرستاره خودش تو بیمارستان میموند که مریض نشه و انتقال نده
بابام برام پرستار گرفته بود -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا الان بابام باید ماشین بشوره و نذاره من تستامو بزنم؟؟
-
parisa mrahimi من تبم40 بود خیلی سخت بوود ولی تو خونه خوودم با کمک مادرم اینقد چیزای خوب خوردم خوب شدم دستاشو میبوسم چشاش و میبوسم مادر عزیزم خیلی زحمت کشید خودش کرونا گرفته بود ولی همش کمک من وو میکرد خوب شم
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
parisa mrahimi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
moohamad bahrami
خدا برات حفظش کنه
منم تو خونه بودم
ولی مامانم چون پرستاره خودش تو بیمارستان میموند که مریض نشه و انتقال نده
بابام برام پرستار گرفته بودخدا همه پدر مادرارو برامون حفظ کنه....سالم و سلامت باشید رفقا
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگار-0 ببخشید یه سوال
شما چرا تو شهرتون آدم معروفی هستین؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bio لطفا با من چت باز کنین ممنون میشم
-
@maryam-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh خواهش میکنم
امیدوارم هر چه زود تر حالتون خوب بشهممنون عزیزم
داداشم ک خوب باشه منم خوبمانشالله که زود تر خوب بشن
تولد شما هم مبارک انشالله به همه آرزوهات برسی
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh خواهش میکنم
امیدوارم هر چه زود تر حالتون خوب بشهممنون عزیزم
داداشم ک خوب باشه منم خوبمانشالله که زود تر خوب بشن
تولد شما هم مبارک انشالله به همه آرزوهات برسی
ممنون عزیزم
آمین -
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@maryam-_-sh امیدوارم حال ایشون بهتر بشه
ممنون عزیزم
-
@maryam-_-sh امیدوارم حال ایشون بهتر بشه
ممنون عزیزم
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh سلام خوب هستید؟
تولدتون مبارک.
ان شا الله برادرتون هر چه زود تر خوب بشن و از ته دل شاد باشید.