-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سرم رو دقیقا به کدوم دیوار بکوبم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار دیوار روبه روت
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان زینب ظاهر میشه میگه دیوار حیفه
-
این عالیه
|
zahra movahedizadeh اون راننده تاکسیه دیگه شب نخابیده..
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@دختر-بهار دیوار روبه روت
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra movahedizadeh پیشنهاد عالیه
چشم -
zahra movahedizadeh اون راننده تاکسیه دیگه شب نخابیده..
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor
بخدا من اینجوریم دیگه اگه رانندش جوون باشه میگم بزن بغل بقیه راه رو خودم پیاده میرم
-
zahra movahedizadeh پیشنهاد عالیه
چشمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار
-
Mehdi Hosseinbor
بخدا من اینجوریم دیگه اگه رانندش جوون باشه میگم بزن بغل بقیه راه رو خودم پیاده میرم
zahra movahedizadeh من خودم مسافر زدم از میانبر رفتم دقیقا یچیزایی تو همین مایه ها شنیدم
-
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
parisa mrahimi من تبم40 بود خیلی سخت بوود ولی تو خونه خوودم با کمک مادرم اینقد چیزای خوب خوردم خوب شدم دستاشو میبوسم چشاش و میبوسم مادر عزیزم خیلی زحمت کشید خودش کرونا گرفته بود ولی همش کمک من وو میکرد خوب شم
parisa mrahimi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
moohamad bahrami
خدا برات حفظش کنه
منم تو خونه بودم
ولی مامانم چون پرستاره خودش تو بیمارستان میموند که مریض نشه و انتقال نده
بابام برام پرستار گرفته بودخدا همه پدر مادرارو برامون حفظ کنه....سالم و سلامت باشید رفقا
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگار-0 خیلی ممنون ان شالله. همچنین
-
@نگار-0 خیلی ممنون ان شالله. همچنین
moohamad bahrami دادا از دیشب حموم بودی؟
-
moohamad bahrami دادا از دیشب حموم بودی؟
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor چطور
.درس خوندم
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگم نه تو کلاس نبودم
میگه نیه به
(چرا پس)
یعنی استاد ندیدم که مثل ایشون پایه باشه -
Mehdi Hosseinbor چطور
.درس خوندم
moohamad bahrami تو حموم؟
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زده به سرم که روزی دستاتو بگیرم از اینجا ببرم…
وقتشه برم یه جای دوری که آدما ازش بی خبرند…
مگه میشه خوبیات از توی ذهنم بپرن؟ -
moohamad bahrami تو حموم؟
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor
.چطور اخه صب حرف زدم
-
zahra movahedizadeh من خودم مسافر زدم از میانبر رفتم دقیقا یچیزایی تو همین مایه ها شنیدم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor
یه بار وسط راه پیاده شدمنزدیک ۱.۵ پیاده رفتم تا رسیدم خونه -
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه یهو خلوت شد
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شدهاین پست پاک شده!