-
Mohammad Afshar تو این حال و روز مملکت کنکور نعمته نعمت !!!!!!!!!!
البته اگه سهمیه ها را کنار بذاریم
@mitra-ism-rahmani سهمیه ها قبول ولی اونایی که نا حق و با خرید سوالات و با پولداری میرنو خدا نبخشه
-
بگذره..
اما ب خوبی بگذره..نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh انشاالله....
-
خوش بحالت که چیزی نمیفهمی و همیشه خوشی -
@mitra-ism-rahmani سهمیه ها قبول ولی اونایی که نا حق و با خرید سوالات و با پولداری میرنو خدا نبخشه
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar خیری نمیبینن چه اونایی که سهمیه دارن چه اونایی که به قول شما با خریدن میرن دانشگاه
به قول شاهنامه آخرش خوشه!!! -
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Mohammad Afshar تو این حال و روز مملکت کنکور نعمته نعمت !!!!!!!!!!
البته اگه سهمیه ها را کنار بذاریم
تجربینوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط Mehdi Hosseinbor انجام شده@mitra-ism-rahmani اگه سهمیه ها کنار گذاشته بشه
کسایی که با استادای 100 و استادای 0 درس خوندن مثل فقیر و ثروتمند میشن -
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پریسا حال و روزت خوب نیست انگار !
هعی مینوسی پاک میکنی عزیز -
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@mitra-ism-rahmani اگه سهمیه ها کنار گذاشته بشه
کسایی که با استادای 100 و استادای 0 درس خوندن مثل فقیر و ثروتمند میشننوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor الان آلا دقیقا برای چی اینجاس
شعارش که مشخصه
عدالت آموزشی
ولی خداوکیلی نگید کنکور نباشه و اینا ...
کنکور عامل بدبختیمونه
اتفاقا عدم وجود کنکور میشه مسبب بدبختی البته تاکید میکنم در ایران -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany
اینجا مثله واتساپه پاک بکنی جاش میمونه -
parisa khany
اینجا مثله واتساپه پاک بکنی جاش میمونهنوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
-
Mehdi Hosseinbor الان آلا دقیقا برای چی اینجاس
شعارش که مشخصه
عدالت آموزشی
ولی خداوکیلی نگید کنکور نباشه و اینا ...
کنکور عامل بدبختیمونه
اتفاقا عدم وجود کنکور میشه مسبب بدبختی البته تاکید میکنم در ایران@mitra-ism-rahmani کنکور خوبه ولی هممون کساییو میشناسیم ک توی درس خوندن 20ان ولی نتیجه کنکورشون میشه 300 هزار...تکلیف اونا چیه
یکی از دوسام رشته ریاضی شانسی زده بود فرهنگیان اورده بود...تنبل ترین کلاسمون بود -
@mitra-ism-rahmani کنکور خوبه ولی هممون کساییو میشناسیم ک توی درس خوندن 20ان ولی نتیجه کنکورشون میشه 300 هزار...تکلیف اونا چیه
یکی از دوسام رشته ریاضی شانسی زده بود فرهنگیان اورده بود...تنبل ترین کلاسمون بودMehdi Hosseinbor رشته ریاضی عشقه مثل خودم
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعضیا فقط لایک میکنن
یا بیا داخل بحث یا .... و مارمیت -
@mitra-ism-rahmani کنکور خوبه ولی هممون کساییو میشناسیم ک توی درس خوندن 20ان ولی نتیجه کنکورشون میشه 300 هزار...تکلیف اونا چیه
یکی از دوسام رشته ریاضی شانسی زده بود فرهنگیان اورده بود...تنبل ترین کلاسمون بودنوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شدهMehdi Hosseinbor طرف سه ماه آخر کنکور و گند میزنه درصورتیکه قبل اون....سر جلسه حالش بد میشه.....چند روز قبل کنکور یه اتفاق بد...... زندگی دیگه نمیشه کاری کرد تا جایی که بتونه ترجیح میده اون چیزی باشه که خودش میخواد نه اون آدم....
-
Mehdi Hosseinbor رشته ریاضی عشقه مثل خودم
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar خوشحالم که نیمدم رشته ریاضی
-
نمیشه یه اتفاقی بیفته کنکور نباشه خسته شدم
از خودم از زندگی بخاطر یه کنکور لعنتی باید بخونی بخونی اخرم شاید موفق بشی چه وضعشه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
از خودم از زندگی بخاطر یه کنکور لعنتی باید بخونی بخونی اخرم شاید موفق بشی چه وضعشه
این همه زحمت کشیدین
ینی الان راضی هستید ک بگن کنکور کنسله؟
تلاش این چند سالتون چی؟
من اگه جای شما بودن حرصم میگرفت ک ی سال نشستم درس خوندم و زحمت کشیدم الان هیچ کنکوری نخواد باشه -
یکی از دوسام رشته ریاضی شانسی زده بود فرهنگیان اورده بود...تنبل ترین کلاسمون بودMehdi Hosseinbor نتیجش هم میشه این ک من 3 سال تو مدرسه وقتمو با همچین دبیرایی تلف کردم
سال اولم فقط یه دبیر فیزیک خوب داشتیم
یازدهم هیچی
دوازدهم 3 تا
ولی یسالو اینجا کار میکردم وضعم پشت کنکوری نبودم
اگه افرادو با تواناییاشون میسنجیدن بهتر بود
کسی که توانایی دبیرشدن نداره رو دبیر نمیکردن یا اینهمه دندون پزشک کلاه بردار نداشتیم -
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
این همه زحمت کشیدین
ینی الان راضی هستید ک بگن کنکور کنسله؟
تلاش این چند سالتون چی؟
من اگه جای شما بودن حرصم میگرفت ک ی سال نشستم درس خوندم و زحمت کشیدم الان هیچ کنکوری نخواد باشهmaryam111 سلام یادمه پارسال جامون جابه جا بود و من به شما روحیه میدادم
الان خودم حالم خرابه
-
Mehdi Hosseinbor نتیجش هم میشه این ک من 3 سال تو مدرسه وقتمو با همچین دبیرایی تلف کردم
سال اولم فقط یه دبیر فیزیک خوب داشتیم
یازدهم هیچی
دوازدهم 3 تا
ولی یسالو اینجا کار میکردم وضعم پشت کنکوری نبودم
اگه افرادو با تواناییاشون میسنجیدن بهتر بود
کسی که توانایی دبیرشدن نداره رو دبیر نمیکردن یا اینهمه دندون پزشک کلاه بردار نداشتیمنوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!