-
@mitra-ism-rahmani کنکور خوبه ولی هممون کساییو میشناسیم ک توی درس خوندن 20ان ولی نتیجه کنکورشون میشه 300 هزار...تکلیف اونا چیه
یکی از دوسام رشته ریاضی شانسی زده بود فرهنگیان اورده بود...تنبل ترین کلاسمون بودنوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor بیست اند چرا چون چرته درس خوندنشون
چرا چون معلماشون چرت درس میدن ! بعد مثلا سوال را کی طرح کرده همون که چرت درس داده بعد خب معلومه چرت و پرتا خودش را تحویلش بدی بدش نمیاد که چون چرته
نمرت میشه ۱۹.۵ میریم میگیم یه نیم نمره بده من اونم میده
بعد حالا جدا از اینکه اگه میخواست دقیق تصحیح کنه به زور ۱۸ میشدیم
نظام آموزشیمون خرابه
وگرنه چارچوبی که معلم درس میده و کنکور ازش میادو معلم امتحان میگیره همون کتاب درسیه فقط کیفیت ها فرق داره
از روز اول اگه درست و اصولی درس داده بودن هیچ وقت درس خوندن تو سال کنکور به کسی فشار نمیورد !!! -
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از جوانان ایرانی کلماتی شنیده میشه که مناسب و زیبنده نیست
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Mehdi Hosseinbor مهم اینه چی و کجا قبول بشی وگر نه وقت تلف کردنه
Mohammad Afshar اره اونم هست
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خودکرده را تدبیر نیست!
-
Mehdi Hosseinbor نتیجش هم میشه این ک من 3 سال تو مدرسه وقتمو با همچین دبیرایی تلف کردم
سال اولم فقط یه دبیر فیزیک خوب داشتیم
یازدهم هیچی
دوازدهم 3 تا
ولی یسالو اینجا کار میکردم وضعم پشت کنکوری نبودم
اگه افرادو با تواناییاشون میسنجیدن بهتر بود
کسی که توانایی دبیرشدن نداره رو دبیر نمیکردن یا اینهمه دندون پزشک کلاه بردار نداشتیمنوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شدهMehdi Hosseinbor
ببخشید اما بنظر من هرچند خود من خیلیییی باید سختی بکشم تا بتونم نتیجه دلخواهمو از کنکور بگیرم اما بازم بنظرم این خیلییییییی عالی هستش که کنکور هست، توی جلسه کنکور فقط علم آدم سنجیده نمیشه، دقت، صبوری وخیلی چیزای دیگه که بنظر من این صفات لازمه هر آدم موفقی هست -
Mehdi Hosseinbor بیست اند چرا چون چرته درس خوندنشون
چرا چون معلماشون چرت درس میدن ! بعد مثلا سوال را کی طرح کرده همون که چرت درس داده بعد خب معلومه چرت و پرتا خودش را تحویلش بدی بدش نمیاد که چون چرته
نمرت میشه ۱۹.۵ میریم میگیم یه نیم نمره بده من اونم میده
بعد حالا جدا از اینکه اگه میخواست دقیق تصحیح کنه به زور ۱۸ میشدیم
نظام آموزشیمون خرابه
وگرنه چارچوبی که معلم درس میده و کنکور ازش میادو معلم امتحان میگیره همون کتاب درسیه فقط کیفیت ها فرق داره
از روز اول اگه درست و اصولی درس داده بودن هیچ وقت درس خوندن تو سال کنکور به کسی فشار نمیورد !!!@mitra-ism-rahmani جون دل معلم ک فقط تصحیح کننده نیست توی نهاییام ک معلمی درکار نیست بقیرم آموزشو پرورش چک میکنه همینجوری الکیم نیستا
ب ما ک ازین نمره ها ندادن
-
Mehdi Hosseinbor مهم اینه چی و کجا قبول بشی وگر نه وقت تلف کردنه
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar
الان امیر کبیر برا شما حکم شهید بهشتی برای ما را داره
ما اون سه تا رشته تاپمون برا شهید بهشتی رتبه زیر ۴۰۰ کشوری را میخواد
برای شما ۳ تا رشته تاپتون امیرکبیر تا چه رتبه ای را میخواد ؟؟ -
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
یه چیزی بگم برا خنده ولی واقعی عکس رتبه یک کنکور پارسال تا رتبه ده که روی مجله کانونه همون موقع چهار لا کروم زدم زیر کمدم که تراز بشع
و هر روز میبینمشون اون زیر
-
Mehdi Hosseinbor
ببخشید اما بنظر من هرچند خود من خیلیییی باید سختی بکشم تا بتونم نتیجه دلخواهمو از کنکور بگیرم اما بازم بنظرم این خیلییییییی عالی هستش که کنکور هست، توی جلسه کنکور فقط علم آدم سنجیده نمیشه، دقت، صبوری وخیلی چیزای دیگه که بنظر من این صفات لازمه هر آدم موفقی هستMaryam Nateqi درسته خیلی چیزا سنجیده میشه که مربوط به رشته مورد علاقت نیس...
-
Mohammad Afshar
الان امیر کبیر برا شما حکم شهید بهشتی برای ما را داره
ما اون سه تا رشته تاپمون برا شهید بهشتی رتبه زیر ۴۰۰ کشوری را میخواد
برای شما ۳ تا رشته تاپتون امیرکبیر تا چه رتبه ای را میخواد ؟؟@mitra-ism-rahmani شریفو یهدتون رفت اولین دانشگاه شریفه
-
Maryam Nateqi درسته خیلی چیزا سنجیده میشه که مربوط به رشته مورد علاقت نیس...
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor
شاید حق باشما باشه -
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم برا مدرسه تنگ شده:///////
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آیاحذفیای کنکور توی نهایی هم حذفه؟
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
المنه لله که چو ما بیدل و دین بود
آن را که لقب عاقل و فرزانه نهادیم
قانع به خیالی ز تو بودیم چو حافظ
یا رب چه گداهمت و بیگانه نهادیم -
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اول نهایی حذف بوده بعد کنکور حذف شده
اینو من شنیدم -
zeinab dehghani بله اول برا نهایی بود بعد اعمال شد برا کنکور
-
یه چیزی بگم برا خنده ولی واقعی عکس رتبه یک کنکور پارسال تا رتبه ده که روی مجله کانونه همون موقع چهار لا کروم زدم زیر کمدم که تراز بشع
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خوب کردی