-
@ermia-mirzakhani یه چیزی بگم؟ خیلیا از همین حسه میترسن. از اینکه یهو یه اشتباهی رو متوجه بشنو بهم بریزن میترسن. چنددقیقه پیش به همین فکر میکردم که خیلی وقتها میخوایم فقط حالمون خوش باشه حاضر نیستیم تاوان تغییرو بدیم. من اولین چیزی که از حرفتون به ذهنم رسید این بود که شما آدم شجاعی هستین که خودتونو میبینین. ماها داریم از خودمون فرار میکنیم. اما شما دارین خودتونو نگاه میکنین. این جای تبریک داره.
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsamira pournazar ممنون از شما
عار منم فک میکنم چرا تا الان این حسو نداشتم/=
دلیلشم واضحه.....فقط نخواستم خوشیم ازم گرفته شه...وگر نه طرز فکرم همون قبلیه=/ منتها تا الان به بدی کارم فکر نکردم/= ینی به خودم اجازه فکر کردنو ندادم....که مبادا بفهمم کار اشتباهی بوده و بخوام ترکش کنم=/
مرسی به این حرفا نیاز داشتم -
الان ک رفتم نگاه کردم دیدم خیلیا هستن ک همچینه..
یعنی فقط ازشون اسم بردم...بعد اون پستو لایک کردن...
عاغا واقعن جلل الخالق!!
چجوری میفهمین!!
به منم یاد بدین...قول میدم لایک نکنم...
فقط بفهمم بقیه هم ع من میگن؟! اصن چی میگن؟!نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani شاید متوجه نشدن منظورتون کیه فقط خوششون اومده از اون پست
-
samira pournazar ممنون از شما
عار منم فک میکنم چرا تا الان این حسو نداشتم/=
دلیلشم واضحه.....فقط نخواستم خوشیم ازم گرفته شه...وگر نه طرز فکرم همون قبلیه=/ منتها تا الان به بدی کارم فکر نکردم/= ینی به خودم اجازه فکر کردنو ندادم....که مبادا بفهمم کار اشتباهی بوده و بخوام ترکش کنم=/
مرسی به این حرفا نیاز داشتمنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ermia-mirzakhani جا داره بگم حسودیم شد به حالتون
-
@ermia-mirzakhani جا داره بگم حسودیم شد به حالتون
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط Potato انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ermia-mirzakhani شرف داره به حال خوبی که یه روز یقه ی آدمو میگیره
-
@ermia-mirzakhani شرف داره به حال خوبی که یه روز یقه ی آدمو میگیره
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط zeinab dehghani انجام شده
عاغا...اگه اون فیلمی ک مونی درست کرده بود رو دوباره براتون بفرستم قراره تغییری تو حالتون داشته باشه؟!
@Ermia-Mirzakhani -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از خدا برای همه حال خوبِ اصیل میخوام. خوبِ خوبِ خوب . اولش خوب وسطش خوب آخرشم خوب..
-
zeinab dehghani شاید متوجه نشدن منظورتون کیه فقط خوششون اومده از اون پست
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsamira pournazar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تا این حد...نع
حتمن یه رازی هست :| -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
maryam111
عه سلام خوبی؟
شما میتونید پیام گزارش مطالعه من رو ویرایش کنید
سوتی دادمسلام مرسی
چیکار کردی؟
https://forum.alaatv.com/post/1970038
این حذف شه بعد پیام اصلیم مرضیه رو منشن کنید
ممنونحل شد
چون درسی بود برای نظم بهتر تاپیک ادیت کردم وگرنه در شرایط عادی این اتفاق نمیفتهنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111
چشم
-
عاغا...اگه اون فیلمی ک مونی درست کرده بود رو دوباره براتون بفرستم قراره تغییری تو حالتون داشته باشه؟!
@Ermia-Mirzakhaniنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط Potato انجام شدهzeinab dehghani مرسی از شما بفرستید ممنون میشم🥺
اون لحظه که چشماشون میاد طرف ادم خیلی ....... -
samira pournazar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
تا این حد...نع
حتمن یه رازی هست :|نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani پس شاید باهوشن یه اشاره کنین تا ته حرفو میفهمن
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگم دنیا...!
من حسودیم میشه یکی دیگه ام داش ابرامو دوس داشته باشهبا اینکه میدونم کار بدیه ولی خب دیگه ذاتمه/=
میگه وای چقد شبیه منی/=
دوتا حسودِ بدبختِ پلشت گیر هم افتادن/=
-
zeinab dehghani مرسی از شما بفرستید ممنون میشم🥺
اون لحظه که چشماشون میاد طرف ادم خیلی .......نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی
کاش یا رب که نیفتد به کسی بار کسی -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani خیلی خیلی ممنونم🥺
چرا پاک کردید/=
حتما شمام مارو از دعای خیرتون محروم نکنید -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Sajjad_ سلام آقاسجاد باز که شما آنلاینین استراحت بدین به اکانتتون یکم
-