-
@zivar یعنی دارن زیر ساختای اینستاو تلگرامو با روبیکا و سروش مقایسه میکنن؟؟ خوشم میاد همشونم کپی پیستن یه نو اوری توش نیس دلمون خوش باشه. مرزای اسکیو جابجا کردن باو
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۸، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm-mp-ss در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@zivar یعنی دارن زیر ساختای اینستاو تلگرامو با روبیکا و سروش مقایسه میکنن؟؟ خوشم میاد همشونم کپی پیستن یه نو اوری توش نیس دلمون خوش باشه. مرزای اسکیو جابجا کردن باو
نه دارن قدم های اولشون و برای یک کار بزرگ تر بر میدارن
-
Fateme77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بچه ها این راسته ک تو بهمن انتشاراتیا قیمت کتاب رو نصف میکنن؟
لطفا جواب بدیدمن نشنیدم.
ولی میدونم از اول هفته به مناسبت هفته کتابخوانی خیلی جاها تخفیف های خوبی بودهنوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۸، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zivar
تخفیف 25درصد هست
اما کمه
واقعا گرونن کتابا -
Rosa مشخصا همینطوره سیستم تبادل پول بهم ریخته کلی از تراکنشای پولی اپا قطع شده بدتر و فاجعه تر اینا به خودشونم رحم نمیکنن اپراتورای ایرانسل ،همراه و رایتل خساراتشون تو این چن روز غیر قابل وصفه چون کلی از تراکنشای خرید نتشون بشدتتتتتتتت کاهش پیدا کرده استفاده ی کاربراشون از نت کاهش پیدا کرده و در ضمن بعد از اتصال مجدد باید ما به تفاوت این قطعی و بسته ها رو بپردازن به کاربرا،کلی کسب و کار اینترنتی مختل شده و در واقع مرخصی اجباری بدون دستمزد تلقی میشه براشون
کلی از ثبت نامایی ک بخاطرشون بطور اینترنتی در سایتا پول میگرفتن فعلا قطع شده و .....
-
Golsa چقدرم ایرانسل عوضی
این چند روزه همش برای مامانم اینترنت 5 گیگ فعال میکنه
منم هی حرص میخورم -
زنگ زدم 2020 کللیی عددای ای پیم رو عوض کردنو معلوم نیس ای پیا جاسوسیشونو دادن نمیدونم منم اسکرین گرفتم اینترنت که درست شد ای پی قبلیامو بزارم
اخه از بعدش هی بهم ریخته کامپیوترمو سایتا الکی خودش باز میکنه و چن بار یه سایتو میاره و
-
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۸، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fateme77 بنظرم اگه میخواید برای کنکور کتاب بخرید اصلا ارزششو نداره توی این اوضاع اقتصادی و گرونی برید کتاب نو بخرید
خیلی از کتاب فروشی ها کتاب دست دوم در حد نو و تمیز میارن با قیمت نصف توی دیوار و اینام پیدا میشه
اگه کتابی ضرورت داشت که حتما نو و چاپ جدیدیشو بخرید فقط همونو نوشو بخرید
-
@نام-بی-نام
چقدر خوب
الان شما همه کتابای کنکور رو خریدید؟نظام قدیمم بله.سایت با تخفیف خوب واسه نظام قدیم میشناسم. نظام جدیدتا25درصد تخفیف میشناسم.
-
Golsa چقدرم ایرانسل عوضی
این چند روزه همش برای مامانم اینترنت 5 گیگ فعال میکنه
منم هی حرص میخورم -
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کلی فیلم وآزمون درسی داشتم تو تل
من همون موقع دان میکنم.چون اینجا ایران است.
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۸، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نام-بی-نام در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
عجب اشتباهی کردم....
-
Fateme77 بنظرم اگه میخواید برای کنکور کتاب بخرید اصلا ارزششو نداره توی این اوضاع اقتصادی و گرونی برید کتاب نو بخرید
خیلی از کتاب فروشی ها کتاب دست دوم در حد نو و تمیز میارن با قیمت نصف توی دیوار و اینام پیدا میشه
اگه کتابی ضرورت داشت که حتما نو و چاپ جدیدیشو بخرید فقط همونو نوشو بخرید
-
@نام-بی-نام در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
عجب اشتباهی کردم....
-
m-mp-ss باورت میشه حتی 1هزارم درصدم فکرشو نمیکردم...؟
ک بلایی سر نت بیاد؟؟
اصلا حواسم نبود ک اینجا ایران است. -
@نام-بی-نام
چقدر خوب
الان شما همه کتابای کنکور رو خریدید؟نظام قدیمم بله.سایت با تخفیف خوب واسه نظام قدیم میشناسم. نظام جدیدتا25درصد تخفیف میشناسم.
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۸، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نام-بی-نام نه نظام جدید..
کتاب نظام قدیم دارم
اما میخوام جدید بدم -
عجب اشتباهی کردم....
عجب اشتباهی کردم....
منم اشتباکردم دان کردم الآن خودمو گم کردم -
نوشتهشده در ۲۹ آبان ۱۳۹۸، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها وسط صحبتاتون من میتونم ی سوال درسی بپرسم؟