یه چیزی بگین آروم شم..!
-
خانومِ_دوست_داشتنی
میخوام حرف بزنم هر جور حساب میکنم کلیشه ای میشه.. وقتی میگی "میترسم" یجای کارت میلنگه
این لنگیدنه رو گفتم، نظرم رو پاک کردم چون نظر دوستان کامل بودنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@gomname81 نه عزیزم بگو راحت باش..!
یکم بهتر شدم نسبت به عصر..!
فکر که میکنم میبینم خیلی بخاطر چیزای سطحی و پوچ وقتم رو هدر میدم و الکی الکی نگران میشم..! -
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Im Ho3ein من از مشاور ضربه خوردم
کلی هزینه و اتلاف وقتم بخاطر مشاور بود..!
براهمین دیگه دید خوبی نسبت بهشون ندارم..!
سعی میکنم از کسایی بپرسم که شرایطمو داشتن -
ببین
سطح پتانسیل روزانت اومده پایین!
برو بیرون از خونه ی هوایی بخور
یک روز درس نخون(شاید فکر کنی ی روز زیاده و وقت زیادی ازت میره ولی اگه این کارو نکنی خیلی بیشتر از ی روز وقتت میره چون تلاش نصفه نیمه میشه)
اگه استراحت نکنی هرکاریم کنی نمیتونی بخونی(نمیخوام حرفای قشنگ و تو خالی بت بگم دارم حقیقت تلخو میگم)
و نکته اخر برای درس خوندن تلاش نکن بلکه اونو جزء سبک زندگیت کن
کم کم ساعت مطالعتو زیاد کننوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهIm Ho3ein ممنون از شما
-
نمیخوام بهونه بیارم خوشمم نمیاد..!
اما
با شروع محرم یکم درگیر مراسما شدم یکم که چه عرض کنم حدود دو هفته شد..!
ساعت مطالعم داشت خوب میشد یهو افت کردم روزی بیشتر از 2 تا نهایت 4 ساعت نتونستم بخونم..!
الانم هفته سومه..!
دیروز بهتر بود رسیدم ب حد..!
اما امروز دوباره بی حالی..!
خسته شدم از این وضعیت هرچی میکنم نمیشه نمیدونم چیکار کنم واقعا..!
شما وقتی خسته اید یا کم میارید چیکار میکنید؟نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی کارایی که دوست داری و انجام بده مثلا آهنگ گوش بده .برو بیرون اگه دوس داری کسی و ببینی یادلت برا کسی تنگ شده ببینش
نقاشی بکشووووووو...
امروزم درس نخون ولی فردا پر انرژی بخون️
-
Im Ho3ein ممنون از شما
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی
واقعا ممنون یا الکی
تو به حرفم گوش بده
کمک بهت بهترین تشکره عزیزم -
خانومِ_دوست_داشتنی کارایی که دوست داری و انجام بده مثلا آهنگ گوش بده .برو بیرون اگه دوس داری کسی و ببینی یادلت برا کسی تنگ شده ببینش
نقاشی بکشووووووو...
امروزم درس نخون ولی فردا پر انرژی بخون️
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali کسایی که میخوام باشن نیستن الان
تو این اوضاع دیدن کسی هم نمیشه رفت که..!
امروز که گذشت ولی دارم دوباره برنامه ریزی میکنم برای فردا..!
پ.ن: این هفته سه بار برنامم رو عوض کردم :// -
خانومِ_دوست_داشتنی
واقعا ممنون یا الکی
تو به حرفم گوش بده
کمک بهت بهترین تشکره عزیزمنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهIm Ho3ein نه جدی..!
عادت ندارم الکی از بقیه تشکر کنم..!
کلا ادمی نیستم که برای کارای ساده تشکر کنم مگر اینکه کارش برام ارزشمند باشه بدونم دلی برام انجام میده..! -
نمیخوام بهونه بیارم خوشمم نمیاد..!
اما
با شروع محرم یکم درگیر مراسما شدم یکم که چه عرض کنم حدود دو هفته شد..!
ساعت مطالعم داشت خوب میشد یهو افت کردم روزی بیشتر از 2 تا نهایت 4 ساعت نتونستم بخونم..!
الانم هفته سومه..!
دیروز بهتر بود رسیدم ب حد..!
اما امروز دوباره بی حالی..!
خسته شدم از این وضعیت هرچی میکنم نمیشه نمیدونم چیکار کنم واقعا..!
شما وقتی خسته اید یا کم میارید چیکار میکنید؟نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی احساس میکنم یکی از دلایلش میتونه این باشه که شاید شما زیاد با خودتون میگید : من امروز باید n ساعت درس بخونم ، من امروز باید باکیفیت درس بخونم و از این قبیل جملات ...
الان به نظرتون شما دو سه هفته روزی ۲ تا ۴ ساعت درس خوندی اتفاق خاصی افتاد ، دیگه نمیشه جبران کرد ، چون دو سه هفته خوب نخوندی از این به بعد هم همینه و نتیجه ی بدی در انتظارته و همه رقبا ازت زدن جلو و تو موندی عقب و ...
نه ، اصلا همچین چیزی نیست ، هنوز ببین حدود ۱۰ ماه وقت داری ، هنوز خیلیا هستن حتی شروع نکردن و منتظر شنبه هستن
ببین نتیجه مثل یک پروانه است ، هر چقدر بیشتر دنبالش کنی بیشتر ازت فرار میکنه ، ولی وقتی یه جا آروم بشینی خودش میاد رو شونت میشینه، میگن آدمای موفق اینقدر درگیر کار و تلاش هستند که اصلا فرصت فکر به نتیجه رو پیدا نمیکنن
دو سه هفته اشتباه کردی حالا تمومش کن ، خودت رو ببخش با خودت صلح کن
حالا هم اگه میخواید بخوابید خب بخوابید، ولی اگه بیدار میمونید به جای حرص خوردن و غصه خوردن بشینید یه درسی رو بخونید
فردا هم وقتی از خواب بیدار شدید بدون اینکه به این فکر کنید که امروز چند ساعت بخونید و ... شروع کن به درس خوندن، وقتی خسته شدی استراحت کن و دوباره شروع کن و فشار مضاعف نیار که نتیجه اش میشه روز بعد درس نخوندن، اصلا هم در طول روز حساب نکن که چند ساعت خوندی، آخر شب حساب کن ، اگه از اون حد سابقت هم کم بود ناامید نشو ادامه بده مطمئن باش دوباره میتونی برسی بهش... من یادمه وقتی واسه کنکور شروع کردم ۶ ساعت درس خوندن واقعا برام سخت بود ولی ادامه دادم تا جایی که تونستم ۱۲ ،۱۳ ساعت بخونم ، داخل یه دفتر هم ساعتی رو میخوندم می نوشتم چی خوندم و هم ساعت استراحتم رو مینوشتم چیکار کردم ،این باعث شد از کارهای غیر ضروریم کم کنم و به تایم مطالعه ام اضافه شه...
حالا هم صبر داشته باش مطمئن باش میتونی بهتر از قبل شی ، اگه باز هم این فکر اومد سراغم که تو ۲،۳ هفته خوب نخوندی و ... با خودت بگو خب حالا چیکار کنم ؟ بشینم یه گوشه غصه بخورم تا بازم فرصتهامو از دست بدم یا کار کنم ... -
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برو پیش مشاور حتماً
-
خب یه پیشنهاد از فردا سعی کن روزی ۱ ساعت هر روز بیشتر بخونی
-
خانومِ_دوست_داشتنی احساس میکنم یکی از دلایلش میتونه این باشه که شاید شما زیاد با خودتون میگید : من امروز باید n ساعت درس بخونم ، من امروز باید باکیفیت درس بخونم و از این قبیل جملات ...
الان به نظرتون شما دو سه هفته روزی ۲ تا ۴ ساعت درس خوندی اتفاق خاصی افتاد ، دیگه نمیشه جبران کرد ، چون دو سه هفته خوب نخوندی از این به بعد هم همینه و نتیجه ی بدی در انتظارته و همه رقبا ازت زدن جلو و تو موندی عقب و ...
نه ، اصلا همچین چیزی نیست ، هنوز ببین حدود ۱۰ ماه وقت داری ، هنوز خیلیا هستن حتی شروع نکردن و منتظر شنبه هستن
ببین نتیجه مثل یک پروانه است ، هر چقدر بیشتر دنبالش کنی بیشتر ازت فرار میکنه ، ولی وقتی یه جا آروم بشینی خودش میاد رو شونت میشینه، میگن آدمای موفق اینقدر درگیر کار و تلاش هستند که اصلا فرصت فکر به نتیجه رو پیدا نمیکنن
دو سه هفته اشتباه کردی حالا تمومش کن ، خودت رو ببخش با خودت صلح کن
حالا هم اگه میخواید بخوابید خب بخوابید، ولی اگه بیدار میمونید به جای حرص خوردن و غصه خوردن بشینید یه درسی رو بخونید
فردا هم وقتی از خواب بیدار شدید بدون اینکه به این فکر کنید که امروز چند ساعت بخونید و ... شروع کن به درس خوندن، وقتی خسته شدی استراحت کن و دوباره شروع کن و فشار مضاعف نیار که نتیجه اش میشه روز بعد درس نخوندن، اصلا هم در طول روز حساب نکن که چند ساعت خوندی، آخر شب حساب کن ، اگه از اون حد سابقت هم کم بود ناامید نشو ادامه بده مطمئن باش دوباره میتونی برسی بهش... من یادمه وقتی واسه کنکور شروع کردم ۶ ساعت درس خوندن واقعا برام سخت بود ولی ادامه دادم تا جایی که تونستم ۱۲ ،۱۳ ساعت بخونم ، داخل یه دفتر هم ساعتی رو میخوندم می نوشتم چی خوندم و هم ساعت استراحتم رو مینوشتم چیکار کردم ،این باعث شد از کارهای غیر ضروریم کم کنم و به تایم مطالعه ام اضافه شه...
حالا هم صبر داشته باش مطمئن باش میتونی بهتر از قبل شی ، اگه باز هم این فکر اومد سراغم که تو ۲،۳ هفته خوب نخوندی و ... با خودت بگو خب حالا چیکار کنم ؟ بشینم یه گوشه غصه بخورم تا بازم فرصتهامو از دست بدم یا کار کنم ...نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدیوار ممنون از نظر جامع و کاملتون
با کرنومتر میخونم تایمش همیشه پیش چشممه..!
محاسبه میکنم قرار بود چی بشه و چی هست الان..!
شاید بهتر باشه بعد هر تایم ریستش کنم..!
خیر تا نیم ساعت دیگه میخوابم..! -
برو پیش مشاور حتماً
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSoheil Mo200 توضیح دادم..!
میونه خوبی باهاشون ندارم -
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R حتما
-
H_R حتما
خانومِ_دوست_داشتنی من یه مدت این مشکل و داشتم ولی بگم که بدون هیچ مشاوری خودت با خودت میتونی حلش کنی
-
خانومِ_دوست_داشتنی من یه مدت این مشکل و داشتم ولی بگم که بدون هیچ مشاوری خودت با خودت میتونی حلش کنی
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R اره خب .. مرسی از نظرتون
-
H_R اره خب .. مرسی از نظرتون
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم
-
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش میکنم
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط خانومِ_دوست_داشتنی انجام شدهH_R برنامم رو توی یه تاپیک جداگانه بزارم میتونین مشکلشو پیدا کنین؟
-
H_R برنامم رو توی یه تاپیک جداگانه بزارم میتونین مشکلشو پیدا کنین؟
خانومِ_دوست_داشتنی حتما چرا که نه
-
خانومِ_دوست_داشتنی حتما چرا که نه
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R مرسی قشنگم
-
H_R مرسی قشنگم