هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. میشه یکم درمورد رشته کامپیوتر توضیح بدین.مخصوصا درمورد بازار کارش برای دخترا
-
سلام به همه الایی های عزیز
.
هر سوالی برای انتخاب رشته
و معرفی رشته داشتید اینجا بپرسید
.
.
منم تا حد توانم برخی از رشته های مهندسی رو توضیح میدمنوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدانشجو شریف سلام
میشه یه توضیحی دربارهی مهندسی هوافضا بدین لطفا -
سلام به همه الایی های عزیز
.
هر سوالی برای انتخاب رشته
و معرفی رشته داشتید اینجا بپرسید
.
.
منم تا حد توانم برخی از رشته های مهندسی رو توضیح میدمدانشجو شریف
ممنون میشم اگر بگید برای مدیریت مالی تهران و شهر های تاپ چ رتبه ای نیاز هست -
دریا دریایی در هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید گفته است:
دانشجو شریف
بین مهندسی بهداشت عمومی و حرفه ای و محیط به نظرتون کدوم بهتره؟
من خودم با توجه به محیط کارشون و اینکه دخترم،نظرم رو بهداشت عمومی است ولی خوب خیلی ها بهم گفتن بهداشت حرفه ای هم بازار کار بهتری داره و هم درامد بیشتر،حالا دودلم برای انتخابواقعا اطلاعی درباره این رشته هاندارم
چطور شد به اینا علاقه مند شدیننوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدانشجو شریف
خوب هم به خاطر اینکه عمم بهداشت عمومی خونده
و هم به خاطر اینکه تو انتخاب رشته های مجازی این گزینه ها هم بودن و پدر دوستم هم که بهداشت حرفه ای میخونن.
سر همین فک کردم گزینه های خوبی میتونه باشه -
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگر میشود که رشته ی مهندسی مواد ر ابررسی کنید. خیلی ممنون
-
اخراج شدهنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خسته نباشید. برای رشته انسانی، حسابداری تا چه رتبه ای قبولی داره برای استان شیراز و مشهد؟
-
سلام میتونید یکم در مورد رشته هوانوردی گرایش خلبانی راهنماییم کنید؟ چه دانشگاهایی داره و رتبه حداقلی برای رسیدن بهش؟ و چقدر پذیرش داره؟
ببخشید سوالام زیاد شد -
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
درمورد مهندسی پزشکی چیزی میدونید؟
نظرتون با این رشته چیه؟
ممنون میشم اگه توضیح بدین! -
میشه مدیریت مالی رو بگین
-
سلام میتونید یکم در مورد رشته هوانوردی گرایش خلبانی راهنماییم کنید؟ چه دانشگاهایی داره و رتبه حداقلی برای رسیدن بهش؟ و چقدر پذیرش داره؟
ببخشید سوالام زیاد شد@mohammad-gando در هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید گفته است:
ببخشید سوالام زیاد شدمن با یه خلبان که صحبت کردم گفت راه خلبان شدن توی ایران آموزشگاه های خصوصی هست الان اونم بالای ۴۰۰ میلیون میشه
-
@mohammad-gando در هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید گفته است:
ببخشید سوالام زیاد شدمن با یه خلبان که صحبت کردم گفت راه خلبان شدن توی ایران آموزشگاه های خصوصی هست الان اونم بالای ۴۰۰ میلیون میشه
H_R :
-
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۳۹۹، ۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin_k در هر سوالی برای معرفی رشته ها داشتید بپرسید گفته است:
سلام
درمورد مهندسی پزشکی چیزی میدونید؟
نظرتون با این رشته چیه؟
ممنون میشم اگه توضیح بدین!من پسر عموم تو این رشته تحصیل کرده.اولا بگم که هر دانشگاهی این رشته رو نداره و یکم برای انتخاب محدود هستید.
دوم پسر عموی من زیاد ازش راضی نیست چون میگه ما توان ساخت وسایل رو نداریم و ایران وسایل پزشکی رو وارد میکنه بعد تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که اگه چیزی خراب شد تعمیرش کنیم که اکثر مواقع اگه خراب بشن دیگه غیر قابل تعمیر هست :|
به خاطر همین بازار کارش تو ایران زیاد خوب نیست