-
sonsy ممنون حتما شرکت میکنم .
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید:
حدودای عید مگه نگفتن دلیل تاخیر فیلما ضبط کل جمعبندی فیزیک پایه توسط استاد بوده! واقعیت داشت یا نداشت؟ -
سلام
اینکه از جلسه 105 یهو شده جلسه 109 اشتباه رخ داده یا فیلمل آپلود نشده یا من خرابم؟ -
سلام.لینک کانال استاد رو میزارین؟
-
سلام
اینکه از جلسه 105 یهو شده جلسه 109 اشتباه رخ داده یا فیلمل آپلود نشده یا من خرابم؟aminafshar 106 و107 و108 امواج الکترومغناطیس اند که هنوز آپلود نشده.
-
@zahrapd @fyzicsss100 فک کنم
-
سلام
اینکه از جلسه 105 یهو شده جلسه 109 اشتباه رخ داده یا فیلمل آپلود نشده یا من خرابم؟نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaminafshar در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
اینکه از جلسه 105 یهو شده جلسه 109 اشتباه رخ داده یا فیلمل آپلود نشده یا من خرابم؟فیلما آپلود نشدن فک کنم
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انشالله این فیلمای اپلود نشده ب موقع اپلود شن نمونه برا بعد کنکور.خخخ
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مگه اپلود فيلم ها چقد طول ميكشه اخه روزي صد بار ميام سايت ميبينم نزاشتين كه
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام و عرض خسته نباشید.
لطفا فیلم جلسات 106 و107 و 108 هم قرار داده شود.متشکرم. -
سلام دوستان خسته نباشید از درس خوندن. کسی میدونه مهلت ثبت نام همایش آنلاین تا چه زمانیه؟ بعد عاجزانه از کارکنان آلا خواهش میکنم کیفیت و نحوه فیلم برداری جوری نباشه که بگیم کاش حضوری میرفتیم.چون هزینه حضوری و آنلاین هم یکیه ممنون میشم به نحوه فیلم برداری خیلی اهمیت بدین. یا حق
-
M.an
سلام دوستان خسته نباشید از درس خوندن. کسی میدونه مهلت ثبت نام همایش آنلاین تا چه زمانیه؟ بعد عاجزانه از کارکنان آلا خواهش میکنم کیفیت و نحوه فیلم برداری جوری نباشه که بگیم کاش حضوری میرفتیم.چون هزینه حضوری و آنلاین هم یکیه ممنون میشم به نحوه فیلم برداری خیلی اهمیت بدین. یا حق -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جالبه که هنوز فیزیک اتمی تموم نشده الکترومغناطیس در حال اپلوده!!!!!!
-
yema خودشون گفتن اول الکترومغناطیس رو می گذاریم بعد فیزیک اتمی چون هنوز 3تا فیلم از فیزیک اتمی مونده
-
دوستان یه سوال دیگه: همایشا رو چطوری باید ثبت نام کنم؟ یکی بگه چطوری؟
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam1370 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
میرسن نگران نباش
-
rezabarca برو سایت اردو طلایی orduetalaee.ir
-
M.an
سلام دوستان خسته نباشید از درس خوندن. کسی میدونه مهلت ثبت نام همایش آنلاین تا چه زمانیه؟ بعد عاجزانه از کارکنان آلا خواهش میکنم کیفیت و نحوه فیلم برداری جوری نباشه که بگیم کاش حضوری میرفتیم.چون هزینه حضوری و آنلاین هم یکیه ممنون میشم به نحوه فیلم برداری خیلی اهمیت بدین. یا حقrezabarca در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
M.an
سلام دوستان خسته نباشید از درس خوندن. کسی میدونه مهلت ثبت نام همایش آنلاین تا چه زمانیه؟ بعد عاجزانه از کارکنان آلا خواهش میکنم کیفیت و نحوه فیلم برداری جوری نباشه که بگیم کاش حضوری میرفتیم.چون هزینه حضوری و آنلاین هم یکیه ممنون میشم به نحوه فیلم برداری خیلی اهمیت بدین. یا حقسلام
حتما آلا تلاش می کنه که فیلم هایی با کیفیت محتوایی و فنی بالا تولید کنه
اگه فیلم های آلا رو دیدین و در مورد نحوه فیلم برداری انتقاد با پیشنهادی دارین ممنون میشیم بهمون بگین -
ALN AMVAJ ELEKTOREKOMEGHNATIS YEK JALASE HAST AYA?
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا ناموسا اردیبهشت هم رسید هنوز فیزیک رو تموم نکردیم تو رو خدا زودتر ... پس کی دوره بکنیم؟