سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی
-
سلام به همتون
یه موضوعی هستش که خیلی وقته ذهنم رو درگیر کرده و هنوز نتونستم سامانش بدم. میخواستم با شما درمیان بگذارم
من سینا رضاپناه هستم از تهران. رشتم ریاضی هست و عاشق ریاضی هستم و توش هم قوی هستم. اما عوضش در عمومی ها مقداری ضعیف هستم.
موضوع مورد سوال ام این جاست.من هر روز باید تعدادی تست بزنم . اما با زمان مورد احتیاجم مشکل دارم. به طور مثال در حسابان ، باید روزی چهل دقیقه تست بزنم اما در همین زمان بیشتر از ۷ تست نمیتوانم بزن. مشکل اینجاست من سوال را تحلیل میکنم و مقداری بیشتر طول میکشد. بنابر این در روز تعداد زیادی نمیتوانم تست بزنم و در بعضی مواقع از مدرسه هم عقب میافتم. چه کار کنم؟ نمیتوانم زمان تست را کاهش بدهم.
تا یادم نرفته ... من با زدن هر تست احساس میکنم که چیزی بهم اضافه نشده در حقیقت احساس میکنم تلاشم بیفایده بوده. این علت چیست؟ ایا مهم است؟@sina-r در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام به همتون
یه موضوعی هستش که خیلی وقته ذهنم رو درگیر کرده و هنوز نتونستم سامانش بدم. میخواستم با شما درمیان بگذارم
من سینا رضاپناه هستم از تهران. رشتم ریاضی هست و عاشق ریاضی هستم و توش هم قوی هستم. اما عوضش در عمومی ها مقداری ضعیف هستم.
موضوع مورد سوال ام این جاست.من هر روز باید تعدادی تست بزنم . اما با زمان مورد احتیاجم مشکل دارم. به طور مثال در حسابان ، باید روزی چهل دقیقه تست بزنم اما در همین زمان بیشتر از ۷ تست نمیتوانم بزن. مشکل اینجاست من سوال را تحلیل میکنم و مقداری بیشتر طول میکشد. بنابر این در روز تعداد زیادی نمیتوانم تست بزنم و در بعضی مواقع از مدرسه هم عقب میافتم. چه کار کنم؟ نمیتوانم زمان تست را کاهش بدهم.
تا یادم نرفته ... من با زدن هر تست احساس میکنم که چیزی بهم اضافه نشده در حقیقت احساس میکنم تلاشم بیفایده بوده. این علت چیست؟ ایا مهم است؟با سلام
ما دو نوع سوال داریم یکی آموزشی یکی زمانی آموزشی همینی هست که میگید تحلیل میکنم که این خیلی زمان براش مهم نیست که یعنی لزومی هم ندارده چیزی اضافه کنه همین که باعث بشه سرعت شما در تست زنی زیاد بشه هم یعنی تاثیر گذاشته ولی تو تست زمان دار یعنی مثلا ۲۰ تا سوال تو ۳۰ دقیقه و اگه بیشتر بشه دیگه ادامه ندید و سر فرصت سوال ها رو حل کنید و برای موضوع عقب افتادن باید فقط ساعت مطالعه خودتون رو زیاد کنین -
سلام پیشنهاد شما به کسی که کنکوری هست و تازه با الا اشنا شده و تا کنکور باید تمام کلیپ های الا را ببینه چیست؟
hossein karamimarziyeh fallah در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام پیشنهاد شما به کسی که کنکوری هست و تازه با الا اشنا شده و تا کنکور باید تمام کلیپ های الا را ببینه چیست؟
hossein karamiخب مشخصا نمیشه همه فیلم ها رو تا کنکور دید یا باید موضوعاتی که داخلش ضعیف هستیم رو نگاه کنین یا درس های که توش ضعیف هستیم که این نقاط ضعف رو فقط با آزمون دادن میشه فهمید
-
@sina-r در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام به همتون
تا یادم نرفته ... من با زدن هر تست احساس میکنم که چیزی بهم اضافه نشده در حقیقت احساس میکنم تلاشم بیفایده بوده. این علت چیست؟ ایا مهم است؟با سلام
ما دو نوع سوال داریم یکی آموزشی یکی زمانی آموزشی همینی هست که میگید تحلیل میکنم که این خیلی زمان براش مهم نیست که یعنی لزومی هم ندارده چیزی اضافه کنه همین که باعث بشه سرعت شما در تست زنی زیاد بشه هم یعنی تاثیر گذاشته ولی تو تست زمان دار یعنی مثلا ۲۰ تا سوال تو ۳۰ دقیقه و اگه بیشتر بشه دیگه ادامه ندید و سر فرصت سوال ها رو حل کنید و برای موضوع عقب افتادن باید فقط ساعت مطالعه خودتون رو زیاد کنینHossein Karami 0 سلام و خسته نباشید شما زیست رو چطور می خوندید؟
وبا کی؟
و چند ساعت وقت می زاشتید؟
آیا نتیجه ای که می خواستین رو تو زیست به دست اوردین؟
یعنی آخرش خودتون راضی شدید؟ -
marziyeh fallah در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
hossein karamiخب مشخصا نمیشه همه فیلم ها رو تا کنکور دید یا باید موضوعاتی که داخلش ضعیف هستیم رو نگاه کنین یا درس های که توش ضعیف هستیم که این نقاط ضعف رو فقط با آزمون دادن میشه فهمید
Hossein Karami 0 متشکرم
-
سلام بنظرتون اردیبهشت و خرداد برای مرور کافی هست؟ یعنی اگه تا فروردین روی فهم دروس زمان بگذاریم و نتونیم تست کافی بزنیم اردیبهشت و خرداد برای مرور و جم بندی کافیه؟
sarnisa6 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام بنظرتون اردیبهشت و خرداد برای مرور کافی هست؟ یعنی اگه تا فروردین روی فهم دروس زمان بگذاریم و نتونیم تست کافی بزنیم اردیبهشت و خرداد برای مرور و جم بندی کافیه؟
دقت کن جمعبندی به این معنی نیست که نواقص کاری خودمون رو جبران کنیم مثل تست زدن جمع بندی یعنی مرور آموخته ها که با تست زدن یاد آوری مطالب تسهیل میشه یعنی باید تا قبلش بطور کامل سوالا رو حل کنی و این زمان برای مروری که گفتم کافیه
-
سلام روزس چنتا تست می زدین
ali rabiee در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام روزس چنتا تست می زدین
روزی که مدرسه نبود ۴۰۰ تا ۵۰۰ تست
-
hossein KARAMI 0 سلام وقت تون بخیر
ببخشید شما گفتین روزایی ک پیش بینی ما برای تعداد تست و کلا برنامه درست نبوده و وقت بیشتری میخوایم بیایم ساعت مطالعه رو افزایش بدیم
خب این موضوع باعث نمیشه ک ساعت خواب مون ب هم بریزه و به علاوه اون کیفیت مطالعه اون ساعت یا فردای اون روز کاهش پیدا کنه ؟؟ -
سلام وقت تون بخیر
ببخشید شما گفتین روزایی ک پیش بینی ما برای تعداد تست و کلا برنامه درست نبوده و وقت بیشتری میخوایم بیایم ساعت مطالعه رو افزایش بدیم
خب این موضوع باعث نمیشه ک ساعت خواب مون ب هم بریزه و به علاوه اون کیفیت مطالعه اون ساعت یا فردای اون روز کاهش پیدا کنه ؟؟Nazanin Shahsavan در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام وقت تون بخیر
خب این موضوع باعث نمیشه ک ساعت خواب مون ب هم بریزه و به علاوه اون کیفیت مطالعه اون ساعت یا فردای اون روز کاهش پیدا کنه ؟؟اشتباه برداشت نکنید من منظورم ساعت مطالعه کلی بوده نه فقط یه روز خاص
-
من که ۱۵۰ تا میزنم پس چی کار کنم یعنی پایم ضعیفه ؟
-
سلام من پایه ی دهم رشته تجربی هستم.
سوال من این هست که برای یک دانش آموز پایه ی دهم رشته تجربی شما چند ساعت رو برای مطالعه دقیق پیشنهاد می کنید ؟ -
Hossein Karami 0 زمان هایی که خستگی و بی حوصلی درس به سراغ ما میاد چطور از شرش خلاص بشیم؟؟؟؟
H_R در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 زمان هایی که خستگی و بی حوصلی درس به سراغ ما میاد چطور از شرش خلاص بشیم؟؟؟؟
سعی میکردم درس های رو بخونم که دوست دارم یا یک استراحت ۱۵ دقیقه ای در بدترین حالت انجام میدادم
-
Nazanin Shahsavan در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام وقت تون بخیر
خب این موضوع باعث نمیشه ک ساعت خواب مون ب هم بریزه و به علاوه اون کیفیت مطالعه اون ساعت یا فردای اون روز کاهش پیدا کنه ؟؟
https://forum.alaatv.com/user/hossein-karami-0Nazanin Shahsavan در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Nazanin Shahsavan در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
سلام وقت تون بخیر
خب این موضوع باعث نمیشه ک ساعت خواب مون ب هم بریزه و به علاوه اون کیفیت مطالعه اون ساعت یا فردای اون روز کاهش پیدا کنه ؟؟
https://forum.alaatv.com/user/hossein-karami-0بله ممنون از شما
-
شیمی چنتا تست میزدین تو هر مطالعه
ali rabiee در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
شیمی چنتا تست میزدین تو هر مطالعه
برای هر فصل تست های مبتکران و خیلی سبز رو میزدم کامل حدودا ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ برا هر فصل میشد فک کنم
-
سلام
من الان در حد صفر هستم و امسال سال کنکورمه
به نظرتون با این وضعیت اگر بخونم میتونم امسال رتبه خوبی رو بدست بیارم
یا نه دیگه دیر شده
اگه میشه لطفا راهنماییم کنید -
Hossein Karami 0
سلام وقت بخیر
چ جوری توی سال دوازدهم هم برای دروس مدرسه و امتحانات و هم کنکوری خوندن و تست زدن وقت بزاریم؟
شما چ جوری واسه این موضوع مدیریت زمان میکردین و در طول هفته چقدر برای دروس مدرسه و چقدر برای کنکور وقت میذاشتید؟
و روزایی ک مدرسه میرفتین چند ساعت مطالعه واسه کنکور داشتین؟
-
ببخشید یک سوال دیگه برای خوندن عمومی ها به صورت جدی و کامل به جز ادبیات میتونیم از فروردین شروع کنیم؟
sarnisa6 در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
ببخشید یک سوال دیگه برای خوندن عمومی ها به صورت جدی و کامل به جز ادبیات میتونیم از فروردین شروع کنیم؟
آره ولی نه اینکه بطور کامل صفر باشید الان حدودا ۲۰ درصد وقت رو عمومی بخونید
-
Hossein Karami 0 سلام
با توجه به سختی کنکور 99 اگر میدونستید چنین کنکوری خواهید داشت چه کارهایی میکردید که نکرده بودید یا حداقل خیلی جدی انجام نداده بودید?FaMi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 سلام
با توجه به سختی کنکور 99 اگر میدونستید چنین کنکوری خواهید داشت چه کارهایی میکردید که نکرده بودید یا حداقل خیلی جدی انجام نداده بودید?قسمت های که مشکل داشتم و خوب یاد نگرفته بودم رو میخوندم دوباره بطور کامل و با تعداد زیادی تست
-
Hossein Karami 0 سلام شما گفتین راه ابریشم راضی رو خریده بودین ایا فقط تست های راه ابریشم کافی نیست
Alireza abdi در سوال های شما از رتبه 259 منطقه 1 تجربی گفته است:
Hossein Karami 0 سلام شما گفتین راه ابریشم راضی رو خریده بودین ایا فقط تست های راه ابریشم کافی نیست
بستگی به خودتون داره ولی به نظرم یه منبع دیگه کنارش باشه بهتره