هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak برای دستور خوبه
ببیننوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی دستور میگم دیگه خوبه ببینم یا نه؟
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تو این چند روز شروع میکنم با کتاب هامون سبطی هم بخونم دستور رو (منم نیاز ب کار دارم تو این مبحث) اگه خوب بود بهت میگم
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دبیرستان چرا اینطوری فردا سه تا امتحان داریم فیزیک شیمی عربی فیزیک و عربی مونده بخونم خداااا
-
fatemeh8181 اصلا ببین هیچی رو نمیتونم درک کنم فک مثلا نهاد و مفعول و....میگم صفرم
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak میدونم بابا خودمم در همین حدود بودم لی قبلش فیلم میدیدم و ازمونا یکی پس از دیگری گند
خودم شروع کردم با این موضوعی ها خوندن کم کم راه افتادم -
خانومِ_دوست_داشتنی دستور میگم دیگه خوبه ببینم یا نه؟
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak اونو ندیدم خودم ولی میگن خوبه
-
@yasin-sheibak میدونم بابا خودمم در همین حدود بودم لی قبلش فیلم میدیدم و ازمونا یکی پس از دیگری گند
خودم شروع کردم با این موضوعی ها خوندن کم کم راه افتادمنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 عاها
-
دبیرستان چرا اینطوری فردا سه تا امتحان داریم فیزیک شیمی عربی فیزیک و عربی مونده بخونم خداااا
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak همینه که هست
-
@yasin-sheibak همینه که هست
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 من که بدم نمیاد ولی از امتحان فارسی بدم میاد چون هیچی نمیفهمم
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak اول فیزیک بخون چون تایم زیادی میخواد ، عربی با یه نیم خوندن یا دوتا ویدئو آلا ( اسم دبیرش دقیق نمیدونم علیمرادی بود یا علیمردانی) حل میشه
-
@yasin-sheibak اول فیزیک بخون چون تایم زیادی میخواد ، عربی با یه نیم خوندن یا دوتا ویدئو آلا ( اسم دبیرش دقیق نمیدونم علیمرادی بود یا علیمردانی) حل میشه
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی عربی رو خوندم شیمی و فیزیک رو رو به رو میخوندم یک مرور کنم اوکی هستم ولی عربی هیچی نخونده بودم از اول سال
-
fatemeh8181 من که بدم نمیاد ولی از امتحان فارسی بدم میاد چون هیچی نمیفهمم
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
خدایی میدونم چی میگی
ولی همیشه تو درسایی که ضععف داری سعی کن درسنامه و اول خودت بخونی چون کلی از مشکلاتت برطرف میشه -
خانومِ_دوست_داشتنی عربی رو خوندم شیمی و فیزیک رو رو به رو میخوندم یک مرور کنم اوکی هستم ولی عربی هیچی نخونده بودم از اول سال
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak پس خیلی نگرانش نباش
نتت رو ببند برو باقیشو اوکی کن
حدودا سه _ چهار ساعت دیگه میشه خوند -
Yegane Dehqan
سلام خوبی؟
میشه بگی فیزیک یازدهم راه ابریشم از کدوم فرسنگ شروع میشه و تو کدوم فرسنگ هاست؟نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شدهMaryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Yegane Dehqan
سلام خوبی؟
میشه بگی فیزیک یازدهم راه ابریشم از کدوم فرسنگ شروع میشه و تو کدوم فرسنگ هاست؟سلام مرسی تو خوبی ؟
https://alaatv.com/set/1213
بزن رو لینک و قسمت جزوات اون pdf که گفته محدودهی هر فرسنگ رو دانلود کن توش گفته هر فرسنگی چیا داره . -
@yasin-sheibak
خدایی میدونم چی میگی
ولی همیشه تو درسایی که ضععف داری سعی کن درسنامه و اول خودت بخونی چون کلی از مشکلاتت برطرف میشهنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شدهfatemeh8181 والا نمیدونم از فردا باز برنامه میریزم که بعدازظهر درسمو بخونم که با قلمچی جلو برم شب هم باید بشینیم فیلم نگا کنم که معلما ما که پرتن اصلا فک کن دو ماه گذشته دبیرمون هنوز فصل دو گفتار یک هست
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم برم ادامهههههه
-
@yasin-sheibak پس خیلی نگرانش نباش
نتت رو ببند برو باقیشو اوکی کن
حدودا سه _ چهار ساعت دیگه میشه خوندنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی نه بعید میدونم چون قبلا خوندم اینارو برای همین اول عربی خوندم
-
منم برم ادامهههههه
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی
موفق باشی گلمممم -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگذره
-
خانومِ_دوست_داشتنی نه بعید میدونم چون قبلا خوندم اینارو برای همین اول عربی خوندم
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak خب وقتی خوندی نگران چی دیگه
امتحانای مدرسه که خیلی راحتن -
@yasin-sheibak خب وقتی خوندی نگران چی دیگه
امتحانای مدرسه که خیلی راحتننوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی اره نگرانی من فقط درس فارسی هست بقیه درسام همه اوکیه عربی رو هم بخونم راحت میفهمم