هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ftm-montazeri موفق باشی ارزو موفقیت دارم برات
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak اهوم
من خودمم واسه خودم همچین ارزویی دارم:) -
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0
عب نداره حالا البته که میخوای بیا منو بزن
درکت میکنمنه زدن نمیخوام
فقط نیاز دارم یکی پاهامو ماساژ بده :_)نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 ببشید دیه رقیه بپر اژانس بگیر برو پیشش
-
@yasin-sheibak
نام ببر درداشو؟؟نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 ببین من مشکلی ندارم فعله خب ولی کلا ساختار پسر یا مرد جوریه که نشون نمیده نمیتونه نشون بده!
-
@f-seif-0 بعدشم مردا چون نشون نمیدن ینی شادن؟؟ سخت جونن؟؟ چه میدونی تو دل مردا چی میگذره؟!
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 بعدشم مردا چون نشون نمیدن ینی شادن؟؟ سخت جونن؟؟ چه میدونی تو دل مردا چی میگذره؟!
ینی فک کردی ما نشون میدیم؟
حالا من لوسم تو خونه همه میفهمن بابام دورم میگرده ولی خیلی از دخترا نمیتونن حرف بزنن سکوت میکنن :اا -
@f-seif-0 باش...حیا رو گفتی منظورت رو فهمیدم فک کنم تقریبا ولی مرد هم داره درداشو!!
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
جوک میگیا چه دردی بگید ماهم بدونیم -
@f-seif-0 ببشید دیه رقیه بپر اژانس بگیر برو پیشش
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 ها میرم
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا من لوسم تو خونه همه میفهمن بابام دورم میگرده ولی خیلی از دخترا نمیتونن حرف بزنن سکوت میکنن :اانوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0
اوهم خوبه که بابات اینجوریه:)) -
حالا من لوسم تو خونه همه میفهمن بابام دورم میگرده ولی خیلی از دخترا نمیتونن حرف بزنن سکوت میکنن :اانوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 حالا پسر خیلی مشکلی نداره اینو قبول دارم ولی مردی که متاهل خیلی مشکلاتش از شماها بیشتره
-
@yasin-sheibak
جوک میگیا چه دردی بگید ماهم بدونیمنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 ببین من دختر نیستم که دردتون رو بفهمم شما هم پسر نیستین که مارو درک کنید الانم میگم من مشکلی ندارم از یه پسر بپرس بعداببین مشکل داره یا نه!!
-
@f-seif-0
اوهم خوبه که بابات اینجوریه:))نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0
اوهم خوبه که بابات اینجوریه:))والا نبود من مرده بودم :ا
-
@f-seif-0 حالا پسر خیلی مشکلی نداره اینو قبول دارم ولی مردی که متاهل خیلی مشکلاتش از شماها بیشتره
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak دادا اون مال قدیم بود کهمتاهل باید شکم زنو بچه سیر کنه شکر خدا به یاری دوستان الان هم زنا کار میکنن هم مردا
-
@yasin-sheibak دادا اون مال قدیم بود کهمتاهل باید شکم زنو بچه سیر کنه شکر خدا به یاری دوستان الان هم زنا کار میکنن هم مردا
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@f-seif-0 حالا پسر خیلی مشکلی نداره اینو قبول دارم ولی مردی که متاهل خیلی مشکلاتش از شماها بیشتره
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بنظرم مثل همن فرقی نمیکنه
-
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@yasin-sheibak دادا اون مال قدیم بود کهمتاهل باید شکم زنو بچه سیر کنه شکر خدا به یاری دوستان الان هم زنا کار میکنن هم مردا
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 ببین مرد باید کار کنه که خرج زندگی بده ولی زن میتونه بشینه تو خونه
-
fatemeh8181 ببین مرد باید کار کنه که خرج زندگی بده ولی زن میتونه بشینه تو خونه
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باید بچهارو تربیت کنه اون خیلی کار راحتی نیستا
هرروز بشور بپز جارو کن اینکار اونکار
خدایی مامانا ی روز مریض بشن چقد سخته همچی -
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak با این اوضاع زن خاندار کم پیدا میشه
اینم بدون
زنا کلا اگه مردی که دوسش دارن تو سختی باشه بیشتر از اون عذاب میکشن -
بنظرم مثل همن فرقی نمیکنه
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 کلا اونطوری نیست که بگی مردا شاد و خرمم اونا هم مشکلشون رو دارن که قابل درک برای شما نیست شماهم مشکل دارید که قابل درک مردا نیست یک ارتباط دوطرفه این موضوع
-
باید بچهارو تربیت کنه اون خیلی کار راحتی نیستا
هرروز بشور بپز جارو کن اینکار اونکار
خدایی مامانا ی روز مریض بشن چقد سخته همچینوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 والا دلشون خوشه تازه شام و ناهار بپز خسته کوفته
بیان ایراد بگیرن -
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی درکش نکردی یچی میگی واسه خودت