هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak دادا اون مال قدیم بود کهمتاهل باید شکم زنو بچه سیر کنه شکر خدا به یاری دوستان الان هم زنا کار میکنن هم مردا
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 ببین مرد باید کار کنه که خرج زندگی بده ولی زن میتونه بشینه تو خونه
-
fatemeh8181 ببین مرد باید کار کنه که خرج زندگی بده ولی زن میتونه بشینه تو خونه
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باید بچهارو تربیت کنه اون خیلی کار راحتی نیستا
هرروز بشور بپز جارو کن اینکار اونکار
خدایی مامانا ی روز مریض بشن چقد سخته همچی -
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak با این اوضاع زن خاندار کم پیدا میشه
اینم بدون
زنا کلا اگه مردی که دوسش دارن تو سختی باشه بیشتر از اون عذاب میکشن -
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 حالا پسر خیلی مشکلی نداره اینو قبول دارم ولی مردی که متاهل خیلی مشکلاتش از شماها بیشتره
بنظرم مثل همن فرقی نمیکنه
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 کلا اونطوری نیست که بگی مردا شاد و خرمم اونا هم مشکلشون رو دارن که قابل درک برای شما نیست شماهم مشکل دارید که قابل درک مردا نیست یک ارتباط دوطرفه این موضوع
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باید بچهارو تربیت کنه اون خیلی کار راحتی نیستا
هرروز بشور بپز جارو کن اینکار اونکار
خدایی مامانا ی روز مریض بشن چقد سخته همچینوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 والا دلشون خوشه تازه شام و ناهار بپز خسته کوفته
بیان ایراد بگیرن -
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی درکش نکردی یچی میگی واسه خودت
-
@f-seif-0 والا دلشون خوشه تازه شام و ناهار بپز خسته کوفته
بیان ایراد بگیرننوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 هه ینی زنا قر نمیزنن؟!
-
fatemeh8181 هه ینی زنا قر نمیزنن؟!
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak با اون همه درد و بد بختی چهارتا غر زدن هم هست شماها چی هاااااااا
-
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181
@F-Seif-0
قربون دل پرتون برم
میاد شکایت میکنه -
@f-seif-0 والا دلشون خوشه تازه شام و ناهار بپز خسته کوفته
بیان ایراد بگیرننوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شدهfatemeh8181 بعدشم یک مردا اونقدر درک دارن که شما حالتون خوب نباشه کنارتون باشن نکه بدتر گند بع حالتون بزنن
-
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اره اتفاقا فقط گند میزنن:))
-
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 شماها هم خیلی چیزا درک نمیکنید خب
-
@f-seif-0 شماها هم خیلی چیزا درک نمیکنید خب
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak فقط همینو باید بگی چون چیزی برا دفاع نی
-
اره اتفاقا فقط گند میزنن:))
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 پس انتخاب خودت اشتباه بوده نه اینکه همشون بد باشن برو ببین چرا همچین انتخابی کردی
-
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابام خودش یدفه بهم گف
گف ببین اینجا اینجوریه
زن باید کوتاه بیاد
اینو از اول اول تو گوش همه خوندن و تومون نهادینه شده
و چیزی نمیتونه تغییرشم بده -
fatemeh8181 پس انتخاب خودت اشتباه بوده نه اینکه همشون بد باشن برو ببین چرا همچین انتخابی کردی
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak چه انتخابی
من طبق بقیه که دیدم دارم میگم
البته بعضیاشونو خوبن ولی کمن:) -
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حد لطفا
-
بابام خودش یدفه بهم گف
گف ببین اینجا اینجوریه
زن باید کوتاه بیاد
اینو از اول اول تو گوش همه خوندن و تومون نهادینه شده
و چیزی نمیتونه تغییرشم بدهنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده@f-seif-0 من اینطوری نیستم برخلاف تو پدرمنم بهم گفته هرجا که لازم بود کوتاه بیا هرجا لازم بود نه اشتباه از تو بود عذر خواهی کن از اون بود کوتاه بیا غرور همو نشکنید
-
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصن من چرا دعوا دارم