هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهوم من موافقم
بستگی به برداشت شما داره
موافق استاد
-
@erfan-11
همین پیام پایینیت رو ببینی هستamirh_hmyf خود پیامبر گفته عید نوروز ایرانیان عید مبارکی هست.
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Mousavi بله درسته
نظرتون به هر حال... -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب به خیر گذشت..
شروع شد..(: -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیدم نوشته بود
نیازمند به یک شادیِ ساده
ولی از ته دل
....
کاش میشد بخشید -
amirh_hmyf خود پیامبر گفته عید نوروز ایرانیان عید مبارکی هست.
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 درسته
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@erfan-11 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا ایشون گفتن عید نگیرید اصلا نمیدونم چی برداشت کردید
ایشون گفتند به همون اندازه به عید نوروز اهمیت میدی به عید غدیر هم بده . اهمیت عید غدیر رو لحظه ای میفهمی که از ایران خارج بشی و بری در کشورهای خارجی
براشت اشتباه همیشه ذهن رو مسموم میکنه
یا علی
-
@erfan-11 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا ایشون گفتن عید نگیرید اصلا نمیدونم چی برداشت کردید
ایشون گفتند به همون اندازه به عید نوروز اهمیت میدی به عید غدیر هم بده . اهمیت عید غدیر رو لحظه ای میفهمی که از ایران خارج بشی و بری در کشورهای خارجی
براشت اشتباه همیشه ذهن رو مسموم میکنه
یا علی
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Mousavi اها
-
z Gheibi ببخشید میشه در مورد حجم درسی که روزانه میخونید و اینکه ممکنه همزمان با تحصیل درآمد هم داشت یا نه یه اطلاعی بهم بدین؟
و اینکه دوران کنکورتون روزانه چند ساعت درس خوندید و چقدر از فیلم آموزشی استفاده کردید و هر نکته دیگه ای که لازم بدونید
ببخشید دیگه باعث زحمت شدیمنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط z Gheibi انجام شده@erfan-11 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi ببخشید میشه در مورد حجم درسی که روزانه میخونید
حجم درس تا جایی که میتونستم
و اینکه ممکنه همزمان با تحصیل درآمد هم داشت یا نه یه اطلاعی بهم بدین؟
نه متاسفانهو اینکه دوران کنکورتون روزانه چند ساعت درس خوندید
متغیر بود ، بعضی ماه ها بیشتر بود بعضی ماه ها کمتر چون ما خوردیم به کرونا, چندین بار تعویق داشتیم ، من سعی کردم با حفظ انرژی برای ادامه ، در بالاترین حد تلاش کنم
چقدر از فیلم آموزشی استفاده کردید
برای ریاضی و فیزیک و محاسبات شیمی، جمع بندی زیست و یه کمی عمومی هانود درصد از صفر تا صد ها
و هر نکته دیگه ای که لازم بدونید
برای کنکور باید زحمت کشید ، زیاددددد
اصلا هم استعداد و پایه علمی در مقابل پیوسته درس خوندن اثر نداره
تست زیاد بزنید آزمون زیاد بدین ، عمیق و مفهومی بخونید ،پیوسته و پیوسته و پیوستهپشت کنکور که موندم خیلی سختی کشیدم ، نه برای پشت کنکور موندن بلکه شرایط سخت شد ،
من در هر شرایطی حداقل درس خوندن رو رها نکردم و نا امید نشدم (برخلاف سال اول که از همین ناامیدی ضربه خوردم دیگه این اشتباه رو تکرار نکردم) همون پیوستگی و مقاومت باعث شد که از این مرحله عبور کنمببخشید دیگه باعث زحمت شدیم
خواهش می کنم، سوالی داشتید بفرمایید
-
@erfan-11 درسته
amirh_hmyf
علامه مجلسی، روایتی به نقل از پیغمبر اکرم صلیالله علیه و آله نوشته است با این مضمون که: «گروهی از مردم ایران که به تازگی مسلمان شده بودند، در یکی از جشنهای نوروز، جامی از جنس نقره و پر از حلوا به عنوان هدیه برای رسول خدا صلیالله علیه و آله آوردند. آن حضرت پرسیدند: این چیست؟ جواب دادند که: امروز نوروز، عید بزرگ ایرانیهاست. حضرت فرمودند: کاش هر روز بر ما نوروز بود.»
همچنین در کتاب من لا یحضره الفقیه نوشته شده که در نوروز هدیهای برای حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام آوردند. حضرت فرمودند: این چیست؟ عرض کردند: یا امیرالمؤمنین علیه السلام امروز، نوروز است و این هدیه نوروزی است. حضرت هدیه را میان حاضران تقسیم کرده و فرمودند: «هر روز را برای ما نوروز بسازید.»
و کلی روایت اینطوری هست...
ممکنه بعضی حرف های ایشون درست باشه ولی لزومی نداره هر حرفی میزنن درسته و این حرفشون درست نیست. -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به نظرم تو در جایگاهی نیستی که بگی یه ذهنی مسمومه یا نه
به جای این کارا بشین درستو بخون -
https://forum.alaatv.com/post/2130797
@نگین-محمدیان
ابوالفضل ریسی
amir ahmadi
@سجاد-ذوالفقاری
@Infinitie-A
@Masoum-Shokrollahi
@Erfan-11
مهشید حسن زاده 0@ همه اونایی که در همین حال هستن اما من اطلاع ندارم
@Mohamma-_Java-_M-_jaنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهz Gheibi خیلی ممنونم
-
Abolfazl Mousavi استاد رائفی پور کین؟
همونی بودن که میگفتن عید نوروز چیه، تا وقتی عید قربان هست ما نیازی به عید نوروز نداریم؟نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همونی بودن که میگفتن عید نوروز چیه، تا وقتی عید قربان هست ما نیازی به عید نوروز نداریم؟عید غدیر،نه عید قربان
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر دفعه یه قسمتی از یه بیت شعر یدفعه میاد تو ذهنم خیلی این حالتو دوس دارم
الان همش اون قسمت شعر سهراب که میگه :
چ عجب حرفی زد !!!
گفت من تنها ام :))) -
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همونی بودن که میگفتن عید نوروز چیه، تا وقتی عید قربان هست ما نیازی به عید نوروز نداریم؟عید غدیر،نه عید قربان
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab Siri همون حالا
جفتشون عیدن
شما اصلو ول کردین به فرع نچسبین -
@erfan-11 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi ببخشید میشه در مورد حجم درسی که روزانه میخونید
حجم درس تا جایی که میتونستم
و اینکه ممکنه همزمان با تحصیل درآمد هم داشت یا نه یه اطلاعی بهم بدین؟
نه متاسفانهو اینکه دوران کنکورتون روزانه چند ساعت درس خوندید
متغیر بود ، بعضی ماه ها بیشتر بود بعضی ماه ها کمتر چون ما خوردیم به کرونا, چندین بار تعویق داشتیم ، من سعی کردم با حفظ انرژی برای ادامه ، در بالاترین حد تلاش کنم
چقدر از فیلم آموزشی استفاده کردید
برای ریاضی و فیزیک و محاسبات شیمی، جمع بندی زیست و یه کمی عمومی هانود درصد از صفر تا صد ها
و هر نکته دیگه ای که لازم بدونید
برای کنکور باید زحمت کشید ، زیاددددد
اصلا هم استعداد و پایه علمی در مقابل پیوسته درس خوندن اثر نداره
تست زیاد بزنید آزمون زیاد بدین ، عمیق و مفهومی بخونید ،پیوسته و پیوسته و پیوستهپشت کنکور که موندم خیلی سختی کشیدم ، نه برای پشت کنکور موندن بلکه شرایط سخت شد ،
من در هر شرایطی حداقل درس خوندن رو رها نکردم و نا امید نشدم (برخلاف سال اول که از همین ناامیدی ضربه خوردم دیگه این اشتباه رو تکرار نکردم) همون پیوستگی و مقاومت باعث شد که از این مرحله عبور کنمببخشید دیگه باعث زحمت شدیم
خواهش می کنم، سوالی داشتید بفرمایید
z Gheibi خیلی ممنون
-
بحث تنش زا نکنید
-
z Gheibi
خانم غیبی شما در هم عین واقع گرایی بمب انرژی مثبتید هم مثل یه خواهر بزرگتر دلسوز
ممنونم ازتوننوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری خواهش میکنم
لطف دارین خوشحال میشم کمکی از دستم بربیاد،مراحمید
انشاالله همیشه موفق باشید -
همونی بودن که میگفتن عید نوروز چیه، تا وقتی عید قربان هست ما نیازی به عید نوروز نداریم؟نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همونی بودن که میگفتن عید نوروز چیه، تا وقتی عید قربان هست ما نیازی به عید نوروز نداریم؟از این صحبت ها هم کردن ؟
جالب !!!