هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amirmohammad shakeri دبیر ک الان پشت کنکوریم ندارم منبعم ای کیو خیلی سبز میکرومیزنم
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amirmohammad shakeri دبیر ک الان پشت کنکوریم ندارم منبعم ای کیو خیلی سبز میکرومیزنم
درباره حسابانش نظری نداری نه؟
-
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
درباره حسابانش نظری نداری نه؟
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirmohammad shakeri ن نمدونم
-
amir ahmadi نه اتفاقا باعث خیلی چیزا میشه که معمولا آزارت میده
تو نَونی یونانِ
هرچند آره خوبی هایی هم داشته
حداقل مثل الان یه چیز به اسم عقاید داشتیم
آره حقیقتا زیاد سلیقه خرجشون میکردم
هعی جوانی کجایی که یادت بخیرنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
اون پروف قبلی خودت بودی؟
یچی پیدا کردم شاهکار
️
-
@zahra-zahraii نوشتم
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi ندیدوم
-
amir ahmadi ارعع
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii خوشوقتم
️
-
@zahra-zahraii خوشوقتم
️
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi هعی همچنین
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مشکل دقیقا از جایی شروع شد که طرف نقل قول میزنه رو کسی که تو بلاکش کردی و قرار بوده پیاماشو نبینی:||
-
amirmohammad shakeri ن نمدونم
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کلا یکی مباحث دیفرانسیل (که در حد دبیرستان میشه حد و مشتق و کاربرد مشتق و تو دانشگاه انتگرالم میاد روش) یکی هم مباحث تئوری اعداد ، چیزایین هم خیلی جذابن به نظرم هم خیلی سخت.
-
amir ahmadi ندیدوم
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii اونجا که میگم بستگی به سطح طرف داره و چه آزمونی؟
ینی آزمون کجا باشه -
کلا یکی مباحث دیفرانسیل (که در حد دبیرستان میشه حد و مشتق و کاربرد مشتق و تو دانشگاه انتگرالم میاد روش) یکی هم مباحث تئوری اعداد ، چیزایین هم خیلی جذابن به نظرم هم خیلی سخت.
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirmohammad shakeri مشتق خوبه دوسش دارم
-
مشکل دقیقا از جایی شروع شد که طرف نقل قول میزنه رو کسی که تو بلاکش کردی و قرار بوده پیاماشو نبینی:||
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
️
-
@narjes-hashemi
اون پروف قبلی خودت بودی؟
یچی پیدا کردم شاهکار
️
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
چیه؟؟؟
کودوم؟
دوتا گذاشتم برداشتم
یکیش آره،پیش گل و درخت بود
یکیش نه،شال مشکی بود -
@zahra-zahraii اونجا که میگم بستگی به سطح طرف داره و چه آزمونی؟
ینی آزمون کجا باشهنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi اهان
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زکریا
ملت چجور بدون کلمه ی "تییییع"و "پییییع "زندگی میکنن?! -
amir ahmadi
چیه؟؟؟
کودوم؟
دوتا گذاشتم برداشتم
یکیش آره،پیش گل و درخت بود
یکیش نه،شال مشکی بودنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi نمیدونم من یکیش رو دیدم
شال هم نمیدونم چه رنگ بودماکس داشت ولی
مصاحبه هیچکاک با برگمان
نمیدونم میشناسیشون یا نه -
amirmohammad shakeri مشتق خوبه دوسش دارم
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نمیدونم هنوز هیچی ازش نخوندم. صرفا در حد اینکه "شیب خط مماس که باز یکمی حد بازی میشه توش" و "توان رو بردار بزار پشتش" و "مشتق توابع کسری برای هوپیتال کسری ها" بلدم
چجوریه سطح سوالاش؟ چه تیپیه؟
-
زکریا
ملت چجور بدون کلمه ی "تییییع"و "پییییع "زندگی میکنن?!نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
زکریا
ملت چجور بدون کلمه ی "تییییع"و "پییییع "زندگی میکنن?!زندگی؟
اونا دارن زمان رو میگذرونن، زندگی نمیکنن که -
نمیدونم هنوز هیچی ازش نخوندم. صرفا در حد اینکه "شیب خط مماس که باز یکمی حد بازی میشه توش" و "توان رو بردار بزار پشتش" و "مشتق توابع کسری برای هوپیتال کسری ها" بلدم
چجوریه سطح سوالاش؟ چه تیپیه؟
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirmohammad shakeri اگ تست زیاد بزنی سخت نیست کاربرد مشتق یکم سخت تر از مشتق
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
زکریا
ملت چجور بدون کلمه ی "تییییع"و "پییییع "زندگی میکنن?!زندگی؟
اونا دارن زمان رو میگذرونن، زندگی نمیکنن کهنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi ن ک ما زندگی میکنیم
-
amir ahmadi ن ک ما زندگی میکنیم
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii بچه کجایی ؟