هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi
اولین بار که دیدمش . گفتم شاید سایت تقلبیه و توش به نفع خودشون پهلوانان رو بالا گذاشتن
که نه.... واقعی بودنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh نه پهلوانان نوستالژیک هست منم رای مثبت دادم بخاطر خاطره های روز جمعه صبح که باهاش داشتم
-
@امیرمسعود-جعفری الهیی
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@امیرمسعود-جعفری بیا
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
خدا نکشتت
-
sina bigdeli خودتم لوس نکن از زیر زبون من حرف بکشی
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری من دیگه شناختمت
اون کسی ک با بلماسکه تو مهمونی بود قطعا ت بودی -
Hhh Hh هیچ وقت هیچ وقت امتیاز ملاک نمیشه برا فیلم و سریال
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi ولی خب داداش ندیدم تو هیچ کامینیوتی اتک بگن بریم رای منفی بدیم به پهلوانان :|
-
amir ahmadi همه شون رو نه گفتم از کلاس 8 ام دیگه چیزی از ایران ندیدم بجز یک این بغل و گشت ارشاد ها و دو تا فیلم تنگه ابو ... و یکی دیگه اسمش به خاطر ندارم .
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد و اونوقت میگی سینما نداریم...
عالیه عالی
مرسی -
مجتبی ازاد
قبل اینکه زن بگیری یه امتحان آشپزی بگیر ازش
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری دیزی اوگوشت . چلومرغ کشک زرد ماکرونی .قرمه سبزی به سبک مادربزرگا . و ... اینا رو بلد نباشه هیچی اسمش دختر نیست
-
@zahra-zahraii صد در صد
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi عجببب
-
@امیرمسعود-جعفری دیزی اوگوشت . چلومرغ کشک زرد ماکرونی .قرمه سبزی به سبک مادربزرگا . و ... اینا رو بلد نباشه هیچی اسمش دختر نیست
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد 3 سال اول برا برنج شفته اماده باش
-
@امیرمسعود-جعفری من دیگه شناختمت
اون کسی ک با بلماسکه تو مهمونی بود قطعا ت بودینوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli من نبودم من یه پلیسم توی اون گروه سفارت تو رو به عنوان نفوذی فرستادم الآنم همون پرویز آقای شما حکمش اومده
تو هم چون گند کاری زیاد داشتی ولی با پلیس همکاری کردی بخشیده میشی -
amir ahmadi
چرا؟
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri مقایسه کنی فیلماشو با بقیه کارگردانای ایرانی میبینی سطح خوبی ارائه نمیده
و فیلماش بیشتر جنبه سیاسی دارن تا هنری -
Hhh Hh نه پهلوانان نوستالژیک هست منم رای مثبت دادم بخاطر خاطره های روز جمعه صبح که باهاش داشتم
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شدهمجتبی ازاد
نه
منم خوشم اومد که ی انیمیشن ایرانی در صدر قرار گرفته
ولی اولش واقعا تعجب کردم همش داشتیم لینک و چک میکردیم که درست باشه -
0-0ftm موافقم
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi نمیگم چطوری
ولی خب چخبر
سالمی سلامتی؟ -
amir ahmadi ولی خب داداش ندیدم تو هیچ کامینیوتی اتک بگن بریم رای منفی بدیم به پهلوانان :|
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد به بریکینگ دادن یه زمانی
-
@ftm-montazeri مقایسه کنی فیلماشو با بقیه کارگردانای ایرانی میبینی سطح خوبی ارائه نمیده
و فیلماش بیشتر جنبه سیاسی دارن تا هنرینوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri مقایسه کنی فیلماشو با بقیه کارگردانای ایرانی میبینی سطح خوبی ارائه نمیده
شوخی دیگه؟؟
و فیلماش بیشتر جنبه سیاسی دارن تا هنری
مگه اصغر فرهادیه
-
sina bigdeli من نبودم من یه پلیسم توی اون گروه سفارت تو رو به عنوان نفوذی فرستادم الآنم همون پرویز آقای شما حکمش اومده
تو هم چون گند کاری زیاد داشتی ولی با پلیس همکاری کردی بخشیده میشینوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری خوبع همه رو ندونستن
میگم برا چی بخشیدن -
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii
️
-
مجتبی ازاد و اونوقت میگی سینما نداریم...
عالیه عالی
مرسینوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
سلام دایی خوبین؟
اینو دیدم سوال شد. یعنی به نظرتون سینمای ما فیلماش قشنگه؟ من کلا اهل فیلم نیستم زیاد ولی راستش اینطور فکر را یه سریام خوبن واقعا ولی کلی -
@امیرمسعود-جعفری دیزی اوگوشت . چلومرغ کشک زرد ماکرونی .قرمه سبزی به سبک مادربزرگا . و ... اینا رو بلد نباشه هیچی اسمش دختر نیست
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهمجتبی ازاد
هر روز زنگ میزنه از پیتزا فروشی سر کوچه پیتزا بیارن خونه رو هم به هم میزنم و میگه خودم پیتزا درست کردم