هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مثل پهلوانان که رتبه اول اون سایت شد بعد گفتند همه ایرانیا با هم دست به یکی کردن پهلوانان بره بالا و بعد حذفش کردن شمایی که دیشب ۵ هزار اعتبار درسی گرفتی هم همش حذف میشه که دیگه دست به یکی نکنی
پ.ن:بیانیه مریم کوماندو در سخنرانی شبکه یک سیما@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مثل پهلوانان که رتبه اول اون سایت شد بعد گفتند همه ایرانیا با هم دست به یکی کردن پهلوانان بره بالا و بعد حذفش کردن شمایی که دیشب ۵ هزار اعتبار درسی گرفتی هم همش حذف میشه که دیگه دست به یکی نکنی
پ.ن:بیانیه مریم کوماندو در سخنرانی شبکه یک سیماآی باریکلاااا
شایدم اینطوریه -
خانومِ_دوست_داشتنی نه سرکاری نیست
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 پس چرا باز نشده؟؟
-
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پ.ن:بیانیه مریم کوماندو در سخنرانی شبکه یک سیماجونمون در اومد دیروز
دینی زدیم زبان زدیم زیستت رفتیم
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei مریم گفت دیگه به من چه امیرمسعودجعفری خبرگزاری صدا و سیما انجمن آلا
-
Marzieh Abouei مریم گفت دیگه به من چه امیرمسعودجعفری خبرگزاری صدا و سیما انجمن آلا
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری
-
Marzieh Abouei بله اصلا
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 ۳۰۰ تا ک بود تا غیر درسی واشه دیروزم ۱.۳ بود خیلیشم واسه رفع اشکال زیست بوده پس بایدددد تا ۳۰۰۰ با شه
-
شایدم اینطوریه -
شایدم اینطوریهنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 دیشب ی حسی بهم میگف میان میگیرنمون
-
اگر چتتون باز نشده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون رسیده ولی با یکم تاخیر باز میشه بالاخره -
maryam111 ۳۰۰ تا ک بود تا غیر درسی واشه دیروزم ۱.۳ بود خیلیشم واسه رفع اشکال زیست بوده پس بایدددد تا ۳۰۰۰ با شه
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei منم همین حسی دارم
مریم بم کف نزدیک بعد دیروز فقط 1200 تا گرفتم -
اگر چتتون باز نشده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون رسیده ولی با یکم تاخیر باز میشه بالاخرهنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 باشه مریم جون عصبی نشو
متوجه شدیم.
مرسی. -
اگر چتتون باز نشده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون رسیده ولی با یکم تاخیر باز میشه بالاخره -
اگر چتتون باز نشده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون رسیده ولی با یکم تاخیر باز میشه بالاخرهنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 شبیخونی جدید در راه است
-
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر دلم برای بعضیا تنگ شد یوهو :))
-
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من باز سوال دارم
-
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من خانم X هستم
-
من باز سوال دارم
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam خیلی درس دارم دیگه ۹ به بعد همراه زیست تاپیک بزن اونجا میگیم
-
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط Reyhaneh Moradi انجام شده
@امیرمسعود-جعفری جانشین من در امر حرص درآوردن
-
Gharibe Gomnam خیلی درس دارم دیگه ۹ به بعد همراه زیست تاپیک بزن اونجا میگیم
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei
خیلی کمه -
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
امروز یه رسانه میگه هالند آرزوی بازی در کنار امباپه در ریال رو داره فردا میگه هالند میخواد بره من سیتی و اصلا دوست ندارم توی تیمی باشه که امباپه هست
پرز هم فعلا روزه سکوت گرفته تا به موقعش بازار رو منفجر کنه -
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه کوچولوعه