هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چ کرده شادمهر
-
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باور نمیکنم ولی
انگار غرور من شکست
اگه دلت میخواد بری
اصرار من بی فایدس🥲 -
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0
یا داغ رو دلم بزار یا که از عشقت کم نکن -
Mehdi
دبی کنسرت داشته بعد بهش گفتن که اسمی از خلیج فارس و ایران نبره این مرد شریف زد زیر سلکات همه چی ...نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alzahra-Daftar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mehdi
دبی کنسرت داشته بعد بهش گفتن که اسمی از خلیج فارس و ایران نبره این مرد شریف زد زیر سلکات همه چی ...زد زیر چی؟
گفتم بینی حالا چ کرده -
@Alzahra-Daftar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mehdi
دبی کنسرت داشته بعد بهش گفتن که اسمی از خلیج فارس و ایران نبره این مرد شریف زد زیر سلکات همه چی ...زد زیر چی؟
گفتم بینی حالا چ کرده -
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehdi تو کنسرتش تو دبی گفتن حق نداری اهنگ ایران روبزنی اگه بزنی میندازیمت بیرون فلان
اونم گف ما به کسی باج نمیدیم و فلان بعد با ویولون خیلی کیوت اهنگش رو زد همه بلند خوندن بعدم گف دیگه پام رو دبی نمیذارم -
Elham Hoseni من فعلا داخل خودم جمع میکنم جمع میکنم بعدا که کوه آتشفشان دلم خواست فوران کنه مستفیضت میکنم
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
هستم -
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alzahra-Daftar تمام تو سهم منهههه
به کم قانعم نکنننن -
Mehdi تو کنسرتش تو دبی گفتن حق نداری اهنگ ایران روبزنی اگه بزنی میندازیمت بیرون فلان
اونم گف ما به کسی باج نمیدیم و فلان بعد با ویولون خیلی کیوت اهنگش رو زد همه بلند خوندن بعدم گف دیگه پام رو دبی نمیذارمنوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اونم گف ما به کسی باج نمیدیم و فلان بعد با ویولون خیلی کیوت اهنگش رو زد همه بلند خوندن بعدم گف دیگه پام رو دبی نمیذارممنم بودم همین کارو میکردم
-
Elham Hoseni من فعلا داخل خودم جمع میکنم جمع میکنم بعدا که کوه آتشفشان دلم خواست فوران کنه مستفیضت میکنم
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
نمی خوام نصیحتت کنه که اینکار رو نکن چون خودم مدلم همینه اما تو نکن -
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0
خواستم بهت چیزی نگم
تا با چشام خواهش کنم
درا رو بستم روت تا احساس آرامش کنم -
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alzahra-Daftar باور نمیکنم ولی:)))
انگار غرور من شکست -
Mehdi
دبی کنسرت داشته بعد بهش گفتن که اسمی از خلیج فارس و ایران نبره این مرد شریف زد زیر سلکات همه چی ...نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alzahra-Daftar
خیلی بهش ارادت داری -
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 تولدت مبآرکت با تاخیر:)
-
@Alzahra-Daftar
خیلی بهش ارادت دارینوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hoseni
داغون شدید
جوری در حد مرگ -
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اسمم داره یادم میره
چون تو صدام نمی کنی -
Elham Hoseni
داغون شدید
جوری در حد مرگنوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alzahra-Daftar
کاراش واقعا قابل تحسین هست -
@F-Seif-0 تولدت مبآرکت با تاخیر:)
نوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma ممنونم ♡
-
@Alzahra-Daftar
کاراش واقعا قابل تحسین هستنوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElham Hoseni
واقعا
همیشه به خودم میگم تو که هواداراشو میبینی انقدر ذوق میکنی اگه بری کنسرتش و خودشو ببینی چی میشه دیگه