هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از بس وقتی بچه بودیم و کاره بدی میکردیم
هرکی بمون میرسید میگفت به بابات میگما
اگ بابات بفهمه چی که یه حرف و محبت ساده ام
نمیتونیم به زبون بیاریم در صورتی که اونا حتی
دلشون نمیومد یه داد کوچیک سرمون بزنن
اخه که چقد باباها مظلومن : ) -
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با کشتن تو خودم را کشتم
-
چه جالب آلا سال 92 ویدیو آموزشی ضبط میکرده
و جالب تر اون موقع کسایی اموزش انلاین میدیدن
https://alaatv.com/c/1173 -
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.یه سوال فوری،واسه ثبت نام کنکور تاریخ اخذ دیپلم رو چی بزنم؟(پارسال فارغ تحصیل شدم ولی فعلا دیپلمو ندادن)
-
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه بارم میرم کافه میگم از همین قهوه ای که تو این فیلما میخورن میخوام
منم که تا حالا نرفتم میخوام برم بگم همون همیشگی
️
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
اینا هروقت رفتم چیزی به اسم شکر یا بی شکر ندارن
یعنییی چی اخه
اره اره تو که راست میگی اون کافه کتاب جدیده هم من رفتم دوروز بعدش تا یه هفته مریض بودم،اره -
باور هام هنوزم ممکنه خراب بشه
جالبع برام -
_Biliifti_ لاته همه پسنده لاته بگیر ، خوشگلم هست ، همونیه که روش ارت میزنن
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbnormal
نه لاته نیست
فنجونش کوچیک تره تقریبا و کلا حال و هواش چیز دیگه ست،نمیدونم شاید اونا باکلاس میخورن -
_Biliifti_ من یبار خواستم مدل جدید امتحان کنم
گفتم یه قهوه ترک لطفا
وای خدا مزه ش
تو کافه سرچ میکردم چطور قهوه ترک رو بخوریمنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno
توهین به قهوه ترک توهین به من است -
امیدوارم حرفایی که برای قانع کردن من زده میشه
کافی باشه.
چون دوس ندارم باور هام رو درباره ی آدم خراب کنم -
@haniehno
توهین به قهوه ترک توهین به من استنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ این بنده خدا سر قهوه خوردن یکبار بد سوخته
-
اخه که چقد باباها مظلومن : )نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh من خودم قول میدم
به جای این حرفا به دخترم بگم بابات پشتته
بهش بفهمونم باباش اولین مردیه که عاشقشه -
@haniehno
توهین به قهوه ترک توهین به من استنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ قهوه ی ترکی که تو شن دم بکشه 🥲
-
amir ahmadi
یعنییی چی اخه
اره اره تو که راست میگی اون کافه کتاب جدیده هم من رفتم دوروز بعدش تا یه هفته مریض بودم،ارهنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
یعنییی چی اخه
اره اره تو که راست میگی اون کافه کتاب جدیده هم من رفتم دوروز بعدش تا یه هفته مریض بودم،ارهاون گفتم داداشم رفته
مریضی هم که اموزشگاه گرفتم -
Abnormal
نه لاته نیست
فنجونش کوچیک تره تقریبا و کلا حال و هواش چیز دیگه ست،نمیدونم شاید اونا باکلاس میخورننوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ کنجکاوم نکن اه
از ظاهرش بهم بگو -
@haniehno
توهین به قهوه ترک توهین به من استنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@haniehno
توهین به قهوه ترک توهین به من استقهوه ترک چقد مضخرفههههههههه
️
-
@haniehno
توهین به قهوه ترک توهین به من استقهوه ترک چقد مضخرفههههههههه
️
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi سنسور های امیر خان فعال شد برای اذیت کردن
-
چه جالب آلا سال 92 ویدیو آموزشی ضبط میکرده
و جالب تر اون موقع کسایی اموزش انلاین میدیدن
https://alaatv.com/c/1173نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Farzam-Yousefi من با صفرتاصد شیمی سوم دبیرستان استاد آقاجانی با این مجموعه آشنا شدم. حرف نداشت.
-
amir ahmadi
یعنییی چی اخه
اره اره تو که راست میگی اون کافه کتاب جدیده هم من رفتم دوروز بعدش تا یه هفته مریض بودم،ارهاون گفتم داداشم رفته
مریضی هم که اموزشگاه گرفتمنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
سابقه بیماری اخریتو گفتم -
اخه که چقد باباها مظلومن : )نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh
تو یه دعوا صورت طرفو کوبیدم به نرده های راه پله.زیر چشمش خراش افتاد و کبود شد
اومدن در خونه.بابام نبود
به مامانم گفتن بچت همچی کاری کرده و طبق معمول مامان هم گذاشت که پدر بیاد و ..
ناهار شد
همه ساکت بودن
منتظر راکشن پدر
رو کرد به من
گفت
دفعه بعدی خاستی بزنی تو صورت نزن!
یه جایی بزن که تو دید نباشه،صورت دیه اش سنگینه و هم جمع کردنش سخته!پدر دوست دارم ،هیچی همین.
-
حالا این سوال من باید بپرسم
راه های بازگشت به سوی خدا چیست؟؟
شما فکر کنید اونی که میخاد به سمت خدا برگرده یه ادمی هست که به خدا هم اعتقاد ندارهنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ببرزخمی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا این سوال من باید بپرسم
راه های بازگشت به سوی خدا چیست؟؟
شما فکر کنید اونی که میخاد به سمت خدا برگرده یه ادمی هست که به خدا هم اعتقاد ندارهخیلی خوب گفتید بازگشت، از جایی که برمیگردیم یعنی اونجا بودیم یعنی از اونجا اومدیم یعنی اونجا را بلدیم میشناسیم
اگه خدا رو همون مبدا همه کمالات بدونیم، هر چیز مثبتی که تصور میکنی در جهان ممکنهاما اون روشی که خودش گفته اول اینه که باهاش صحبت بکن حرف بزن مثل صمیمی ترین کسی که باهم صمیمی و یکدلی، از خودش بخواه که بهترین مسیر را بیاره پیش راهت و اراده طی کردن اون را هم بده
بعدشم هر وقت چیزی را فهمیدی پاس وایسا مرحله بعدی را خودش نشونت میدهاگه میخوای صحبت کنی اولیش که نمازه
یعنی اصلا بنده من من و تو همو روزی پنج بار نبینیم نمیشهدعای کمیل خیلی قشنگه حتما بخونش
صحبت هاشم که نوشته برات تو کتابش
برو بشناسش ببین کیه کی بهش میگن عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
اولین شناخت هم شناخت عقلیه چون این نوع شناخت را پیدا کنی نه هیچ وقت خطا میکنی و نه دچار اشتباه تو شناخت میشی
اگه خواستین منبع معرفی کنم برای این موضوعو همه گام های بعد را همراهته یه جوری درست میکنه که باورت نمیشه مثل همون که خودش قول داده ، من یتق الله یجعل له مخرجا و یرزقه من حیث لایحتسب و من یتوکل علی الله فهو حسبه