هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa باید بگم خیلی خوبه ک بابات این حرفو میزنه و بهت نمیگه دیگ امیدی بهت نیت.. چون من مطمئنم اگه پشت بمونم بابام هرروز همینو میگه. حتی الانم میگه تو اخرشم پشت میمونی چن سال و هرسال رتبت بدتر از قبل میشه...
Michael Vey
خب قبل کنکور منم فکر میکردم اگه بمونم به منم اینو میگن و اذیت میشم ولی واقعیت خلاف فکر من رفت جلو -
@Younes-Dehkhoda-0 ن بابا منظورم کلا ژاپنیا و کره بود.
ندیدی اون فیلمه رو ک ژاپنیا بعد تموم شدن افتتاحیه همه موندن و استادیوم رو تمیز میکردن؟ بهشون گفتن چرا گفتن ما حرمت مکانای عمومیو میدونیم یا ی همچین چیزیوو و گفتن کلا ژاپنیا هچ جارو بدون تمیز و مرتب کردن ترک نمیکنن.فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
بله دیدم
کلا آدمای با فرهنگ و تلاشگرین
حتی با اینکه جزو انسان های باهوش نیستن
ولی واقعا کشور پیشرفته ای دارن -
@Younes-Dehkhoda-0 ن بابا منظورم کلا ژاپنیا و کره بود.
ندیدی اون فیلمه رو ک ژاپنیا بعد تموم شدن افتتاحیه همه موندن و استادیوم رو تمیز میکردن؟ بهشون گفتن چرا گفتن ما حرمت مکانای عمومیو میدونیم یا ی همچین چیزیوو و گفتن کلا ژاپنیا هچ جارو بدون تمیز و مرتب کردن ترک نمیکنن.نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط چیچک انجام شدهMichael Vey سلام خوبی
چندتا انیمه و فیلم کره ای میگی لطفا ؟
ترجیحا سریالی نباشه -
Michael Vey
چرا اینو میگن
خوب ی کاری ازت دیده ی وقتنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Younes-Dehkhoda-0 من در این حد بگم ک تو زندگیم هیچ کلاسی تا الان نرفتم بجز ی پک راه ابریشم برا کنکورم و 6 ساله تیزهوشان درس میخونم و کل راهنماییم 20 بودم و دبیرستانم بالای 19.50
من همیشه خدا باعث افتخار این خانواده بودم.. ولی خدا نکنه ی امتحانو خراب کنم -
Michael Vey
خب قبل کنکور منم فکر میکردم اگه بمونم به منم اینو میگن و اذیت میشم ولی واقعیت خلاف فکر من رفت جلونوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa ن من میدونم بابام اینو میگه. صد درصده
-
@Younes-Dehkhoda-0 من در این حد بگم ک تو زندگیم هیچ کلاسی تا الان نرفتم بجز ی پک راه ابریشم برا کنکورم و 6 ساله تیزهوشان درس میخونم و کل راهنماییم 20 بودم و دبیرستانم بالای 19.50
من همیشه خدا باعث افتخار این خانواده بودم.. ولی خدا نکنه ی امتحانو خراب کنمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
درکت میکنم به شدت -
@Younes-Dehkhoda-0 من در این حد بگم ک تو زندگیم هیچ کلاسی تا الان نرفتم بجز ی پک راه ابریشم برا کنکورم و 6 ساله تیزهوشان درس میخونم و کل راهنماییم 20 بودم و دبیرستانم بالای 19.50
من همیشه خدا باعث افتخار این خانواده بودم.. ولی خدا نکنه ی امتحانو خراب کنمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
ولی به چشم بدی به این موضوع نگاه نکن
آخه مامان بابا هستن دیگه .... -
@Soniaaa ن من میدونم بابام اینو میگه. صد درصده
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شدهMichael Vey
منم فکر میکردم 100 درصد میدونم
خب اولش انقد تو شوک بود که حرف میزد راجبش حتی میگف همین پرستاری قبول شدی برو نمون
بعد موندنم دیگه کاریم نداره -
Michael Vey سلام خوبی
چندتا انیمه و فیلم کره ای میگی لطفا ؟
ترجیحا سریالی نباشهنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hanu من کلا هرچی دیدمو میگم فیلم و سریال قاطیه
death note
your name
جوجوتسو کایسن
پسران برتر از گل
هممم.. راستش زیاد ندیدم انیمه و فیلمای کره ای ولی اینارو الان یادم بود -
Michael Vey
ولی به چشم بدی به این موضوع نگاه نکن
آخه مامان بابا هستن دیگه ....نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Younes-Dehkhoda-0 من میدونم مامانم همیشه حامیمه و ازم نا امید نمیشه.. ولی بابام اینطوری نیست. کوچیک ترین اشتباه مساویه با مرگ
-
@Soniaaa ن من میدونم بابام اینو میگه. صد درصده
Michael Vey
البته مییدونی منم یکم بچه اروم و اینا نیستم چیزیم بگه جواب میدم
️( در حد مودبانه و اینا ) بعد با بابام شوخی دارم حرفمو میزنم راحت چیزی بگه ساکت نمیمونم که
-
Michael Vey
البته مییدونی منم یکم بچه اروم و اینا نیستم چیزیم بگه جواب میدم
️( در حد مودبانه و اینا ) بعد با بابام شوخی دارم حرفمو میزنم راحت چیزی بگه ساکت نمیمونم که
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa ن خب با بابام خیلی جور نیستم
-
@hanu من کلا هرچی دیدمو میگم فیلم و سریال قاطیه
death note
your name
جوجوتسو کایسن
پسران برتر از گل
هممم.. راستش زیاد ندیدم انیمه و فیلمای کره ای ولی اینارو الان یادم بودنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey ممنونم ازت
-
@Younes-Dehkhoda-0 من میدونم مامانم همیشه حامیمه و ازم نا امید نمیشه.. ولی بابام اینطوری نیست. کوچیک ترین اشتباه مساویه با مرگ
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
آخه معمولا بابا ها دختر زیاد دوست دارن
ولی مامانا پسر
هی دور و ورشونو میگیرن ، توجه و نوازشو....
شما برعکسی -
Michael Vey
ولی مامانا پسر
شما برعکسینوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Younes-Dehkhoda-0 اره ما برعکسیم. من بسدت مامانیم و بشدت از بابام دوری میکنم
-
Michael Vey
ولی مامانا پسر
شما برعکسی@Younes-Dehkhoda-0
هوم دخترا هم باابایین -
@Younes-Dehkhoda-0 اره ما برعکسیم. من بسدت مامانیم و بشدت از بابام دوری میکنم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط Younes.D.IUT انجام شدهMichael Vey
گناه داره آخه بابا هام دل دارن
ولی رو نمیکنن قشنگ از رفتارشون معلومه
به نظرم ی روز ی هدیه برای بابات بخر
و بعدش ابراز علاقه کن
بی تاثیر نیست
اصن با اون خواهرت مخاتون رو بریزیم رو هم
ی کاری بکنید -
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برا همینه ک دلم ب تیکه کلام فهمیدی بابا؟ ی اقای یاری خوشه.. هعی
کاش بابا ها بدونن بچه ها بیشتر از حمایت مالی نیاز ب حمایت عاطفی دارن -
برا همینه ک دلم ب تیکه کلام فهمیدی بابا؟ ی اقای یاری خوشه.. هعی
کاش بابا ها بدونن بچه ها بیشتر از حمایت مالی نیاز ب حمایت عاطفی دارنMichael Vey
خب کلا برا باباها ابراز احساسات سخته دگ اونارم یذره درک کنیم
-
Michael Vey
گناه داره آخه بابا هام دل دارن
ولی رو نمیکنن قشنگ از رفتارشون معلومه
به نظرم ی روز ی هدیه برای بابات بخر
و بعدش ابراز علاقه کن
بی تاثیر نیست
اصن با اون خواهرت مخاتون رو بریزیم رو هم
ی کاری بکنیدنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Younes-Dehkhoda-0 باباا من ک خوبم.. کادو میخرم ابراز محبتم میکنم..