هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خه من تورو از دست میدم پسر
نه من جزشون نیستم نگران نباش
یک عقاب همیشه تنهاست -
Gharibe Gomnam
ما استاد موقاری رو داریم@Amir-Reza-Babahabib
نه استاد موقاری طرفدار پسرا نیس -
Seyed sadegh Razavi
خدابیامرز گربه نره ی فوتبال بود...فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 امان از روزگار
-
عاشقتونم
فرزام و یاسین و دانیال همزمان با قیام دارن همه ی پیام های دخترا رو لایک هم میکنن
دهناتون سرویس لعنتیا قیامو به گند کشیدین -
Gharibe Gomnam
ما استاد موقاری رو داریمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط Seyed sadegh Razavi انجام شده@Amir-Reza-Babahabib آقا چیذری هم هست
-
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خه من تورو از دست میدم پسر
نه من جزشون نیستم نگران نباش
یک عقاب همیشه تنهاست -
عاشقتونم
فرزام و یاسین و دانیال همزمان با قیام دارن همه ی پیام های دخترا رو لایک هم میکنن
دهناتون سرویس لعنتیا قیامو به گند کشیدیننوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عاشقتونم
دهناتون سرویس لعنتیا قیامو به گند کشیدین -
عاشقتونم
دهناتون سرویس لعنتیا قیامو به گند کشیدیننوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عاشقتونم
دهناتون سرویس لعنتیا قیامو به گند کشیدینرفتن ک
-
@0Farzam0
استاد موقاری با ماست...
ستون پنجمه -
عاشقتونم
دهناتون سرویس لعنتیا قیامو به گند کشیدیننوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib
من لایک نمیکنم کمتر از بقیه لایک میکنم
درضمن لایک کن ولی جواب نده ینی بی اهمیت هستی -
عاشقتونم
دهناتون سرویس لعنتیا قیامو به گند کشیدین@Amir-Reza-Babahabib
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
-
@Amir-Reza-Babahabib آقا چیذری هم هست
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
طلوعی رو میاریم با شاهکار حرکت شناسی جمعشون کنه بابا
-
https://forum.alaatv.com/post/2968418
همگیتونو پیج میکنم ب بخش -
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان دقیقا چرا داریم بحث میکنیم
؟ سرچی؟؟
-
Seyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
طلوعی رو میاریم با شاهکار حرکت شناسی جمعشون کنه بابا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al آره راستی
شاه کلید فصل حرکت
-
فک کنم جنگو بردیم همه رفتن
آلاخونه رو فتح کردیم -
آلاخونه رو فتح کردیمنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib تکبیر
-
آلاخونه رو فتح کردیمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib تکبیر