هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
داشتم تست میزدم.. ب خودم اومدم دیدم رو میز رسما بیهوش شدم...
حتی خوابم دیدم. خواب دیدم بابام بهم گف از امروز تا ۴۸ ساعت استراحت کن بعدش پر انرژی شروع کن
Matin Mousavi 1 همشش تقصیر توعهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey من چراااااا؟؟؟
دیوار کوتاه تر از من گیر نیاوردی باز
-
Michael Vey من چراااااا؟؟؟
دیوار کوتاه تر از من گیر نیاوردی باز
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 هر اتفاقی میفته تو زندگیم تقصیر توعه
-
Matin Mousavi 1 هر اتفاقی میفته تو زندگیم تقصیر توعه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey هااااا؟؟؟
جانممم؟؟؟
-
Michael Vey هااااا؟؟؟
جانممم؟؟؟
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 ارررررررررررررررررههههه همین ک شنفتیییی
-
Michael Vey هااااا؟؟؟
جانممم؟؟؟
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 برا جبران تمام خسارتایی ک بهم وارد کردی باید اینو برام بخری
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
Matin Mousavi 1 ارررررررررررررررررههههه همین ک شنفتیییی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey به من هییییییچ ربطی نداره
گردن گیرم هم خیییییلی ضعیفهههه
-
Matin Mousavi 1 برا جبران تمام خسارتایی ک بهم وارد کردی باید اینو برام بخری
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دوست؟ لای؟ نو نو....فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey نووو
-
@Matrix
سلام وقتتون بخیر
منو منشن نکردین چون بچه ها آنلاین نیستن گفتم بگم
چون ما در حالت طبیعی در اینترفاز پوشش هسته رو داریم در نتیجه در تماس با سیتوپلاسم نیستند تازه در پروفاز تخریب پوشش هسته و تماس شروع میشه -
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پوف...
-
@Matrix
سلام وقتتون بخیر
منو منشن نکردین چون بچه ها آنلاین نیستن گفتم بگم
چون ما در حالت طبیعی در اینترفاز پوشش هسته رو داریم در نتیجه در تماس با سیتوپلاسم نیستند تازه در پروفاز تخریب پوشش هسته و تماس شروع میشهنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 سلام
فراموش کردم شما رو هم تگ کنم
ممنونم
با اینکه داخل شکل تخریب پوشش هسته در مرحله پروفاز آغاز میشه(و مسلما برخورد کروموزوم و سیتوپلاسم هم رخ میده و این داخل شکل به وضوح مشخصه) اما
خیلی سبز گفته در مرحله پرومتافاز تماس کروموزوم با سیتوپلاسم رو داریم. -
Michael Vey دارن حرف میزنن ک شاید برا 1403 عمومیا برگرده.. پس... بچه های 1402 همین امسالو باید فرار کنیم سال بعد قیامته:|
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Vey دارن حرف میزنن ک شاید برا 1403 عمومیا برگرده.. پس... بچه های 1402 همین امسالو باید فرار کنیم سال بعد قیامته:|
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402به امام رضا قسم سال کنکور منم همه فریاد می زدن ۱۴۰۱ بدید بره که ۱۴۰۲ جهنمه
-
@0Farzam0 سلام
فراموش کردم شما رو هم تگ کنم
ممنونم
با اینکه داخل شکل تخریب پوشش هسته در مرحله پروفاز آغاز میشه(و مسلما برخورد کروموزوم و سیتوپلاسم هم رخ میده و این داخل شکل به وضوح مشخصه) اما
خیلی سبز گفته در مرحله پرومتافاز تماس کروموزوم با سیتوپلاسم رو داریم.@Matrix
اگه بخوایم دقیق دقیق اش رو طبق جزوه طلایی بگیم انتهای پروفاز هستش این تماس -
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 درسته حرفتون
مچکرم -
@0Farzam0 درسته حرفتون
مچکرم@Matrix
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینکه الان میدونم اشتباهه و قطعا حق با اوناست
ولی قسمت سخت چجوری تموم کردن این ماجراست!... -
استاد به خدا بسه
به خدا
آقا فکر میکنم این بار 15 هم بود که اون نوکلئوتیده بازش با قند 5 کربنه ارتباط داره -
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش حداقل یجور دیگه ای بود
خب چرا همیشه انتخاب اشتباه میکنم؟!
ولی خب قطعا قسمت مهم اصلاح این اشتباهه -
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قطعا آدم درستش هست
همیشه و همه جا
اما قبل اینکه دوباره تاریخ تکرار بشه بهتره درست شه -
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ چته؟!