هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بیاید همو حلال نکنیم
حداقل سر پل صراط همو ببینیم بابا.شاید تو واقعیت نشه
@Infinitie-Aمگه نه؟
نه
اصن مگه کی دلش میخواد چهره پیس سونیارو ببینه؟
یا خودت اصننوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بیاید همو حلال نکنیم
حداقل سر پل صراط همو ببینیم بابا.شاید تو واقعیت نشه
@Infinitie-Aمگه نه؟
نه
اصن مگه کی دلش میخواد چهره پیس سونیارو ببینه؟
یا خودت اصنلیاقت نداری
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نصیحت همگانی:
این دم اخری برید به بهانه سال نو به کراش هاتون پیام بدین سر حرفو باز کنین! حداقلش سال جدید تکلیفت با خودت معلومه!»»- aban_fh««
-
نصیحت همگانی:
این دم اخری برید به بهانه سال نو به کراش هاتون پیام بدین سر حرفو باز کنین! حداقلش سال جدید تکلیفت با خودت معلومه!»»- aban_fh««
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط ari_14 انجام شده0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نصیحت همگانی:
من ک کراشم ترکه و بازیگر چیکار باید بکنم؟
-
نصیحت همگانی:
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariana-a از بارگاه الهی بخواهش
حالا فعلا رو یکی ازنزدیکات ی نصفه کراش بزن تا بعد -
نصیحت همگانی:
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariana-a کارای بد کن
-
نصیحت همگانی:
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al سلام
هنوز سال ،نو نشده
سال نوی شما هم مبارک .سال خوبی داشته باشی -
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
سلام خانوم بابایی
وقت بخیر
من از از مؤلف اون جزوه ادبیات پرس و جو کردم گفتن مشکل شرعی داره استفاده بدون خرید
راستش من نمیدونستم این موضوع رو و براتون ارسال کردم....
لطفا ازشون استفاده نکنید -
پرستو بابایی
سلام خانوم بابایی
وقت بخیر
من از از مؤلف اون جزوه ادبیات پرس و جو کردم گفتن مشکل شرعی داره استفاده بدون خرید
لطفا ازشون استفاده نکنیدنوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده@_سفید_ سلام ی سوال
میدونی اسفاده از آزمونای گزینه دو تحلیل هاش ک داخل نتو همین الا هم هست مشکل داره یا ن
-
وای چههههه ناز بود🥺
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ 🥹 مرسی
-
@_سفید_ سلام ی سوال
میدونی اسفاده از آزمونای گزینه دو تحلیل هاش ک داخل نتو همین الا هم هست مشکل داره یا ن
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط _____ انجام شده@Danial-al
سلام
نه بنده اطلاعی ندارم.... -
پرستو بابایی
سلام خانوم بابایی
وقت بخیر
لطفا ازشون استفاده نکنید@_سفید_
سلام ولی من استفاده کردم رفت
واسه امتحان های ترم اول بود ،از اون موقع تا الان کلی گذشته -
Alzahra در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
امسال که گذشت روزای عجیبی رو هممون پشت سر گذروندیم ، منتها کشور عزیزمون ایران هم روزای پر از اضطراب رو پشت سر گذاشت ، کلی جوون از دست داد کلی خانواده عزادار شدند ، یه سری ها اعدام شدند ، شاه چراغ و اون انسان کشی بیرحمانه ، بلایی که سر دخترا تو مدارس اومد ، ترسی که تو دله خانواده ها افتاد و کلی ماجرای ریز و درشته دیگه .....
بیاید امسال سر سفره هفت سین دعا کنیم ، برای کشورمون ، برای این تمدن ۷ هزار ساله ، برای جای جای این مملکت که پر از زیبایی و مهر و محبته بیایید امسال هممون برای هم دعا کنیم ، بلکه سال خوبو پر از نوع دوستیو احترام و عشق رو در کنار هم داشته باشیم ......
.
.
.
پیشاپیش سال نو رو خدمت همه الایی ها به خصوص دوستای عزیزم تبریک میگم . انشالله که امسال سال رسیدن به آرزو هامون باشهوای من این تازه دیدم
مرسی دختر زیبا
عید تعم پیشاپیش مبارک باشه
سال خوبی درکنار عزیزانت داشته باشینوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariana-a ممنون عزیزم 🥰
همچنین شما و خانواده محترمت انشالله سال پر از خیر و برکتی رو شروع کنین -
Alzahra خخ هر روز وزیر مورد عنایتش قرار میگرفتن
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین نعمتی به خاطر همین علاقه زیادی که به ایشون داره گفتم
-
خدایا منو پودر کن🥲
-
دارم از هم میگسلم🥲
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa عه چرا ؟