هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شده
کورررررررررررررررررررررررر شدمممممممممممممممممممممممممممممممم رسما این چه سوتی بود اخه
-
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a 11 شب چ لاکیه
-
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a مال من همشون خشک شدن فقط دو تا مونده فسقلیام که همه از بین رفتن یدونه تپلو مونده
-
@Mammal از بس ک لاک نزدیم اونام خشک شدن
-
@Soniaaa کشورای دگ چنین فاصله بین حقوقا ندارن حقوق پزشک متخصص 36 برابر معلمیه 10 برابر مهندس اونم اگ تو ی شرکت مطرح و جای خوب ...
@Danial-al
خب ببین و کشوری مثل ایران
رتبه های برتر نمیرن معلم یا مهندس بشن (تجربی رو میگم)
خب همین رتبه ها میرن سراغ پزشکی
اینا همونایین ک تو کنکور و پشت کنکور جون کندن
تو دانشگاه جون کندن
بعدشم تو شغلاشون جون میکنن و میرن و شلشونم جون میکنن و ب پول هم میرسناینااا کسایین ک تو هر رشته ای برن ب پول میرسن دیگ (بجز خرید صندلی و چمیدونم سهمیه و اینا )
تو ریاضی هم ااینجوره مهندسای خوبببببببب واقعا خوب ب درامد خوبببببببب میرسن
وگرنه مهندسی پیام نور نباید انتظارش ی شغل عالی باشه چون اونقدر زحمت نکشیدهههبقیه پزشکایی هم ک خوب نمیخونن درامدشون اونجوری نیس باید بری واقعا ببینی اونایی خوبن ک واقعا زحمت بکشن
-
@Danial-al
-
@Mammal
دفعه پیش با اون اکانت گفتی من اردبیلم البته بین سه تا شهر در رفت امدم -
توروخدا سین کن توروخدا
-
سگ تو روحت
-
چ امضای حرف دلی
-
@Danial-al
خب ببین و کشوری مثل ایران
رتبه های برتر نمیرن معلم یا مهندس بشن (تجربی رو میگم)
خب همین رتبه ها میرن سراغ پزشکی
اینا همونایین ک تو کنکور و پشت کنکور جون کندن
تو دانشگاه جون کندن
بعدشم تو شغلاشون جون میکنن و میرن و شلشونم جون میکنن و ب پول هم میرسناینااا کسایین ک تو هر رشته ای برن ب پول میرسن دیگ (بجز خرید صندلی و چمیدونم سهمیه و اینا )
تو ریاضی هم ااینجوره مهندسای خوبببببببب واقعا خوب ب درامد خوبببببببب میرسن
وگرنه مهندسی پیام نور نباید انتظارش ی شغل عالی باشه چون اونقدر زحمت نکشیدهههبقیه پزشکایی هم ک خوب نمیخونن درامدشون اونجوری نیس باید بری واقعا ببینی اونایی خوبن ک واقعا زحمت بکشن
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده@Soniaaa بله مهندسای خوب حقوق خوب میرسن ولی معمولی هاشون حقوقشون از پرستار هم کمتره سال 98 بود فک کنم پرستاری 5 میلیون مهندسی 4 متخصص 65 فک کنم
فاصله رو ببین -
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa به خدا دارم به این نتیجه میرسم آلزایمر گرفتم خوبه پس اگه این طرفا اومدین در خدمتم
-
اخی وحشی بافقی
-
https://forum.alaatv.com/post/3035514 نه دیگه نمیشه باید نگا کنم ببینم چی میشه شاید شد
@mahdi_re@Mammal اخه میدونم نگا کنی حالت بد میشه .بعدش فحشم میدی
میخوای داستانشو بگم اگه خواستی برو نگا کن
-
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a خیلی دلم واسه ناخونای خوشمل و لاک های رنگیم تنگ شده بعد کنکور انقد لاک میزنم تا از بوش خفه شم و بمیرم
-
@Mammal اخه میدونم نگا کنی حالت بد میشه .بعدش فحشم میدی
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi_re بگو بگو
-
@Mammal اخه میدونم نگا کنی حالت بد میشه .بعدش فحشم میدی
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi_re والا عکسش که ترسناک نیست انگار درباره قاتله
-
سگی بمولا سگگگگگگگ
-
الان ک چی
-
@Mammal ببین اسم فیلم هزارپای انسانی قسمت اول یه دکتر المانی دیوونه سه تا گردشگر رو میدزده بعد دهنشون رو به مقعد همدیگه میچسبونه میشن هزار پا (تریلر رو ببینی میفهمی) بعدشم یه سیستم گوارش مشترک براشون میسازه به طوری که اولی میخوره و اخری یعنی سومی دفع میکنه میده بیرون و........ حالا تو قسمت 2 و 3 تقریبا 100 نفر ادمو میکنن هزار پا!!!!من خودم اولین بار تو اینستا دیدم بعد مثل تو کنجکاو شدم.فارسی سرچ کن هزارپای انسانی توی ویکی پدیا میاره توضیح داده.ولی نبینی بهتره من خیلی بدم اومد ازش.