هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa به خدا دارم به این نتیجه میرسم آلزایمر گرفتم خوبه پس اگه این طرفا اومدین در خدمتم
@Mammal
قربونت -
سونیا مشکل زمینت حل شد؟
@Soniaaa -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خستم کردی لعنتییییییییی
-
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی امروز از اون روزا بود که از ایران و تمام تحریم هایی که داره و فیلترینگش متنفرم
یعنی مادر وزیرو تو ماه رمضون حتما دعا میکنم . -
یعنی امروز از اون روزا بود که از ایران و تمام تحریم هایی که داره و فیلترینگش متنفرم
یعنی مادر وزیرو تو ماه رمضون حتما دعا میکنم .نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
یعنی مادر وزیرو تو ماه رمضون حتما دعا میکنم ._MILAD_
آقا میلاد
فاگو زیستم سوالاش و تم خوبی داره
منبع رتبه یک ۱۴۰۰بود دوزادهم تجربیش -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آهنگ های محسن یگانه عالیه ،از هر نظر ...^_^
-
_MILAD_ قشنگ معلومه زجر کشیدی یه ذره بگذره خیلی رک میشی میگی .
-
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
که مطالعه کنه
-
پرستو بابایی
من هنوز با واقعیت مدار کنار نیومدم ,
از شروع کردنش میترسم چون اگه بد باش راه بیای کانسپتت وایسا میشه -
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چندماهه هیی فیلتر شکن عوض میکنم خداوکیل یه نرم افزار تو این کشور کوفتی عین ادم جواب نمیده
-
پرستو بابایی
از شروع کردنش میترسم چون اگه بد باش راه بیای کانسپتت وایسا میشهدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0
هوففف ،من به سختی دارم تمومش می کنم :// -
پرستو بابایی
از شروع کردنش میترسم چون اگه بد باش راه بیای کانسپتت وایسا میشهدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0
راستی زیست دوازدهم رو تا کجا تونستید بخونید ؟ -
ریاضینوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط Tatlı.oğlan انجام شده
همینجوری پیش بریم دیگه فیلتر شکنی نمیمونه که کار کنه.همه بعد یه مدت از کار میفتن
-
@0Farzam0
هوففف ،من به سختی دارم تمومش می کنم :// -
@0Farzam0
راستی زیست دوازدهم رو تا کجا تونستید بخونید ؟پرستو بابایی
Fasl3 -
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پوف
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
می بینم که برگشتی و
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ازت متنفرم متنفررررر