هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Mammal خب از این کیف دستیا ببر
مگه چقد لوازم میخای ببری با خودت؟نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix سه روز اردوعه
استخرم میریم
خیلی هم گرمه یعنی باید هر روز لباس عوض کنم
خیلی شده وسایلم هر کاری میکنم تو هیچ کیفی جا نمیشن -
@mahdi_re نه مال ما رو پیشتازم بزنیم دو هفته ای میارن
نمیدونم چرا اینقدر دیر میارن فک کنم بخاطر بی کفایتی پست شهرمونه@Mammal پس ولش کن برو همون ایده چادر خیلی بهتره
خب این داداشت که میگی ساک ورزشی نداره بده به تو.
-
کاظم 5 صبح بیداره که چجوری از بچه ها بیشتر پول بگیره چی میگی
-
@Matrix سه روز اردوعه
استخرم میریم
خیلی شده وسایلم هر کاری میکنم تو هیچ کیفی جا نمیشننوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mammal بالاخره یه راهی پیدا میشه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میشه یه نفر توی گزارش ساعت مطالعه کنکوری پیام بده، تاپیک بیاد بالا؟ پایین آلاخونه برام نمیاد که برم صفحه های قبل.
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
اره بعد از سال ها تلاش از اردبیل میریم تهران 🥺از شدت خوشحالی نمیدونم چی کار کنمولی خب از هر نفر ۲ میلیون پول گرفتن
-
به جز چمدون فقط ساک ورزشی
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi_re جا نمیشه
-
@دختر-بهار
اره بعد از سال ها تلاش از اردبیل میریم تهران 🥺از شدت خوشحالی نمیدونم چی کار کنمولی خب از هر نفر ۲ میلیون پول گرفتن
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mammal خب من داداشم رو بردن از تبریز مشهد فقط کوله پشتیش و یه ساک ورزشی برد
خوش بگذره -
@Mammal پس ولش کن برو همون ایده چادر خیلی بهتره
خب این داداشت که میگی ساک ورزشی نداره بده به تو.
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi_re داره بابا کوچیکه من میخوام دو دست کفش و ۴ تا مانتو و دو دست لباس زیر و لباس و شنا و... ببرم هیچ کیفی نیست اینهمه چیز توش جا شه
-
@mahdi_re داره بابا کوچیکه من میخوام دو دست کفش و ۴ تا مانتو و دو دست لباس زیر و لباس و شنا و... ببرم هیچ کیفی نیست اینهمه چیز توش جا شه
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mammal چهار تا مانتو برای چند روز؟
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار ممنون
اون پسره من دخترم
باید کل اتاقمو ببرم وگر نه همش دلم شور میزنه چیزی از قلم افتاده باشه -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار سه روز
میگن تهران گرمه -
@Mammal بالاخره یه راهی پیدا میشه
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix چمدونتو بهم قرض بده 🥺
-
@Matrix سه روز اردوعه
استخرم میریم
خیلی شده وسایلم هر کاری میکنم تو هیچ کیفی جا نمیشندانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mammal
من مشهد رفتنی چمدون نداشتم اون سایزی که میخواستم از زنعموم قرض گرفتم
ازکسی بگیر -
@Mammal
ببخشید الان از کجا دارین میرین کجا؟ -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mammal خب میشورین فوقش هر شب خب:/
-
@mahdi_re داره بابا کوچیکه من میخوام دو دست کفش و ۴ تا مانتو و دو دست لباس زیر و لباس و شنا و... ببرم هیچ کیفی نیست اینهمه چیز توش جا شه
@Mammal اهان چند وقت با رفیقام رفتیم بودیم استخر وسایلمونو با هم استفاده میکردیم
خیلی وسواس به خرج نده.میری اردو نمیری که فقط لباس عوض کنی
-
@Mammal اهان چند وقت با رفیقام رفتیم بودیم استخر وسایلمونو با هم استفاده میکردیم
خیلی وسواس به خرج نده.میری اردو نمیری که فقط لباس عوض کنی
⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده@mahdi_re در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay
آره اینم ایده خوبیه
یکم آدم خجالتی ام ولی خب باید بهش فکر کنم ببینم کسی پیدا میشه
خودت نداری بهم قرض بدی -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط Estelle انجام شده
@0Farzam0 شهرستان های اردبیل به تهران